reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ale mam dziś dzionek! Nawet czasu na BB brakuje.Byłam z Madzią na długim spacerze. Bardzo się ucieszyła, bo ostatnie dni to wieczorami wychodzimy.
Leika ja niestety też nie wiem co to są trolle?!:zawstydzona/y:

reklama
ja tez nie wiem dokladnie o co chodzi a tymi trollami ale moze LEIKA mówiła o osobach które przywlaszczaja sobie fotki dzieci i twierdza ze to ich bo o takich historiach tez slyszałam ja rpowadze bloga emi na poczatku zabezpieczlaam go haslem bo panicznie balam sie tego typu ,,gosci'' ale znajomi nie pamietali hasla potem cos zaczelo sie knocic i haslo nie zawsze dzialalo wiec zrezygnowalam a chce pisac bloga dla rodzinki i znajomych z pl

Przesyłam wam fotki naszego psa i Julii:tak:;-)

Jusia
fajne zdjęcia,piesek slodki:))))
Buziaczek załapałam się tylko na 2 zdjęcia Niuni:-:)-:)-(
ale i tak ślicznie wygląda na nich:-):-)

Co do smoczków tych śmiesznych są super ;-) ale tylko chyba na chwilę tak dla zabawy bo na codzien Małemu bym nie dawała takiego:-p

iwonka co do pedofili to daj spokuj-nie wklejajcie tylko zdjęć nagich dzieciaczków
elisabeth-zazdroszczę fajny teściów-też bym tak chciała:-);-) do moich Teściów ma tyle żalu że jak kiedyś wybuchnę to szczenki im opadną:-:)wściekła/y:
Leika a co to są te trolle??? A raczej kto??
aniab190 miłej zabawy:-):-)

CZARNA z tesciowa to tak jak ja...od poczatku nzjaomosci poprzez ciaze slub i nasze wspolne zycie z mezem zawsze widze jej skrzywiona niezadowolona i okropna mine staram sie o tym nie myslec ale zazdroszcze dziewczynom ktore moga poplotkowac i spedzic milo czas z tesciowa ja teraz nawet gdyby tesciowa byla ok ja i tak mam zal nie wiem czy to kiedys zginie wątpie...

kasiu widze że mamy tak samo:-:)-(
moi Teście niggdy nic nam nie dali a wiecznie ma mine skrzywioną :wściekła/y::wściekła/y:
o ślubie cywilnym jak im powiedzieliśmy to zdawało się ze Bóg wie jak grzeszymy
o ciąży to jakbyś widziała ich miny ......
Teść tylko pow.że życie sobie marnuje a Teściowa zrobiła minę znowu
Wymyślili żebyśmy wzieli ślub kościelny pow.że za swoich gości zapłacą (moi rodzice za naszych płacą) i co.....kur...wa teraz Nam to wypomnieli i jeszcze pretensje że ślub bierzemy-normalnie wścieknąć się z nimi idzie raz tak mówią a nast.razem że nie !!!
I musimy sami zapłacić a nie bardzo mamy z czego-jednie liczymy na gości że uzbieramy tyle kasy zeby zapłacić..... bo co innego nam zostało??? Mąż nie dostanie kredytu na taką sumę:-:)-(

szkoda słów na nich....
Dawidowi do tej pory nawet grzechotki nie kupili:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ale się rozpisałam
nie wiem czy zrozumiecie coś z tego

reklama
Wiecie z tymi teściami to tak chyba już jest. Na pierwszą rocznicę ślubu dostałm od teściowej kartkę z życzeniami zaadresowaną na moje imię i nazwisko panieńskie!:szok: Obok było napisane imię i nazwisko mojego męża... Na roczek naszego syna nie przyjechali, nie zadzwonili tłumaczyli się potem, że nie mieli kasy:-( Teraz się trochę poprawili ale potrafią się z dwa miesiące nie odzywac. Jest to trochę ciężkie bo mały pyta czy babcia nas nie lubi.:baffled::eek: W tym roku do męż też nie przyjechali, mam nadzieję, że się na roczku córci zjawią.:sick:

Do góry