reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam :-)
Z psem juz jest lapiej :tak:;-)Właśnie M poszedł na spacerek z mała i pieskiem :-)A ja musze ogarnąć mieszkanie jak ja tego nie lubie :wściekła/y:Codziennie to samo sprzatanie gotowanie i znowu sprzatanie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ide cos robic bo zaraz przyjda i nic nie zrobie :tak:
no witaj w klubie jusia,,to jest chyba codzienny rytuał kobiet w domu i wogóle,,,sprzatanie,gotowanie heh

reklama
no ja lece do sklepu,ogarnąc siebie i dom...potem mężulo będzie,buziaki,miłego dnia..
obiecuje wpadać do was,,miłego weekenduuu

Dzień dobry!:-D My już powstawani, pojedzeni i pokawkowani! Mężuś pojechał do banku, a ja muszę też troszkę ogarnąc.:dry:
Jusia to super,że piesek się dobrze czuje.
Ewcia miłego dnia z męzem!;-)
U nas pogoda nawet w miarę trochę słońca ale bez upału. Może dziś na chwilkę wyjdę z synusiem.:confused:
Idę ogarnąc kuchnię, niestety nie mam pomysłu na obiadek!

IWONKA na szczescie puk puk odpukac nie boli maz dal mi rano jakas tablete kazal rozgrysc na zebie i przeszlo
teraz jest w pracy bedzie w domciu wieczorem kolo18
ja mam do sprzatniecia kuchnie i lazienke noi nasz pokuj :)

dziewczyny myslicie ze to realne znalesc prace w necie to znaczy mozna pracowac w domu przez kompa? duzo opini mowi ze to naciaganie jak halupnictwo a ja bardzo chcialabym sie czyms zajac miec cos swojego co bede wiedziala ze musze zrobic jakas motywacje:dry:

Hej dziewczyny:-)
U nas dzis zapowiada sie ładny dzien ja już od 8 na nogach ale nie mialam czasu zajrzec bo sprzatanie pranie , bo dzis goście;-).

Buziaczek Blaneczka jest super, śliczna. :tak::tak::tak: Pozdrawiam cie bardzo serdecznie i nikt tu ciebie nie zapomnial:tak::-)

Jusia bardzo współczuje ci przeżyc to musiało byc bardzo trudne. Z pieskiem napewno bedzie wszystko ok:tak:

Ewcia to już dziś bedzie twój M nacieszcie sie soba:tak::-)

Wiecie co troche mnie Buziaczek przestraszyła z tymi pedofilami nie wiem czy nie zlikwidowac moich albumów z galerii:confused::confused:. OO Kubuś wstał to ide odkurzać :dry:

Witajcie! Dzis był rekord do czytania... 7 stron, ale daję radę... nie poddaję się...

Ewcia, Iwonka2006- fajnie macie, że już się staracie, też bym chciła, ale po cc to ze dwa latka trzeba poczekać... o rany ja tez musze powalczyć na tej naszej-klasie, może cosik się uda?.... Ewcia to romantycznego wieczorku Ci życzę, zaraz sama nabiorę ochoty:-DIwonka2006 ja tez Kubę kapię o tej samej godzince co Ty Waneskę.

Jusia22- dobrze, że z pieskiem juz lepiej, ale nie mów, że to ostatni, ja tez tak mówiłam jak mieliśmy owczarka, ale mąz tak mi dziurę w brzuchu wiercił, ze zgodziłam się na nastęnego i teraz jak widze ile sierści lata po domu to tez krzycze że to ostatni, ale widzę że Kuba uwielbia zwierzęta, więc pewnie i tak nie będe miała nic do gadania:-) no i masz rację, czas nie leczy ran, po prostu my uczymy się żyć z tym co przeżyliśmy...święte słowa:tak:

Tusia a mi się Twoje smoczki podobają i też bym kupiła ale tak żeby mieć , bo może na ulicę bym z takim nie wyjechała, mimo wszystko rozbawiły mnie do łez:-D:-D:-D

Buziaczek- masz śliczną córeczkę

Kasiula matula- mi tez marzyłaby się praca w domu, ale ciężko trafić na coś konkretnego i uczciwego, jak coś znajdziesz to daj znać;-)większośc ofert to skręcanie długopisó które potem musisz samam sprzedać, albo wpłacic wpisowe, to od razu śmierdzi jakimś przekrętem.

Iwona.c- co do tych pedofili to jest wysoce prawdopodobne, ze przeglądają takie strony, ale przeciez w galerii nie zamieszczasz gołych zdjęć a takie ich najbardziej interesują... nawet administracja ostrzega, zeby zdjęć na golaska nie wklejać tak dla własnego bezpieczeństwa...

A do mnie dziś teściowei przyjeżdżają... nawet się ciesze, bo trochę rozrywki będę miała a nie ciągle sama... a mama super teściów... wszystkim takich życzę...

iwona.c28 - ja w ogóle nie wklejam zdjęć na wątkach otwartych - jedynym wyjątkiem jest to maleńkie zdjęcie w suwaczku - nie tylko ze względu na pedofili ale i na powszechne na forach Trolle.

Idziemy dziś z mężem do kina na Shreka wreszcie!!!

reklama
Do góry