reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wiecie co chyba tez sie wykrusze dzisiaj,,bo musze być wyspana dla męża jutro,,bo on mnie ma zamiar zamęćzyć:-D:-Dale czy ja tyle sił znajde:szok::-)myśle ze dam rade...haaa
Dobranoc wszystkim i stosunkowo miłej nocy(ja będe miała ranek:-D)...miłych senków...papapa

Blania lubi sie kapac ...takie minki robi noi nozkami i raczkami pluska smiesznie he he gorzej jest jak wyjdzie bo chce wrocic do wanienki i jest delikatny wrzask ale po chwili przechodzi jak nie jest glodna oczywiscie :-Di lubi byc na brzuszku po kapieli bo jej masuje plecuszki:-Doki mykam spac bo jutro ciekawy dzien u Nas jest festival balonow latajacych :tak:

Witam z rańca:happy2: za oknem szaro jakos a wczoraj caly wieczor bolal mnie ząb wiec wstalam w zlym humorze ale juz jest lepiej:tak:
BUZIACZEK super sie czyta o takim maluszku i milo powspominac jak moja Emi byla taka malunia ale kiedy to bylo hehe

Kasiula mam nadzieję że ząb już nie boli.
Buziaczku fajny taki maluszek, moja córcia już taka duża, ja ciągle się dziwię jak szybko minęło 2,5 roku
Moja przyjaciółka, która ma syna w Weroniki wieku, właśnie wczoraj oficjalnie mnie poinformowała że jest w 7 tygodniu ciąży:-) Bardzo się cieszę bo będę mogła sobie troszkę przypomnieć jak to jest z takim maluszkiem jak już urodzi. I będę mogła ją trochę porozpieszczać jak będzie chodziła z brzucholkiem:-D

Ja już kawkę wypiłam i idę sprzątać mieszkanko. Życzę wszystkim miłego dnia.
Ewcia napisz mi na gg z czym masz problem w naszej-klasie. Bo ja nie znajdę tutaj jak coś napiszesz:-D

Witam:-)U mnie slonko od rana zaraz jade na stara chate po szprzatac po remoncie:tak:no i ze starymi sasiadami po plotkowac:-)A jesli chodzi o kapanie malutkiego dzieckoto ja od poczatku Vanesske kapalam miedzy 19 a 19:30 i tak zostalo do dzis:tak::-):-):-):-):-)a potem mnaim mniam i spanko.
Ewcia i jak tam z mezem:confused:Dalas mu z rana;-):-)
Kasiulka oj okropny jest bol zeba,wspolczuje:dull:

Ok milego dnia zycze wszytkim:-)

Witam :-)
Z psem juz jest lapiej :tak:;-)Właśnie M poszedł na spacerek z mała i pieskiem :-)A ja musze ogarnąć mieszkanie jak ja tego nie lubie :wściekła/y:Codziennie to samo sprzatanie gotowanie i znowu sprzatanie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ide cos robic bo zaraz przyjda i nic nie zrobie :tak:

reklama
Dzień dobry wam...
My wstalismy przed 9,bo myśleliśmy,ze zaraz tata będize,a tu nici..nie ma taty jeszcze,bedzie gdzieś za 2-3 godiznki....bo późno wyjechał z BElgii.
Iwonka nie dałąm,bo go nie ma,,a teraz będzie musiał popczekać do wieczora,hehe bo Matuś jest.....pech,:-D
U mnie słonko z chmurkami na zmiane,takze dziwnie,nie wiadomo jak sie ubrać i wogole....a na biwak chyba jednak nie skocyzmy,bo taka pogada jakas dziwaczna...

Do góry