reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć dziewczyny:-)
Muszę się pochwalić że moja córcia od września pójdzie do przedszkola, już nie może się doczekać:-D
:-D

To super wiadomość-fajnie że miejsca były wolne bo moja kuzynka chciała dziecko posłać do przedszkola a tu nie ma wolnych miejsc:no::no::no:

Witam popołudniowo:-):-)

Ewcia81-super fotki:-):-)
Ola K.-fajnie wymyśliliście z tymi komp.:-);-) a zawsze jest miło na kogoś popatrzeć;-)

My idziemy dzisiaj do księdza umówić się na protokół;-)
jakoś mi się nie chce iść do niego:no:
wogóle od wczoraj mam doła lekkiego i zamiast cieszyć się ślubem to mnie to przybija:-:)-:)-:)-(
sorrki że śmiecę tu :-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Ewcia czyli skoro mezus przyjechal w innym terminie to jest szansa na fasolke?Zdjecie super:)
OlaK wyczytalam to w jakiejs ostatniej gazecie typu Dziecko bylo tak napisane ze nie usuwac znamion i nie uzywac laseru w okresie ciazy.Nie bylo konkretnie napisane ze nie wolno robic zadnych zabiegow hirurgicznych tylko wlasnie chodzilo o znamiona i np tradzik

A cha i ja tez nadal nie moge sie tam zerejestrowac buuuuu

Witam Mamusie! Piszę do Was na prośbę siostry - Ania138 ma zepsuty komputer. Prawdopodobnie będzie do odbioru w poniedziałek. U niej wszystko ok. Ona i dzidzia (ciągle w brzuszku) czują się dobrze. Szykują chatkę dla maluszka więc ma trochę zajęć, ale brakuje jej pogaduszek :-D. Pozdrawiam!!!

Nam też brak Ani ale cieszę się ze u niej i dzidzi wszystko ok. Pozdrawiam ją również:tak:
A ja kupiłam sobie dziś olejki antystresowe i energetyzujące do kąpieli i idę zażyć sobie kąpiel:-DPóźniej tu zajrzę powiedziec dobranoc. A co do klas to ode mnie nie ma nikogo:-(

Kasia dziekujemy za info i oczywiscie pozdrow od nas Anie:)
Aniab u mnie tez nie ma nikogo ale juz aalozyalm swoja klase i teraz bede czekac,moze kiedys ktos sie znajdzie z mojej paczki:)

A ja mam juz wolne bo moje dziecko spi juz od 19:40:))))

Hellołłka ...
juz skonczylam sprzatanie,zachaczylamm kuchnie jeszcze ze sprzataniemm...
łoo matko moje dziecie usnelo mi na rekach,bo mialam mu puscic bajee jak tutaj skoncze pisac,ale nie doczekal sie--bidnyy.
ide go polozyc zaraz wrcaam

reklama
nO i odlozylam malucha,,ale szybko padll,jestemw szokuuuu...
Elizabeth oczywiście ze Usta,trafiłaś w setke;-):tak:

Co do naszej klasy to mi się udało zarejestrowac i czekam na zjonmych ale nie wiem jaks ie z gg ich sciaga??/
WerEla pomocy,bot y juz to robiłaś(ja listy na kompie nie moge znależć wogole)??
Aniab ale super,ze festyn,bajka,ja uwielbiam festyny na swiezym powietrzu,a w tym roku na zadnym nie bylam,,a tak zawsze bylo ich mnostwo...
Czarna anie śmiecisz,,nie pisz tak.tutaj psizemy wszytsko i co chcemy,,,i jak tez...:tak:;-):-)
Iwonka nie bedzie fasolki,bo meżuś przyjeżdża w terminie jak miał być,tylko mie ściemniał,ze nie zjeżdża,a jutro z rańca bedzie,a ja we wtorek mam @ dostać,takze nie w tym miesiącu,,nie wiem kiedy to wypadnie,,,:-:)sorry2:
Siostra Ani138 dziekujemy bardzo,miło nam,buźka dla Andzi i ciebie tez,,pozdrowionkaa;-):-):-)
Aniab co do olejków,,to kochana jak zadziałają te antystresowa to DAJ MI ZNAKa,,bo ja chyba ich potrezbuje:-D:-D:tak:
no to jezdemmm odpisalam i posiedze chwilee
Bo chcialam w sumie oglosic,ze mąz jutro zjeżdża z rańca,no i za często nie będe tu gościła.przez najblizszy tydzien....a wogóle to on chce brać przyczepe kempingową i jehcać nad jezioro.....ale pogoda bee,takz enie wiemy co zrobimyy...

No ale dzisiaj do bólu,hehe

A tak wogole to Sewci M chyba wyjeżdża teraz,,bo my tak widizałyśmy,ze sie wymienimy jede wyjedzie drugi przyjedzie:tak::tak::tak:

Do góry