nO i odlozylam malucha,,ale szybko padll,jestemw szokuuuu...
Elizabeth oczywiście ze Usta,trafiłaś w setke;-)
Co do naszej klasy to mi się udało zarejestrowac i czekam na zjonmych ale nie wiem jaks ie z gg ich sciaga??/
WerEla pomocy,bot y juz to robiłaś(ja listy na kompie nie moge znależć wogole)??
Aniab ale super,ze festyn,bajka,ja uwielbiam festyny na swiezym powietrzu,a w tym roku na zadnym nie bylam,,a tak zawsze bylo ich mnostwo...
Czarna anie śmiecisz,,nie pisz tak.tutaj psizemy wszytsko i co chcemy,,,i jak tez...
;-):-)
Iwonka nie bedzie fasolki,bo meżuś przyjeżdża w terminie jak miał być,tylko mie ściemniał,ze nie zjeżdża,a jutro z rańca bedzie,a ja we wtorek mam @ dostać,takze nie w tym miesiącu,,nie wiem kiedy to wypadnie,,,:-
sorry2:
Siostra Ani138 dziekujemy bardzo,miło nam,buźka dla Andzi i ciebie tez,,pozdrowionkaa;-):-):-)
Aniab co do olejków,,to kochana jak zadziałają te antystresowa to DAJ MI ZNAKa,,bo ja chyba ich potrezbuje
no to jezdemmm odpisalam i posiedze chwilee
Bo chcialam w sumie oglosic,ze mąz jutro zjeżdża z rańca,no i za często nie będe tu gościła.przez najblizszy tydzien....a wogóle to on chce brać przyczepe kempingową i jehcać nad jezioro.....ale pogoda bee,takz enie wiemy co zrobimyy...
No ale dzisiaj do bólu,hehe
A tak wogole to Sewci M chyba wyjeżdża teraz,,bo my tak widizałyśmy,ze sie wymienimy jede wyjedzie drugi przyjedzie