reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ewcia ja tez zalozylam swoja klase i nawet watek na forum nowy i teraz tylko czekac i czekac,choc widze marne sznase...a jesli chodzi o @ to ostatnio chyba mialas opozniona wiec i owu tez wiec moze i jest sznasa jeszcze w tym cyklu jak sie wszystko przesunelo:)

Wczoraj pisalam z Buziaczkiem mówiłam jej żeby się odezwała od czasu do czasu na tym wątku ale chyba nic nie pisała???
Witam Was Kochane Mamusie ;-)!!
Pewnie o Mnie juz zapomnialyscie :zawstydzona/y:nie dziwie sie ...bardzo dawno dawno sie tu nie odzywalam szczerez to Was podgladam,:happy2: ale u Was taki ruch ze ho ho:szok::szok::szok: boje sie odzywac,i tak pewnie nawet byscie nie zauwazyly he he ze cos napisalam:rofl2:...mialam juz nie raz cos napisac ale nie nadaze,nam odpisywaniem i czytaniem..jeszcze teraz gdy Moja Coreczka z dnia na dzien coraz wieksza jest :happy2:i zaczyna terroryzowac :-D Jak sie urodzila to spala i jadla a teraz gdy juz ma miesiaczek(ale ten czas leci co nie :tak:)otwiera szeroko oczka, rzadko spi w dzien:sorry2: :tak:potrafi nie spac caly dzien tylko przygladac sie wszystkiemu zaczepiac MNie, probowac gaworzyc i piszczec:happy2:noi terroryzowac zeby ja nosic na raczkach lub gadac do Niej - tak mija Mi kazdy dzien:tak::-D!Noi spacerki na ktorych ladnie spi. ogolnie rosnie zdrowo i bardzo szybko z dnia na dzien jest inna :rofl2:ma wilekie pyzki:-) Nie mam z Nia raczej zadnych problemow,nie ma kolek ani problemow z baczkami czy kupka, wprowadzilam jej herbatke koperkowa nie sprzeciwiala sie zbyt dlugo przed jej piciem . samkuje jej :tak:...My jako rodzice czujemy sie dobrze, jestesmy ogromnie szczesliwi dzieki tej kruszynce, nocki przesypia ladnie budzie sie co 3-4godziny na jedzenie i pieluszke...czasem jej sie zdarzy nie spac ale to bardzo rzadko, ostatnio miala kilka takich nocek nie przespanych..ale jak patrze na nia i w jej oczeta przesliczne to odrazu jestem wypoczeta:-) Ok dobra zmykam bo sie strasznie rozpisalam ....:zawstydzona/y::-);-) pozdrawiam wybaczcie ze nie odpisuje ...no ale brak czasu i wasze tempo...:happy2:
no to chyba tyle

Ewcia ja tez zalozylam swoja klase i nawet watek na forum nowy i teraz tylko czekac i czekac,choc widze marne sznase...a jesli chodzi o @ to ostatnio chyba mialas opozniona wiec i owu tez wiec moze i jest sznasa jeszcze w tym cyklu jak sie wszystko przesunelo:)
Nom iwonka my cąły czas pełną parą starania,ale jak to sie starac jak czlowiek męża w domu nie ma,,chyba musi mi pelmniki w mailu albo smsem wysyłać,,heheh
Ale myśle,ze uda nam sie coś zmajstrowac w ciągu roku,,bo tak bym chciala,,zajść w ciąże przed końcem umowe...jakoś napóźniej w maju...

NO hellloł Buziaczku...
Witaj,fajnie,ze sie odezwałaś,super,ze małą rośnie,,wklej nam foteczke...albo zerkne na inne watki,bo tam pewnie jest niunka na fotkach...super,ze rośnie i daje znak o sobie mamusi,,,,koniec spania,,a siuperr masz....buziaczki dla blaneczkiiiii i8 mamusiii:-):tak:

Witam! Moje maluchy już od dłuższego czasu śpią. Musiałam blokowac komputer bo mój mały informatyk się dorwał i mi trochę namieszał. Już mu założyłam osobne konto, żeby mógł sobie grac ale się gdzieś wpakował iwyłączył mi program antywirusowy. A ja nie mogłam tego odnaleśc:zawstydzona/y: Jeszcze trochę to on będzie wiedzieał więcej niż ja:zawstydzona/y:

Dobry wieczór kochane Mamusie :-)
Jak wam wczoraj pisałam o moim piesku co mi uciekł to nie było go cała noc :wściekła/y::szok:I dzis rano zawitał do domu w takim stanie ze od razu musialam z nim jechac do weterynarza :-(Prawdopodobnie został przez kogos skopany:wściekła/y: ma całe ucho zakrwawione i dowiedziałam sie ze gdybym sie dzis nie zjawiła to mogłabym sie pozegnac z nim bo dostałvby krwotoku:-(A naprawde jest jak członek rodziny bardzo mi pomógł po smierci mojego ojca miałam wtedy 17 lat jak go wziełam ze schroniska i jest juz ze mna 7 lat Nawet nie wiecie jaka miłościa nas dazy a gdyby nie on to wtedy napewno niewychodziłabym na spacery co mi duzo dało Śmierc mojego ojca to niebył przypadek to było samobójstwo i dlatego choc trudno mi o tym pisac to teraz wiem ze jak sie na własnej skorze tego wszystkiego nie przezyje to ludzie i tak beda cie traktować jak bys była trędowata i twoja rodzine wiem bo przezyłam to sama i jeszcze jest wielki znak zapytania dlaczego to zrobił bo przeciez mieli miec w czerwcu 25 lat po slubie (moi rodzice) nie mieli zadnych długów itd.I jeszcze jedno moja mama 14 lutego dostała od Ojca walentynke która ma do teraz i tam było napisane Pamietaj zawsze bede cie kochał mimo wszystko :-:)-:)-(Wszyscy przezylismy załamanie nerwowe ale najgorzej moja mama i to nie jest prawda ze czas goi rany tylko trzeba nauczyc sie z tym wszystkim zyc dalej co jest naprawde trudno :confused:

reklama
ja wklejam tylko na zamkniety watek z mamy z uk :tak:wrazie bezpieczenstwa przed -pedofilami:zawstydzona/y::tak:, stare zdjecia Blani sa na lipcowym watku.ale przestalam tam wklejac...b:tak:o teraz sie tak o tym slyszy i wole wiedziec kto je oglada , a na ogolnych watkach wszyscy moga czytac i patzrec a na zamknietym niieee:sorry2::happy2:
Dziekuje za buziole ...Blanka tez caluje:happy2::elvis: prosze special dla was :tak:

Do góry