Wczoraj pisalam z Buziaczkiem mówiłam jej żeby się odezwała od czasu do czasu na tym wątku ale chyba nic nie pisała???
Witam Was Kochane Mamusie ;-)!!
Pewnie o Mnie juz zapomnialyscie
nie dziwie sie ...bardzo dawno dawno sie tu nie odzywalam szczerez to Was podgladam,
ale u Was taki ruch ze ho ho
boje sie odzywac,i tak pewnie nawet byscie nie zauwazyly he he ze cos napisalam
...mialam juz nie raz cos napisac ale nie nadaze,nam odpisywaniem i czytaniem..jeszcze teraz gdy Moja Coreczka z dnia na dzien coraz wieksza jest
i zaczyna terroryzowac
Jak sie urodzila to spala i jadla a teraz gdy juz ma miesiaczek(ale ten czas leci co nie
)otwiera szeroko oczka, rzadko spi w dzien
potrafi nie spac caly dzien tylko przygladac sie wszystkiemu zaczepiac MNie, probowac gaworzyc i piszczec
noi terroryzowac zeby ja nosic na raczkach lub gadac do Niej - tak mija Mi kazdy dzien
!Noi spacerki na ktorych ladnie spi. ogolnie rosnie zdrowo i bardzo szybko z dnia na dzien jest inna
ma wilekie pyzki:-) Nie mam z Nia raczej zadnych problemow,nie ma kolek ani problemow z baczkami czy kupka, wprowadzilam jej herbatke koperkowa nie sprzeciwiala sie zbyt dlugo przed jej piciem . samkuje jej
...My jako rodzice czujemy sie dobrze, jestesmy ogromnie szczesliwi dzieki tej kruszynce, nocki przesypia ladnie budzie sie co 3-4godziny na jedzenie i pieluszke...czasem jej sie zdarzy nie spac ale to bardzo rzadko, ostatnio miala kilka takich nocek nie przespanych..ale jak patrze na nia i w jej oczeta przesliczne to odrazu jestem wypoczeta:-) Ok dobra zmykam bo sie strasznie rozpisalam ....
:-);-) pozdrawiam wybaczcie ze nie odpisuje ...no ale brak czasu i wasze tempo...
no to chyba tyle