reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwona.c - fajny pomysł z tym grafikiem ;-) U nas jest odwrotnie, już oboje z M mamy awersję do kompów bo calymi dniami siedzimy ale cóż zrobić!
Często mamy miłe "rodzinne wieczory" - gdy Maks pójdzie spać, oboje włączamy komputery i pracujemy sobie do północy albo i dłużej. Wtedy ustawiamy kompy na jednym stole, żeby przynajmniej móc na siebie patrzeć - chora z nas rodzina :confused:

reklama
Kasiula ja dodałam sobie ciebie na gg i tam można na podstawie kontaktów z gg szukać znajomych, no i wyskoczyło twoje zdjęcie :-)

No właśnie dziewczyny jak już założycie konta to informujcie.

Leika a jak jesteś wpisana:confused: Jak ciebie szukać:confused: Moich klas też nie było i sama założyłam i teraz się znajomi dopisują:tak:

A co się stało z suwaczkami bo nie bardzo rozumiem co tam jest napisane. Proszę o przetłumaczenie:-D

Idziemy na spacerek.

Magdusia postanowiła zrobic sobie drugą drzemkę!:-) Jak usypiała to o mało nie zasnęłam razem z nią:tak: Ale Adrianek rozrabiał i nie dało rady. On się nie da namówic na drzemkę, ale to dobrze bo ostatnio wstaje mi przed 7. Ciekawa jestem spania w przedszkolu. Mały koniecznie chce, przed wakacjami nie sypiał. Często jak wracał z przedszkola to się kładł więc może...:sorry2:

Hejjjaa
Ja juz byłam z małym w przedszkolu,dyrki nie było,ale wsio wiemy..
Potem kumpela przyszla z małą na kawe..my juz po obiedzie..
J aside myć łazienke,bo jutro M am wrocic i napisal,ze chyba bedzie raniutko jak matu jeszcze bedzie spal(jesli szef mu planow ie zm ieni)..czyli id esprzatac,hehehe
A do naszej klasy ja juz wpisanaa....
ide zebrac sie do mycia.......
Olak nie przyjemna sprawa z kleszzczem,,brr

WerEla, suwaczki chwilowo nie działają z powodu prowadzonej konserwacji, ale wkrótce pojawią się znów :tak:

Ewcia, sprzątaj sprzątaj kochana to się mąż ucieszy! Mój się na przykład regularnie czepia że nie sprzątnięte, ale po serii kąsliwych uwag z mojej strony na ten temat zaczął wreszcie pomagać :tak::-D

A ja już chyba będę kończyć pracę na dziś. Maksio o dziwo śpi. Pozdrawiam!

Nom Olcia ide dopierot eraz sprzatac,ale w sumie ide najpierw na dwor z Matem,bo śmieci mi tu walą:szok::rofl2::baffled:i beee...i troszke znim pochodze,najwyżj wieczorkiem sprzątne,,
Męczyłam sie z wstawieniemz djecia Matetka na Bolidzie,jak Kubica,haha,,tylko duze teraz wyszło,,czy wam nie bedzie przeszkadzało,,bo mi sie nie chce je juz zmniejszać/??

Miłęgo dnia...

Ewcia zdjecie jest super Matunio wyrasta na drugiego Kubice:tak::tak::-D:-D wcale nam nie przeszkadza. My też dziś mieliśmy gości - u Kuby był Kuba z naprzeciwka:-):-) tylko tamten ma 6 m-cy, ale sie na siebie patrzyli:rofl2:. Jutro znowu mamy gości znajomi przychodza. Ostatnio non stop gościna:rofl2: zwariować można;-), ale ja lubie spotykać się ze znajomymi:tak::tak:

OlaK oj to nie miła przygoda z kleszczem, trzeba była do mnie wpaść to bym Ci go usunęła... mam wprawę... jak kiedys miałam oczarka i złapał kleszcza to poszłam do weterynarza a ten skasowała mnie 5 zł za 30 sekund pracy od tego czasu szybko nauczyłam się sama to robić a psina miała ich co nie miara jak bywaliśmy w lesie.

Ewcia zdjątko super, Ustka? zgdłam?

Iwona.c fajnie miec gości ale nie za często, choć mi tego brakuje... tzn otwierania gęby do ludzi, bo ciągle sama...

Ja też dziś sprzatałam i to chyba ze dwie godziny... a Kubuś był strasznie dzielny, sam się bawił, czasami cos tam do niego zagadałam... a teraz śpi łobuz... a ja co> no na BB!!! Teraz jeszcze raz spróbuje sie zarejestrowac na naszej klasie...

Ja jak zwykle nie mogę się wyrobić zeby zajrzeć tu z rana jak dawniej:-DDziś byłam znów na zakupach i na kawie u mamy:-)Oczywiście płaciłam rachunki:szok:Kasa poszła:tak:a jutro mamy u nas festyn od 15 do 3 nad ranem. Ja na pewno nie będę tyle siedzieć ale czeka mnie dzień pełen wrażeń dla moich dzieci- będą konkurencje sportowe, pokazy strażackie, kapele ludowe, grill, piwko, i takie tam różności.Więc jak mnie jutro dzieciaki wyciągną to dopiero mi kasa pójdzie:-D

reklama
Do góry