reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam

Buziaczek
to witam w klubie bo ja tez nie nadazam pisac z dziewczynami ale chociaz poczytam czasem:tak:

Iwonka dziekuje za zyczenia z okazji rocznicy slubu:-)

ogulnie to dalej pilnuje dzieci i nieraz mam juz dosc
moje dziecko zrobiło sie dosc niegrzeczne zaczoł grysc i kopac jak niedaje sobie rady z czyms albo jak jakies dziecko chce mu cos zabrac na dworzu niewiem jak mu wytłumaczyc ze tak nie wolno robic juz nieraz nawet krzykne ale to nic niedaje(czy wasze dzieci tez tak robia)

a z przeczkolami to chyba wszedzie taka komedia jest bo u mnie tez juz nie ma miejs bo kumpela chciała posłac swojego synka i jesli nie uda nam sie załatwic przez kuratorium to mały nie pojdzie

reklama
Jusia przykro mi:((( Moja kolezanka tez to zrobila a miesiac pozniej miala brac juz slub,Byla bardzo zakochana...Zreszta z mojego otoczenia juz 5 osob w ten sposob zakonczylo zycie z czego 3 z niewiadomych przyczyn do dzis nie znanych.Dobrze ze piesek sie znalazl,ale moze i pies jakis go pogryzl????

Blaneczka sliczna,,,super,dziekujemy za special dla nas tylko,hehe
Jusia współczuje,wiaodmo każdy gada,ale ten kto tego nie przezyl nie wie jak to jest,,buziaki...
Trysia witaj,,podcyztuj podczytuj,,czasme nawet napisz hejka i wystarczy hehe..pozdrowiona...

Pies go nie pogryzł to weterynarz wykucza to na 90 % Powiedział ze to jest przez silne uderzenie sama nie wiem ale jak narazie to dostał antybiotyk i cos przeciw bólowego MAm nadzieje ze wszystko bedzie dobrze ale jak go kiedys zabraknie to niechce wiecej psa choc wiem ze wtedy bedzie ciezbo bo Julia strasznie jest do niego przyzwiczajona ;-)

Jusia wiem co czujesz bo moj szwagier tez sie utopił i to na własne zyczenie moze to nie moja bliska rodzina ale smute i zal jest przez caly czas mial byc chrzesnym mojego synka:-(
i dobrze ze psiunio wrucił ja to bym cała noc nie spała

Blaneczka taka slodziutka mała kruszynka:tak::-)

tamto usunelam i dodalam nowe ...bo tamto bylo jakies uszkodzone ite tez dziwnie sie dodaly ehh ale widac ja bardziej z nowym smokiem :-)
a ja sie patrzyłam i śmiałąm,ze chyba czas oglądnaia minął nam,hehe,,,a ty inne wstawiłaś..super,,a dydunio jaki fajny taki dużyy,hehe siuperowatooo

Pies go nie pogryzł to weterynarz wykucza to na 90 % Powiedział ze to jest przez silne uderzenie sama nie wiem ale jak narazie to dostał antybiotyk i cos przeciw bólowego MAm nadzieje ze wszystko bedzie dobrze ale jak go kiedys zabraknie to niechce wiecej psa choc wiem ze wtedy bedzie ciezbo bo Julia strasznie jest do niego przyzwiczajona ;-)
na pewno bedzie oki z pieskiem,,super,ze wrocil i wtereynarz go obejrzał,,

reklama
Do góry