reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no i d..pa ni moge sie zarejstrowac,ale i tak niestety nikogo z mojej klasy tam nie ma.Ale bym ja zalozyla swoja i moze kiedys ktos sie odezwie ale jak ma sie za rejestrowac........buuuu

reklama
Hejka wam..
Boże nie androbie chyba tego,,dobzre,ze tych nocnych marków:-D:-D;-)nie ma,bo bym nie dała rady czytać..nie nadążam..niby staram sie podczytywać i cos..ale potem znowu z 3,5,7 stron,,,szokkk
Ja wczorajz Matim byłam u lekarza,aale wsyztsko oki i robiłam badania do przedszkola,,dzisiaj o 12 ide zaniesc z koleżanką,bo jej dziecko tez z mtaim idize do przedszkola...a wczoraj kuzynka dostala prace w mojej byłej skzole i piliśmy wieczorkiem z ato,,,,
A jutor mężulo mój wraca...już jest OKI,ale nie omieszkam ze na pewnoe bedizmey o tym gadac i sie :angry::angry:ale luzikkk...potme przytulanko i bedzie oki:-D;-):tak:.
U mnie pochmurno,ja chate ogarniam,parnia robie itp itd...bo M wraca:-D:-D

Witam!
Poł godziny mija zanim wszystko przeczytam, a teraz następne pół godziny będę pisać, żeby tylko Kuba się nie obudził... przez to BB prawie udało mi się zupke dla Kubusia spalić:eek:.
Wczoraj byliśmy u znajomych nad jeziorkiem, cały dzień Kuba był na powietrzu, super sprawa.

Jusia- jak Kuba zasypia mi tak koło 17 to budzę go po godzince, fakt, jest wtedy marudny, ale zabawiamy sie jeszcze z godzinkę, potem kapiel i idzie spać. Nie wiem czy to dobry pomysł ale nie pozwalam mu spać długo popołudniami, taka ze mnie wyrodna matka. Ale ja wieczorem padam na pysk i jakbym miala bawić się z nim do 22ej to bym chyba szybciej zasneła niż on.

Iwonac.- a czemu kupiłaś sama farbę? Te farby, których używają fryzjerzy są lepsze, może łatwiej by Ci pokryły ten pomarańcz?

Leika- czyli jak wysypało to masz już po chorobie, to dobrze!

Czarna- to nie zazdroszczę takiej sytuacji z teściem, oj w ciula sobie facet poleciał...

Aniab- u nas skype też padło... buuuu...

Novaczka- do 18tej szybko zleci, zazdroszczę, bo mój M dopiero za dwa tygodnie będzie. A na solarkę bym pochodziła, jestem, blada jak ściana i aż mi wstyd, źle się z tym czuję, feee....

Dawna cloe- och ci faceci, nie wiedzą czego nam potrzeba, oni myslą, że jak my siedzimy w domu to jest cały czas relaks, a relaksem byłaby właśnie taka impreska, nie?

Kasiula matula- musze zaraz wypróbowac ta stronkę, która podałaś, może znajdę kogoś znajomego, choć ja staram sie utrzymywac kontakty ze znajomymi, niestety to ja najczęściej się pierwsza odzywam... ludzie nie dbają o znajomości, szkoda...

Witaj Ewcia. Widzę, ze nie tylko ja nie nadążam z czytaniem. A może warto byłoby rozbić ten DUŻY wątek na kilka mniejszych?

ooo widze,ze wam tez skype wczoraj nie dziala,no mi tezz
kasulla ja musz etamw ejsc na ta klase,,co to jest wogole zazerknac...
Novaczka dzisiaj juz M wraca,no widizsz jak to minęło,,,:-)
Hej Elizabeth,,chyba nie ma sensu tych watkow zmieniac,bo potem byłobny 5 watkow do cyztania hehehe

IWONKA nie mam pojecia dlaczego nie mozesz sie zarejstrować ja wczoraj czy przedwczoraj zakladalam konto mezowi bez problemu:eek:

Ewcia, moze masz rację!!!:tak:

A ja też nie moge się zarejestrować. Cały czas wyskakuje mi że login zajęty a wymyślam juz takie niestworzone, które nie moga być zajęte, kurna... choć znajomych swoich nie znalazłam:-(

Ja też nie mogę sie zarejestrować coś mi nie wychodzi :eek: ale i tak nie ma tam moich znajomych:no:.

Elisabeth bo ja mam znajomą fryzjerke i ona przyjdzie do mnie robic te włosy i kazała mi kupic taką samą farbę, żeby nie wystąpiła jakas tam reakcja alergiczna, bo składniki chemiczne farb moga być inne czy coś:eek: :confused:nie wiem bo ja sie na tym nie znam ale kazala kupic taka samą

Ewcia M przyjeżdza oj bedzie sie działo;-);-):-D:-D:-D dobrze ze już wszystko ok:tak:

mam rade sprobujcie jutro z zarejstrowaniem to tak jak moja kol chciala zalozyc bloga i wpisywala nazwe bloga i ciagle ze zajeta i nawet wpisala cos w stylu mnbfkjhbsdkjhfdksnbfmnxbmkgse i tak pokazywalo ze zajete moze to cos u nich nie dziala chwilowo:tak:
ja lece teraz na zakupy po jakas rybke na obiadek przynajmniej w piatek nie ma klopotu z wymyslaniem obiadu bo na rybke kazdy czeka :happy2:

reklama
Do góry