reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:-)u mnie pochmurno i czasem kropi i slonko tez gdzies czasami sie przebija:tak:A ja na 13:00 musze byc na starym mieszkanku bo dzisx bede podpisywac przyjecie lokalu:tak:Jesli chodzi o skype to wczoraj mi sie pokazal jakis komunikat ze wystapil jakis problem i cos tam.....Ja tez nie chodze na solarium ale opalac sie opalalam nieraz choc tez nie powinnam bo mam znamiona.Zreszta juz nie ktore usuwalam na zyczenie i jeszcze mialam isc ale nie wiem czy sie wyrobie przed ciaza,bo w ciazy nie mozna usuwac
Czarna no nie zle was urzadzil:szok:Mam nadzieje ze nas tak nie urzadzi:no:ale nie to nie mozliwe:-):-):-):-):-):-)Buziaczek sie nie odzywal:sorry2:
Novaczka no no,co planujesz na wieczor;-)
Leika no i dobrze ze go wysypalo,wiadomo przynajmniej ze juz jedna choroba za wami:tak:Zdrowka:-)

reklama
CLOE kurcze rzeczywiscie szkoda takiego wypadu moze uda ci sie go jeszcze namowic czy juz za pozno
u nas pogoda nawet ladna ale chmurki moga nadejc w kazdej chwili
dziewczyny ma ktoras z was konto na nasza-klasa.pl fajna sprawa ja tam znalazlam tylu starych znajomych z podstawowki no bomba mowie wam

Kasiula bylam na tej stronie co podalas i jednak to jest inna niz ta co ja bylam ktora reklamowali na BB.Musze i ja tu sprobowac tez szukac znajomych:)

ja jak wpisywalam nazwiska w wyszukiwarce to mi czesto nie pokazywalo ale dalam na zjadz szkole wpisujesz ulice i miasto i jak znajdziesz swoja klase to jest kupa smiechu zdjecia sprzed lat itp

Kasiula ja nie moge sie tam wogole zarejestrowac ,ciagle mam problem z loginem

Mam ciagle taki komunikat
• Login: może zawierać jedynie litery (a–z, A–Z), cyfry i podkreślenia (_)
A juz wpisywalam rozne loginy...ostatni przy ktorym pokazal mi sie ten komunikat to isia-78

Novaczka no no,co planujesz na wieczor;-)

Najpierw chcę pojechać na dworzec, ale ... uslyszałam w radio, ze o 19 ma zacząć sie mecz na stadionie koło dworca...:baffled: no i teraz juz nie wiem... jeszcze sama, to bym się nie zastanawiała, ale z Martynią?? Te tłumy kibiców...:baffled::baffled: A mecz poważny: ŁKS-Legia... No nie wiem... muszę dokładnie sprawdzić czy rzeczywiscie ten mecz jest...:confused::confused: No i jeśli nie będzie padać, bo pochmurno, choc słonko czasem wygląda, ale prognozują deszcze... A potem kolacja ze świecali i dobrym winkiem, własnie skończyłam robić salatkę tuńczykową... a potem... a co ja tam będę zdradzać takie intymne sekrety.. ;-)

My mieliśmy jechać na imprezę zakładową z pracy męża aż do Ustronia ale nie pojedziemy bo mój chłopina chce odpocząć Niby go rozumię ale szlak mnie trafia bo ja siedze w domu cały czas i chętnie bym się gdzieś ruszyła tym bardziej że moglibyśmy zorganizować sobie całkiem fajną sobotę w Ustroniu Ogólnie to jestem wściekła :crazy:Ja mu obiecuję że będę sobie organizować wszelkie wypady bez niego a on będzie mógł sobie do woli odpoczywać:crazy:

Nie dziwię Ci się... kurcze, ja też bym sie wściekła... a na wyjeździe nie można odpocząć?? Co to znaczy odpocząć?? Spać?? Dziękuję... A o Tobie wcale nie myśli, ze Tobie jest potrzebna zmiana otoczenia i odrobina rozrywki... Ech... ci faceci.... mój odwrotnie myśli... już kombinuje gdzie moglibyśmy się jeszcze urwać choćby na kilka dni, żebyśmy mogli nacieszyć się całą rodzinką, bo w tej Łucznicy to nie były prawdziwe wakacje...

Witam! Już po kawce!:-) Magdusai śpi a Adrianek demoluje swój pokój!:baffled: Chłopak bardzo szybko dochodzi do siebie i jak tak dalej pójdzie to wyjdę z nim w sobotę na pół godzinki bo nie usiedzi mi dłużej!:sorry2: Mała okropniemarudzi, ale się nie dziwie. Dwa zęby już dobrze widac i pewno się lada chwila przebiją a trzeci ma porządnie opuchnięty!:sick:
Chyba się też wpiszę na tą naszaklase. Kurcze ludzie z mojej podstawówki mieszkają w większości tam gdzie moja mama a ja od dawna nikogo nie widziałam! Czasami tylko spotkam ich mamy!

reklama
Do góry