Czesc dziewczyny, ja dzis bylam u swojej mamy ktora zajela sie dziecmi a ja odpoczelam troche:-)Bo u nas caly dzien lało i było burzowo. Zjedlismy obiadek i poplotkowalismy i wrocilam do domku:-)A teraz pisze na gg z mezem bo nam skype dzis nie dzialai dzieci se nie pogadaly z tatem. Ja rozeznalam sie po okolicy w wywolywaniu zdjec i faktycznie wywolam online.Latwiej i taniej
reklama
Witam z rana...
Wygląda na to, ze jestem pierwsza...
A ja dziś szykuję się do powrotu mężula... chcę go przywitać jak najczulej... jeśli się nie rozpada, to wyjdziemy potem na dworzec.. ale w sumie to i tak mam prawie caly dzień, bo wraca po 18-tej...
A zatem do zobaczenia potem na kawce... o ile się uda... hi hi...
Czarna- no to fajnego masz teścia... tylko pozazdrościć...
Wygląda na to, ze jestem pierwsza...
A ja dziś szykuję się do powrotu mężula... chcę go przywitać jak najczulej... jeśli się nie rozpada, to wyjdziemy potem na dworzec.. ale w sumie to i tak mam prawie caly dzień, bo wraca po 18-tej...
A zatem do zobaczenia potem na kawce... o ile się uda... hi hi...
Czarna- no to fajnego masz teścia... tylko pozazdrościć...
K
kasiula matula
Gość
NOVACZKA fajnie ze dogadujecie sie tak kompromisowo u nas raczej nie ma kwesti tego co robie ze soba niby cos powie czy mu sie podoba czy nie ale nie ze nie moge a nawet nie wiem czy bym posluchala;-)jakby np powiedzial ze nie moge sobie zrobic tipsow jak mam wene i chce to side i sobie robie i juz...I WITAJ Z RANA NOVACZKO :-)
ANIA B no niestety zlozliwosc przedmiotow martwych i nie dziala i koniec nastepnym razem sobie pogadacie
CZARNA no to fest ale tesciu sprawil niespodzianke slubna...
LEIKA super ze malemu przecgodzi powoli ale przechodzi
IWONKA ja tez wczoraj zaserwowalam sobie na wieczor zimne piwko
ANIA B no niestety zlozliwosc przedmiotow martwych i nie dziala i koniec nastepnym razem sobie pogadacie
CZARNA no to fest ale tesciu sprawil niespodzianke slubna...
LEIKA super ze malemu przecgodzi powoli ale przechodzi
IWONKA ja tez wczoraj zaserwowalam sobie na wieczor zimne piwko
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dzień dobry! My też już pospani i pojedzeni. Teraz to się chyba za kawkę czas wziąśc!:-)
Czarna to naprawdę teścia masz...
Novaczka do 18 to szybciutko zleci!
Czarna to naprawdę teścia masz...
Novaczka do 18 to szybciutko zleci!
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Witam rano:-)
Aniab 190 u mnie też wczoraj skype wogole nie działał i siostra męża pisała na gg bo mówiła ze u niej tez nie dziala mało tego dziś też ciągle się łączy i polaczyc nie moze
Czarna 551 nie zazdroszcze takiego teścia nieźle was urządził trzymaj się i nie przejmuj;-)
Novaczka ja też nie chodze na solarke właśnie dlatego ze jestem jasnej karnacji i mam parę pieprzyków
Leika bardzo się ciesze ze choroba mija ucałuj Natanielka mocno od cioci z BB;-):-):-)
No nic uciekam kawke zrobic i zaraz wracam
Aniab 190 u mnie też wczoraj skype wogole nie działał i siostra męża pisała na gg bo mówiła ze u niej tez nie dziala mało tego dziś też ciągle się łączy i polaczyc nie moze
Czarna 551 nie zazdroszcze takiego teścia nieźle was urządził trzymaj się i nie przejmuj;-)
Novaczka ja też nie chodze na solarke właśnie dlatego ze jestem jasnej karnacji i mam parę pieprzyków
Leika bardzo się ciesze ze choroba mija ucałuj Natanielka mocno od cioci z BB;-):-):-)
No nic uciekam kawke zrobic i zaraz wracam
sikoreczka79
Fanka BB :)
Sprawdziłam mojego skypa też nie działa!
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Sprawdziłam mojego skypa też nie działa!
Ciekawe co sie dzieje
K
kasiula matula
Gość
ja nie uzywam skypa jakos wole popisac na gg pewnie jakbym nie widziala sie z mezem to bym wolala skypa ale poki co gg mi wystarcza
widocznie to jakis problem u nich skoro wasze wszystkie nie dzialaja
widocznie to jakis problem u nich skoro wasze wszystkie nie dzialaja
reklama
dawna cloe
Mamy lutowe'08
Cześć dziewczyny:-) U nas pogoda h...owa żeby nie powiedzieć gorzej julke już nosi i nie wyobrażam sobie siedzienia z nia przez cały dzień w domu
Czarna to teść sobie pojechał nie ma co
Novaczak szybko zleciało mąż już wraca masz fajnie
My mieliśmy jechać na imprezę zakładową z pracy męża aż do Ustronia ale nie pojedziemy bo mój chłopina chce odpocząć Niby go rozumię ale szlak mnie trafia bo ja siedze w domu cały czas i chętnie bym się gdzieś ruszyła tym bardziej że moglibyśmy zorganizować sobie całkiem fajną sobotę w Ustroniu Ogólnie to jestem wściekła Ja mu obiecuję że będę sobie organizować wszelkie wypady bez niego a on będzie mógł sobie do woli odpoczywać
Czarna to teść sobie pojechał nie ma co
Novaczak szybko zleciało mąż już wraca masz fajnie
My mieliśmy jechać na imprezę zakładową z pracy męża aż do Ustronia ale nie pojedziemy bo mój chłopina chce odpocząć Niby go rozumię ale szlak mnie trafia bo ja siedze w domu cały czas i chętnie bym się gdzieś ruszyła tym bardziej że moglibyśmy zorganizować sobie całkiem fajną sobotę w Ustroniu Ogólnie to jestem wściekła Ja mu obiecuję że będę sobie organizować wszelkie wypady bez niego a on będzie mógł sobie do woli odpoczywać
Podziel się: