reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka własnie obadałam,ze ja tak jak ty ,bo w Real tez jest Fotojoker,no i ja tamw ywołuje,super sa fotki i niedrogo,,,łądne i czyste...:tak:

reklama
witajcie, ja sie tylko witam i ide szykowac, bo dzis emigruje na cały dzien do siostry.. ewciu, rzeczywiscie zleciało:tak:
nocka dzis spokojna, tysia odpoczywała po szalenstwach, a i sadsiad chyba spał, bo cicho było...
/przepraszam, ze bez duzych liter, ale mała na kolanie i pisze tylko 1 reka/
pozdrawiam

EWCIA81 moj maz tez jak mu powiedzialam ze chce kolczyk powiedzial ze chora jestem chyba
ale zrobilam nie mowiac mu ze ide zrobic i jak wrocil z pracy smial sie ze mi na glowe cos padlo ale mi sie podoba i wiem ze jak zmienie kolczyk jesmu sie tez spodoba;-)
NOVACZKO fajnie ci tez bym tak chciala gdzie wyemigrowac ale nie mam za bardzo dokad hehe wiec siedze na pupie i robie pranie, mala nadal spi

Witamy!:-)My już od 7 na nogach. Adrianek ostatnio wstaje ze słowami mamo jestem głodny. Teoretycznie powinno mnie to cieszyc bo on jest niejadkiem ale ma bardzo wąski zestaw dań śniadaniowych: płatki z mlekiem, chleb z czekoladą lub dżemem:sick: Na nic innego nie daje się namówic. Dobrze że mleko pija chętnie.Ostatnio bardzo dziwnie u niego z jedzeniem : przychodzi do mnie co godzinkę że jest głodny. Coś mu naszykuję a on skubnie odrobinkę i wraca za godzinkę. Zastanawiam się czy to można zmienic? :eek:
Czeka mnie dziś dzionek w domu:baffled: M wraca o 18 i dopiero wtedy zabiorę Madzię na spacerek. Ciekawe jak to przejdzie, bo mała strasznie przywiązana do spacerków.:sorry2: Mam nadzieję,że uda mi się okna umyc skoro i tak jestem udomowiona. Narazie się nie zanosi, bo córcia jak tylko poczuje grunt pod pupą to w płacz:confused2:
No to idę próbę robic. Może mi da umyc choc jedno:-p

Witam:-)u mnie slonko od rana,oczywiscie pralka chodzi:tak:Teraz piore poduszki i jaski,bo mam takie dla alergikow co mozna je w 90stopniach prac:tak:
Ewcia tylko ze ja mam ostatnio problem z wyslaniem zdjec do fotojokera,bo mi pozniej starsznei duza kwota wychodzi do zaplaty a to jest nie mozliwe:no:No nic dzis moze wysle a przecierz i tak sie placi przy odbiorze,wiec zaplace za tyle ile bede miala odbitek:tak:
Sikoreczka super zdjecia,szkoda ze ci siostra ucieka,a jesli chodzi o twojego niejadka,to moze nie dawaj mu zadnych przekasek co godzine,tylko niech czeka do obiadu i wtedy moze zglodnieje.Ewentualnie jakas mala przekaske na drugie sniadanie:tak:
Novaczka baw sie dobrze :-)
Kasiula mojej jak sie zdazy ze pojdzie pozniej spac kolo 22-23ej to i tak rano wstaje.Gora do 8:00spi:baffled:

Witam!
Ja tez dziś od 7 nie spię... ach ten mój urwis, on sobie teraz w najlepsze śpi a ja co? no kawa!
Dzis sąsiedzi zabieraja nas nad jeziorko... myslałam że troche popluskamy się w wodzie a tu kurna chmury nachodzą:-(.
Co do tatuażu to ja też bałam się tego że to na stałe, ale teraz mam i koniec, nawet o tym nie myślę że on tam jest, tzn na ramieniu.
No a co do prawka, to ja niedawno zrobiłam, bałam sie jeździć samochodem jak diabli, ale mąż mnie wysłał i nawet udała się zdać za pierwszym razem, tylko co z tego jak mam coś zwalone z psychą bo nadal twierdzę ze nie potrafie jeżdzić i do samochodu koniami mnie nie zaciągnie. Prawko zrobinoe do szuflady, ale może kiedyś się przyda.
A zdjęć nie wywołuję, chociaz bardzo bym chciała ale nazbierałao się ich tyle że chyba wypłaty by nie starczyło, zostaje ogladanie w komputerze lub na kinie.
Pozdrawiam i spadam!

Witam i ja :-) U nas tez pogoda nie wiadomo jaka, troszkę chmurek ale ciepło. Ja niestety przy kompie - praca i mgr :-(

Elisabeth, spróbuj się jakoś przekonać do jeżdżenia autem - może warto wziąć jeszcze kilka jazd z instruktorem? Znam kilka osób, które własnie tak mówiły, że prawko może przyda się w przyszłości, ale nie przełamały w sobie oporów no i skutek taki, że nie jeżdżą w ogóle :-(

Dobra ja uciekam do sklepu choc mi sie nie chce bo juz jest goraco na dworzu.Zachcialo sie tatusiowi rosolu wiec musze isc kupic:)

Witam:-)

U nas dzis piękna pogoda:tak:. Goście pojechali wczoraj późnym wieczorem i już nie mialam sily do was zajrzeć, bo bardzo mi się chciało spać:zawstydzona/y::sorry2:. Posiedzieliśmy pogadaliśmy dzieci sie pobawiły było super.

Wiecie co ja zrobilam? Ufarbowałam sobie włosy na blond tylko, że wyszly okropnie:no::no:. Trochę blondu troche żołtych i trochę pomaranczowych:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Jestem na siebie zła jak ch**:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Była u mnie wczoraj znajoma fryzjerka, bo nie wiedziałam co zrobić i powiedziała mi, żebym poczekała, aż włosy porządnie sie przetłuszczą i dopiero nalożyła tą farbę jeszcze raz. Czyli muszę tak chodzić przez tydzień:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:, bo mnie sie nie tak szybko przetłuszczają włosy - tragedia. Już niegdy więcej nie będe eksperymentować. a dlatego sie tak stało, że wcześniej miałam pasemka blond i czekoladowy brąz i te ciemne nie przyjely farby:no::no:.

Leika i jak Natanielek?
Sikoreczka a Adrianek po zabiegu? Wszystko ok??
Ewcia to dobrze ze z M lepiej:tak::tak:
Elisabeth zazdroszczę odwagi - ja chciałam mieć tatu ale sie balam zrobić , a teraz to już mi przeszło ( chyba:eek:). Co do jazdy samochodem nie bój się to nic trudnego. cwiczenia czynią mistrza, musisz jeździć żeby się wprawić, a jazda samochodem jest super;-):-)

No i nie wiem co komu jeszcze miałam napisać:zawstydzona/y::sorry2:

reklama
Ola K. to właśnie nie jest takie proste, bo to siedzi u mnie w głowie, jazda z instruktorem tu nie pomoże, bo ja na prawdę źle nie jeżdże, jak większość kobiet na początku mam problemy z tymi pedałami (sprzęgło, hamulec, gaz), rozumiesz? i tu nie chodzi o to że mi się mylą, bo się nie mylą, po prostu głupieje! Może namówię męża na automat? :-) Wiesz przepisy znam, tylko ta technika jazdy, a z instruktorem jest o tyle spokojniej że wiem, że w razie czego on użyje tych swoich pedałków, a jak jestem sama to jest straszna odpowiedzialność i może tez o to tu chodzi, a może coś ze mna jest nie tak? Ja wiem że mam z tym problem, ale jak mam wsiąść za kierownice to (sorki, ale...) okupuje kibelek...:-D

Do góry