reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U mnie dzis rosolek sie gotuje a na kolacje pizza:tak: a na dworzu upal nie milosierny:szok:dobrze ze w domu mam chlodno.
IwonaC ja zawsze farbowalam wlosy sama,a kilka miesiecy temu wydalam 200zl i dupa,nie zrobili mi jak chcialalm,Kupilam sobie farbe i znow samam bede farbowac:szok:nie wiem co mi z tego wyjdzie bo tez mam i jasne i ciemne na glowie ale kupilam jakas farbe co rzekomo nie robi pomaranczowych wlosow,a nawet stare pomarancze ladnie wyprowadza:sorry2:Ale to sie okaze.:tak:A jesli chodzi o farbowanie gto jak mi kiedys nie wyszla farba bo z ciemnych robilam na blond to jeszcze tego samego dnia farbowalam powtornie lub gora na drugi dzien:tak:
Sikoreczka super ze synek dobrze sie czuje:tak:
Jusia moje dziecko juz czasami nie spi,i popoludnie sa nieciekawe czasami,ale jak do 14ej mi nie idzie na drzemke to juz ja przetrzymuje i wtedy wlasnie musze jej urozmaicic zabawami dzien zeby nie padla kolo 17 czy 18ej.Teraz tez moja wlasnie spi:tak:

reklama
kurcze tak piszecie o tych farbowaniach a ja calkiem zapomnialam musze sobie zrobic nowa fotke na avart bo mam teraz ciemne a mialam jasne:tak::rofl2:i tez sie wkurzam bo bardzo szybko widac odrosty:(

No wlasnie jak sie robi na ciemne wlosy to tez zle bo te cholerne odrosty widac ale jak na blond to mi akurat pasuje jak sa odrosty,bo lepiej wygladam

ja jak mialam balejage blond z brazem to odrost byl prawie niewidoczny chcociaz duzy a an tych ciemny braz masakra tydzien czy dwa i juz wygladam jak debil:baffled:

Madzieńka postanowiła się dziś sama pokarmic! Nawet jej to wychodziło. Wcześniejsze próby polegały na wyciąganiu jedzonka z miseczki i rzucaniu go na podłogę, a dziś myk do buziaka i mniam mniam! Oczywiście stół, podłoga, Madzia i ja całe byłyśmy w jedzeniu. Podłogę wysprzątał mój "odkurzacz", czyli piesek, który uwielbia posprzątac po moich dzieciaczkach:happy2: Gorzej będzie ze stołem:-( Ja nie wiem co mnie podkusiło kupic szklany stół do rodzinnych posiłków:no: Teraz po każdym jedzeniu mam ostre czyszczenie:szok:
Adrianek czuje się superowo!:-D Muszę go hamowac, bo rozrabia coraz bardziej a nie chcę żeby mu się coś stało. Ja nie wiem jak wytrzymamy do niedzieli w domku:no:. Dobrze że mamy dużo bajek na dvd to można go na chwilkę uziemic.
Dzieciaczki siedzą w swoim pokoju więc zmykam po obiadku posprzątac. No i wreszcie mogę umyc resztę okien (jeszcze2), bo słoneczko poszło na drugą stronę.
Zyczymy miłego popołudnia!!!!:-):-D:laugh2::biggrin2:

Iwonka2006 to ty odważna jesteś mnie bardzo głowa piekla i szczypała dlatego się boje tak od razu. Jakoś ten tydzień wytrzymam:eek:

U nas też duchota okropna do tego słońce prosto w okna mi swieci. :angry: Zaraz wezme dzieci i ide na spacer tylko nie wiem co zrobie jak sie ludzie jak na idiotke beda patrzec:confused:

Sikoreczka to fajnie ze Adrianek dobrze sie czuje
Uciekam na dworek:tak:

Oj a co tu się dzieje:eek: taka cisza:baffled:. Chyba wszyscy korzystają z pięknej pogody:tak::tak:;-). Ja już po spacerku teraz będe robiła kolacje, kąpiel itp. Farbę już kupiłam we wtorek umówiłam się z fryzjerką ma przyjsc i bedziemy naprawiać co popsułam:crazy:. Mam nadzieje ze teraz bedzie dobrze;-). No nic idę co tak sama ze sobą będe gadać;-):rofl2::laugh2::blink:

Tatus poszedl na basen z kolegami a mamusia z coreczka juz tez sie wykapaly w wannie.Zaraz zjemy kolacyjke i idziemy lulu,tzn dziecko tylko.

Witam :-)
Juz wróciłam z mała ze spacerku Byłyśmy na placu zabaw w parku mała wyszalała sie no i jak zawsze była wojna z innymi dziecmi o zabawki;-):szok:Ale juz bardziej sie zadomowiła z dziecmi coraz wiecej sie z nimi bawi :tak:Co mnie bardzo cieszy :happy2:Ide kapac mała kolacyjka i spanie małej Potem jeszcze zajrze poki M jest w pracy to moge sobie posiedziec pa:happy2:

reklama
Do góry