reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Novaczka spokojnej nocki życzę! Bez sąsiadowych pomysłów. Wcale się nie dziwie że się boisz też miałam takiego sąsiada na szczęści mojego wreszcie żona pogoniła!
Ewcia trzymam kciuki za relacje z mężem!!! Żeby już się ułożyło!:tak:

reklama
Jeszcze zajrzałam, bo pogadałam sobie z mężusiem... o jak to miło chociaż usłyszeć go... jeszcze tylko jutro... a pojutrze juz wraca... Wprawdzie późnym popołudniem (ok.18), ale liczy sie dzień... nie???

Dziękuję za miłe słowa... mam nadzieję, ze będzie spokojnie...
Iwonka, ja nie wiem na ile da sie anonimowo, bo jak te palanty palna, ze dziecko spać nie może, to ja w klatce jestem jedyna mama z dzieckiem... i mogłoby się tak głupio wydać... a może jestem przewrażliwiona??? Bo z drugiej strony jak nikt nie będzie reagował, to się nic nie zmieni... Spróbujemy z nim najpierw tak normalnie... a jak nie będzie działać, to dopiero wtedy użyjemy innych metod...

Ewciu, dobrze, że z mężulem lepiej... mam nadzieję, ze to nie Ty ustąpiłaś, tylko po tych wojnach (bo to chyba z nim, co?) w końcu zrozumiał co nieco...?

Pozdrawiam i teraz to już spadam... Dobranoc...

Ewcia z mężem się ułoży oni zawsze robią dużo hałasu a potem przychodzą do nas żebrać o uczucia:-D
Agatka czekamy na relacje
Sikoreczka ale mądry ten Twój synek:tak:
A ja sertowałam zdjęcia do wywołania i wyszło mi ich 539:szok:Nie wiem gdzie je wywołać bo fajne są oferty online ale nie wiem czy to pewne jest i jakie te zdjęcia jakosciowo będą. Może któraś z Was korzystała już z takich usług?
Dobranoc

Aniab ja wysylalam online do Fotojokera zdjecia i wyszly jak kazde inne,to i tak idzie maszynowo wiec nie mysle zeby byly jakies problemy.Wybierasz sama czy chcesz matowe,czy blyszczace,rozmiar i ilosc sztuk danego zdjecia i tyle.Potem dostalam wiadomosc ze zdjecia sa do odebrania.Poszlam zaplacilam.Ja tez juz mam bardzo duza ilosc zdjec,nawet wiecej niz ty i nie moge sie zebrac......

A to parę fotek z wizyty siostry! Ta mała na pierwszym zdjęciu to moja siostrzenica- Agatka, ma półtora roczku! Siostra mi na koniec świata ucieka:-( Wybiera się do szwagra do Norwegii i chyba tam zostanie! A ja myślałam,że Warszawa jest daleko:no:

Ostatnia edycja:
witam z rana :)
co do pory chodzenia spac to rzeczywiscie emi sie kladzie okolo22 ale to z naszej winy bo my dlugo siedzimy teraz zwlaszcza jak przyjechala do nas moja szwagierka a nie mamy gdzie indziej posiedziec i pogadac spokojnie bo w salonie zawsze siedza moi rodzice a emi zadowolona siedzi z nami :)
SIKORECZKO wspanialego masz synusia :tak:
AGATKO milego wypoczynku
NOVACZKO piach we wlosach nie wazny wystarczy popatrzec jak mala szalala z dziecmi SUPER:-)

co do wyjsc bez dziecka to ja tez nie pamietam kiedy cos takiego mialo miejsce
a w ogole emi jest strasznie do mnie uwiazana troche mnie to martwi ale pamietam jak maz mial wolne i bylismy w pl to tak sie do niego przywiazala ze tylko tatp i tato a teraz nie chce wcale do niego isc ciagle slychac MAMAMMMAMAMA:no:

Dzień dobry,,melduje sie jako druga dzisiaj.
Mnie moja siora zwkleła perzed 8,bo odbierałą swojego syna i wiozła do przedszkola.
my z Matim niewyspani,cyuje z eon padnie koło 12,hehe,,moż eja też..
Ide robić śnaidanie i kaw,a potem zasiadam do lektury waszej....:-D:tak:

Nom ja cod ow yjśc,to non stop z Matem i tylko z nim hehe
Iwonka ja też wywołuje online zawsze,ale w real i potem u nas odbieram...
kasiula moje tez chodzi o 22,a nawet o 23.
sikoreczka super foteczki,naprawde siostra ciw ybyłą za światy ,bo tak daleko;-)
Aniab ja tez zawsze zbieram sie do sortowania iw ywołania,non stop przybywa ich,ja mam koło 200,bo wczesniej an biezacow ywoływałam...
Novaczka no to super,ze to tak szybko minęło i mąż wraca niedługo...

Agatka miłego wypoczynku-późno,ale potem moze doczytasz,labo i nie bo tyle postow nastukamy,hehehe

Dobra ide to śnaidanie robic i kawe,,,zaraz bede

reklama
kasiula i elizabeth gratuluje kolczykow i tatuaży,ja chciałam sobie tatu zrobić,ale M powiedział,ze mam nasrane w głowie,haha,ale to danwo było i juz mi przeszło,ale cąłyc zas mis ie podobają...

Do góry