reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam! ;-) Adrianka odstawili na salę dopiero o 12.30 :szok:ale wszystko dobrze teraz odsypia! Pozostaje czekac na ich powrót. Podobno wypisują o 16.
Z małą łaziłam ponad dwie godziny. Byłam w banku, porobiłam zakupy. Chciałam kupic zobie spodnie, ale przed świętem pustki na targu!:dull: Teraz muszę wymyślic jakiś obiadek i mieszkanko sprzątnąc (jak Madzia pozwoli:sorry2:). Dobrze,że mam jeden problem za sobą!
Pozdrowionka dla wszystkich! Buziaki dla maluszków!

Agatka, udanych wakacji! A dokąd się wybierasz?

Wybieramy sie nad morze do Dąbek.

Bardzo dziekuje za mile slowa, jestescie kochane:tak:

Przed chwila wlanise poklucilam sie z M:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: duren jeden nic nie slucha co do niego mowie:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja mu jedno a ten kur.....mac drugie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Juz nie mam sily do tego powtarzania wszytskiego po 20 razy i pilnowania go jak malego dziecka!!!:wściekła/y::wściekła/y: czasem to nawet gorzej...... jak Igorowi powiem cos to najczesciej wystarczy tylko raz a temu debilowi trszeba gadac i gadac i gadac i tak wszystko zrobi na opak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no:

Sikoreczka bardzo sie ciesze ze z synkiem juz ok, a tak na marginesie to chyba ci ejeszcze nie przywitalam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: podczytuje watek ale nie mama czasu nic pisac:zawstydzona/y::zawstydzona/y: no wiec WITAM CIE TERAZ BARDZO SERDECZNIE;-):-)

Agatka udanych wakacji i dużo odpoczywaj zeby wrócić do nas z nowymi pokładami energii:tak:

Elisabety Sewa palec spuchnięty i siwy i boli ale da się żyć;-) teraz będe miala na nim wszystkie kolory tęczy:rofl2:

Ewcia baw się dobrze:-)

Do mnie za chwile przyjada goście. Dzisiaj farbuję włosy na bardzo jasny blond:oo2: ciekawe jak wyjdzie mam nadzieje ze bede dobrze wygladać bo jak nie to sie zalamie:eek:
Nie wiem czy jeszcze zajrze wiec na wszelki wypadek życzę miłego dnia:tak::-)

Ja już jestem po wizycie u laryngologa z Kubusiem. Miał oczyszczane to uszko. Wcale nie płakał i siedział spokojnie:tak:. Dopiero pod koniec zacząl troszkę marudzić, ale tylko dlatego, że trwało to bardzo długo. Sama lekarka nie mogła wyjśc z podziwu, że taki grzeczny:tak::-). Tylko tak dużo mu tego wyciągnela:szok::szok::szok:, aż sama mowiła, że to dziwne że takie małe dziecko ma tak dużo zalegającej woskowiny. Dostałam kropelki do uszka i za tydzien znowu do oczyszczenia:wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok: To sobie wyobraźcie ile tego było.

reklama
No kobiety... chwilę mnie nie było, a tu znów tyle do czytania...:szok:

U nas wczoraj się poprzewracało, bo po zakupach Niuńka padła. Ja myślałam, ze to będzie tylko drzemka, a ona już się na noc ułożyła o 18!!! :szok::szok::szok: Musiałam ją obudzić na mleko i kąpiel. Poszła spać o 21, ale po godzinie obudziła się wyspana i szalała do 1 w nocy!!!! :szok::szok::szok: Wreszcie zasnęła, ale u mnie w łóżku. Jak Tomi wróci, a ona tak będzie robić to nie wiem gdzie będzie spał...;-) Poza tym on zrobi wszystko, byśmy to my spali razem, a nie ja z nią... A ja sie pod tym podpisuję obiema rękoma i nogami. Na szczęście ona na niego zupełnie inaczej reaguje i jak on ją kładzie, to śpi i już... a przy mnie cuduje...:wściekła/y:

Te dwie dupy i ja to nasz święta trójca bab.

Ewciu ja też tak zrozumiałam, ze jeszcze jedno zdjęcie z Wami trzema, którego oczywiście się nie doszukałam.;-)Baw się dobrze.

Julkę urodziłam w ciągu godziny (tak szybko i to pierwsze dziecko sama byłam w szoku:blink:) więc z drugim pójdzie jeszcze szybciej( o rany:szok: czyli co plum i po wszystkim?

Cloe- :szok::szok::szok::szok::szok: ale ja wiem, czy to tak da radę tylko plum..? ;-)Ale tego Ci życzę.. A... i ja też nie prasuję... tylko na bieżąco to co mam założyć

Vici- tragedia oj tragedia bez neciku, nie wiem jak ja mogłam wytrzymać bez tego wynalazku az tak długo, nie mogłam męża namówic na podłączenie, az w końcu zmądrzał, ale teraz to oczywiście jego pomysł

No jakbym czytała o swoim... ;-):tak::-D

Iwona.c- żyjesz z tym palcem??? Miałaś pecha wyjątkowego... ale podobno często stłuczenie bardziej boli niż złamanie...:sorry:

Czarna- dobre z tym krzyczeniem... ja na swojego nie krzyczę, ale też czasem nie rozumie...:no:;-)

Sikoreczka- i jak tam? Wychodzi już? Mam nadzieję, ze wszystko w jak najlepszym porządeczku???

Agatka- baw sie dobrze... i nie kłóć się z meżem... czytałaś co napisała Czarna??? I tak nie zrozumie!!!! ;-)

Do góry