reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A zauważylyście, ze zegar na forum źle chodzi??? Mam napisane, ze ostatnie logowanie miałam o 17.15, a jest dopiero 16.30...! Jakieś proroctwo, czy co??? ;-)

I jeszcze na poprawę humoru opiszę Wam scenkę jaką dziś widziałam:

Wracamy z zakupów ryneczkowych. Na murku siedzą dwie, tak na oko, czterolatki. Obie w miniówkach, z różowymi plastikowymi torebeczkami na ramię, podkolanóweczkach... całe piękne i eleganckie. Na deskorolce jedzie chłopiec, tak około III klasa, mało elegancki, raczej na sportowo, w rączce zakupy... Dziewczyny zalotnym tonem wołają do niego: "Adriaaaan.... czeeeeść!" Odpowiada grzecznie "Cześć, co robicie?" A one na to z rozbrajającą szczerością: "Siedzimy na murku i podrywamy chłopaków"... Myślałam, że skonam...

reklama
Dobre! Haha!
No moje chłopaki po 18 już będą w domku! Adrianek tak się wyspał, że nie wiem co będzie w nocy! :no: Magda jest całkowicie przeciwna naszej współpracy i dałam radę tylko obiad zrobici pozmywac. Czemu ta dziewczyna śpi tylko pół godziny? Jakby się gdzieś spieszyła?:oo: I to tak od urodzenia mam.
Agatko również witam cię bardzo serdecznie i dołączam do życzeń udanych wakacji!
Iwona C szybkiego wyzdrowienia! Też się wczoraj nabawiłam kontuzji, strzaskałam kośc ogonową i mam troszkę z siadaniem problem.
Novaczka trzymam kciuki za odzwyczajenie córci. Mój mały do tej pory do nas w nocy zagląda. Byłoby ok ale czasami tatuś zamiast go odprowadzic to go wciąga do łóżka i tak śpią. A Adrianek przychodzi tylko do męża:zawstydzona/y:

Novaczka hahahahaa:-D:-D:-D:-D bombowe te dziewczyny:-D:-D:-D:-D normlanie myslalam ze sie poplacze ze smiechu hahaha:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny jeszcze raz bardzo dziekuje za zyczenia, mam nadzieje ze bedziecie za mna tesknic;-) choc nie sadze:-p;-):zawstydzona/y:

Novaczka dobre te dziewczynki:-D:-D:-D , oj boli boli:no:

Sikoreczka aałlaaaaaaa to musiało boleć:szok:, a mnie palec boli, ale kiedyś przejdzie:confused:

A moich gości jeszcze nie ma ale już jadą więc dobranoc i do jutra;-):-)

U nas byli wlasnie tescie,wrocili z wakacji.My tez moze wyskoczymy na mazury na kilka dni ale nie wiem jeszcze....
Agatka Zycze udanego wypoczynku i slonecznej pogody:)))

Chłopaki już w domku! Adrianek ma zakaz wyjścia przez co najmiej 5 dni!:no: Może gorączkowac, może wymiotowac, zakaz jedzenia gorącego, zimnego (ulubione lody odpadają), słodkiego, kwaśnego, pikantnego, unikac słońca, do tego gdyby była krew z noska to wzywac pogotowie!:szok::szok::szok::eek::baffled: W czwartek mamy na 11 kontrolę ciekawe jak mam uniknąc słońca! Buuuu...

Sikoreczka no faktycznie jakie te zakazy,oby nie mial zdnych skutkow ubocznych i szybko wyzdrowial.

Jutro robimy grila,przyjada tescie.Podobno ma byc teraz dwa dni upalow i slonca.

Dobry wieczor kochane

Ja troche pracuje a troche zerkam czy cos piszecie;-) M juz spi na szczescie bo bym go zabila dzisiaj:wściekła/y::no:

Sikoreczka napewno bedzie wszytsko ok nie martw sie... a lekarze zawsze daja zakazy po zabiegach....... nawet doroslym.

lece dalej pracowac:confused2: zajrze pozniej

reklama
Witam się wieczornie!

Widzę, że dziś tu cisza jak makiem zasiał :confused2::confused2::confused2:

Sikoreczka cieszę się, że Adrianek czuje się dobrze po zabiegu :tak: a mężowi się nie dziwię, też pewnie byłabym wykończona po takim dniu :tak:

Idę zaraz spać. Myślałam, że dziś posiedzę przy kompiku, ale jestem tak padnięta, że zmykam pod prysznic i do wyreczka :tak: Ciekawe o której mój mąż zawita do domku:confused2: pewnie trochę mu zejdzie na tym pifffkowaniu z kolegami :tak::tak::tak:

Życzę spokojnej nocki.

Dobranoc!

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry