reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Właśnie też się zaczynam zastanawiac! Magdusia dokładnie dzisiaj ma 9 miesięcy a Adrian 3 lata 8 miesięcy i dwa tygodnie. Te są jakoś mało dokładne. Chyba wieczorem poszukam lepszych!:tak:

reklama
Dzień dobry wszystkim! Ja dziś mam luzik bo chata wysprzątana że nawet sanepid nie miałby się do czego przyczepić:-D;-)Na obiadek jakąś zupę zrobię i może cukinie usmażę tak jak kotlety schabowe ale zanim się za obiad wezmę to czekam aż Mati spać pójdzie.
Ewcia zdjęcia superowe zwłaszcza jak Matek jest całowany przez swoją koleżankę:-D
Sikoreczka nie martw się wszystko będzie ok:tak:Ja przeżyłam już 3 narkozy mojej Madzi które miała do badań i operacji i widok straszny bo aż się serce kroi jak patrzysz na takie maleństwa że muszą sie nacierpieć ale niestety czasem los nam daje niemiłe chwile które szybko mijają a dzieci szybko zapominają o operacjach i zabiegach i rekonwalescencja jest u nich szybsza
Iwonka o naszej służbie zdrowia to się nawet pisać nie chce a od nas kobiety jeździły do Niemiec rodzić i wyobraźcie sobie że podostawały pisma z NFZ że muszą same zapłacić za te porody bo oni nie będą tyle płacić- u nas poród kosztuje 1500 zł a w Niemczech 5000zł

Adrianek jest już po zabiegu ale ciągle śpi. Nie wiem jak długo to jeszcze potrwa. Nie mogę sobie miejsca znaleśc! Idę z małą na zakupy może mi czas szybciej minie!

Hejka...
Ja dzisiaj zabrałam sie za sprzątanie,okna umyłąm,firanki sie moczą,podłogi umyte,poodkurzane...
Była u mnie ta chudiznka ze zdjęcia ciotka Ania ,wypiłyśmy kawe i pogadałyśmy.
Dzisiaj robimy grilka u mojej szwagierki,jedzie nas 10 osób,,w tym 5 dzieci,hehe
Juz koło 15 sie umówiłyśmy na wyjzd do Reblina na grilka noi chyba przyjdzie mi na noc zostać tam,haha
Ja jak zwykle wyjazdy w planach...
MIłegod nia i wieczorka wam życze,,papa

Dzieki z akomplementy o fotkach...

ja ajde do babci,a potem po ciotke z dziekciem i na grilka na wieś...:-)

Cloe te dupy to te dwie babki,hahaha

Witam ponownie,kiedy ja te zaległości nadrobię.Nawet na blogu tyły.Dopier dzis cosik moge zrobic a od jutra znów goście uffffffffffffffff

Witajcie! Ja już po południowej kawce!

Jusia- trzymam kciuki za dobre wyniki. Masz rację, ze rodzice bardziej pomagają tym zaradnym, u mnie jest podobnie

Iwona.c- jak paluszek? oby paznokieć Ci nie schodził

Czarna- muszę zapamiętać o tym krzyczeniu na męża

Cloe- ja podobnie jak Iwonka2006 tez nie prasuję, nie mam na to czasu

Sikoreczka- to faktycznie jeden problem masz z głowy, a faceci to miekkie faje, lekarzy boja się jak diabła no i przyznac się do tego tez im trudno, jak po zabiegu?

Vici- tragedia oj tragedia bez neciku, nie wiem jak ja mogłam wytrzymać bez tego wynalazku az tak długo, nie mogłam męża namówic na podłączenie, az w końcu zmądrzał, ale teraz to oczywiście jego pomysł

Ewcia81- foteczki fajne, ale co tak mało?

Iwonka2006- to masz 5 godzin małą z głowy i możesz pisac na BB, co? he he! Mój Kuba tez ostatnio zaczął się interesować telewizją ale on jeszcze mało kumaty

Witajcie Mamuśki,
dziś wprawdzie nei pojechałam z Maksia sikiem na posiew, zrobię to w czwartek, ale za to kupiłam mu buty przejściowe (trochę powycinane ale już nie sandały) na jesień w Bartku. Dziwne mają te buty, rozmiar rozmiarowi nierówny, np. sandały ma teraz 24 i ma w nich tak ze 4-5mm luzu, a te nowe też są w rozmiarze 24 ale za to jeszcze z centrymetr luzu mają.
Bardzo Maksowi urosły nóżki w lecie, spokojnie ponad centymetr.. już 7 par butów mu kupiłam w tym roku (w tym 2 pary sandałków w których może wchodzić do wody, które były niezastąpione na wakacjach) plus jedne kalosze. Dobrze chociaż, że już z ubrań nie wyrasta jak szalony bo bym chyba zwątpiła.

No nic, wracam do pracy echhh nie chce się oj nie chce!!

Dzień doberek!

Ja dziś mam dzionek bez męża....... teraz poszedł do swoich rodziców. Ja tam nie chodzę to zostałam w domku, potem wybywamy na chwilkę razem i wieczorek zapowiada mi się samotnie, bo ślubny umówił się z kumplami z byłej pracy na piwko :tak:

Iwonkac.28 rety ale miałaś historię z tym bliskim spotkaniem z wózkiem :szok::szok::szok: współczuję. Jak tam paluch?

Ewcia miłego imprezowania. A taka cisza z mężem może przynieść dużo dobrego :tak:

Wszystkim chorowitkom życzę zdrowia.

Cloe Ty to jesteś szybka kobitka w rodzeniu dzieci :tak: Ja rodziłam Jędrka, pierwsze dziecko 3,5 godz. i myślałam, że jestem szybki lopez :-D a u Ciebie jedna godz. wystarczyła :szok::szok::szok: Super :tak:

Vici bez netu jak bez ręki. Ja teraz życia nie mogę sobie wyobrazić bez tego okna na świat ;-):tak::-D

Rety miałam jeszcze coś napisać, ale nie pamiętam co :zawstydzona/y:

Miłego dzionka życzę i wieczorkiem pewnie się pojawię :tak:

reklama
Witam was

przeczytalam zaleglosci ale juz czasu mi brakuje na poodpisywanie..... jutro wyjezdzamy na wakacje i tyle roboty mam ze dzisiaj jeszcze kawy nie zdazylam wypic:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zajrzez wieczorkiem bo mam dzis duzooo pracy na kompie:no::sorry:

Do góry