reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześc:-).

U nas pogoda ładna jak narazie. Dzieci po sniadanku a ja sobie kawkę zrobilam. M jeszcze nie ma z zabiegów, a o tej porze to zawsze był:confused2::dry: Ja szybciutko wypijam kawe i biore sie za sprzatanie i po zakupy musze lecieć, bo dzis mamy gości ( przyjeżdża siostra M):-). Fajnie bo już u nas długo nie byli, a lubimy się spotkać:tak:

Iwonka2006 szok z tą kobietą, a jakby w tym czasie urodziła co jej szpitala szukali to co :confused::baffled:co to się dzieje w tej służbie zdrowia:szok::angry:

Moje dzieci wygłupiają sie na łóżku:-D:-D. Natalka w końcu może się bawić z bratem a nie tylko go na kolanach trzymać:tak::tak:

reklama
Dzien dobry,,helloł.
U mnie właśnie śniadnako się robi i kawa,my wstalismy niedawno...
A pogoda nawet nawet,myśle,że bedzie oki..

Czytalam teraz o jednej kobiecie na blogu ze Smykow.Zaczely jej sie skurcze i pojechala do szpitala i lekarz stwierdzil ze zaczyna sie porod ale nie ma wolnych miejsc i obdzwonil inne szpitale i w jednym ja przyjecli ale na platna sale bo tylko taka byla wolna.Wszedzie w Waie porodowki zajete.I jak tu rodzic?
tez to iwonko czytałam wczoraj...co za służba,niedługo strach bedize chorować,bo ta służba zdrowia do d....:no:

A swoją drogą ja ide z Matetkiem do lekarza w czwartek na bilans trzylatka i zrobić badania do przedszkola,hm ciekawe czy mnie przyjmą,niehc tylko spróbują nie przyjąc to ja im:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::wściekła/y::wściekła/y:.
A Matu niechętnie chce iść,musze go przekonywać...
Już kawe zalałam,,wklejam fotki z przedwczoraj do kompa,,powklejam wam kilka jak chceta...

Witam:-) U mnie pochmurno od rana,dziecko oglada telewizje na Disney channel bo znow zaczeli nadawac fajne bajki dla dzieci tzn o 9 ej jest kubus puchatek w roli detektywa,potem myszka miki w programie co uczy i bawi,teraz leca Mali Ainstaini to program co uczy dzieci muzyki klasycznej a na koniec Jojo Z cyrku:-)!,5 godziny ale super edukacyjnych bajek:tak::-)
Ewcia pewnie ze chcemy fotki:tak:
Vici no pewnie ze tragedia bez kompa w domu,dobrze ze juz jest naprawiony:tak::-)

No to wklejam pare foteczek:
Kilka z taką dziewczyną to jego Love girl,,idą razem do przedszkola,jest pół roku młodsza od Matunia,Nazywa się Oliwia.
Z wujem w pomarańczowej koszuleczce,to jego chrzestny.
A et ciotki to Ania z Oliwią i ciocia Grazyna z Matem-ta szwagierka.
Te dwie dupy i ja to nasz święta trójca bab.

Ewcia ale jak sie kliknie w zdjecie to i tak jest duze,a jak sie bezposrednio pod tekstem wkleja kod zdjecia ze strony gdzie zmniejszasz zdjecia wtedy masz duze.No no blondyneczka Matunia jest bardzo ladna:))))

Dzień dobry wszystkim!:-)
Aleśmy dziś z córcią pospały!:szok: Mama nas o 10 telefonem obudziła! Chłopaki w szpitalu. Adrianek właśnie pszedł na zabieg:baffled: Dobrze,że go już wzięli bojak dzwoniłam to strasznie płakał, że jest głodny i że chce pic!:-( Ufff... Teraz czekam na telefon od M jak bedzie po wszystkim!

reklama
Cześć dziewczyny:-)
Iwonka co ty mówisz Miejsca dla rodzącej nie było:szok: Mam nadzieję że w Kędzierzynie będzie niż kiedy mi przyjdzie rodzić Julkę urodziłam w ciągu godziny (tak szybko i to pierwsze dziecko sama byłam w szoku:blink:) więc z drugim pójdzie jeszcze szybciej( o rany:szok: czyli co plum i po wszystkim? Hm właściwie to byłoby dobrze:-p) tyle że jeśli tak by miało być to zanim znależli by dla mnie miejsce urodziłabym im na sali przyjęc:szok:
Ewcia zdjęcia fajne ale tego z "dupami" nie widzę ;-)Tylko mi się nie wyświetla?

Do góry