reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Już od dłuższego czasu się męczę z tymi suwaczkami i narazie wychodzi mi tylko Adrianek! A z Magdusi mi jakiś krzyżyk wyskakuje i nie mogę go wkleic!:wściekła/y: Spróbuję raz jeszcze a jak mi się nie uda to ide spac!!!:no:

reklama
Poczytałam co naklikałyście przez dzień i już nie mam siły pisac. Zmykam spać
Sikoreczka dobrze że wszystko ok ale straszne te zakazy
Novaczka niezła ta historia , sama mało nie padła ze śmiechu
Agatka udanego wypoczynku
Dobranoc wszystkim

No i znowu to samo! Wyszedł mi tylko jakiś krzyżyk?!:wściekła/y: Idę spac, bo jutro mam gości. Siostra z Warszawy przyjechała i mają nas nawiedzic. Muszę z rana coś ogarnac, bo mi dzisiaj Magdusia nie dała.:sorry:
Dobrej nocki!:-D
A suwaczki pomęczę jutro!!:nerd:

witam
kolejny raz zmotywowana przez iwonke:) do zajrzenia na bb
u nas pogoda sie popsula od wczoraj pada i pada ale nie narzekam bo ostatnie 2,5 tygodnia byly sliczne
LEIKA zycze zdrowesia dla melutkiego a to jakis wirus go dopadl ?

Novaczka trzymam kciuki za odzwyczajenie córci. Mój mały do tej pory do nas w nocy zagląda. Byłoby ok ale czasami tatuś zamiast go odprowadzic to go wciąga do łóżka i tak śpią. A Adrianek przychodzi tylko do męża:zawstydzona/y:

Sikoreczko, ona całkiem nie jest przyzwyczajona, tylko boję się, by jej sie właśnie nie spodobało i w razie jakiś kłopotów w nocy nie umyśliła sobie, ze zawsze przyjdzie do nas do łóżka, bo wtedy skończy się tak jak pisałam...
A co do zakazów, to taka jak juz wcześniej dziewczyny pisały... zawsze lekarze takie dają... a przecież wiadomo, ze po wszelkich zabiegach trzeba ze sobą delikatniej... Wszystko będzie dobrze...

A ja dziś emigruję na cały dzień do rodziców... Mają rocznicę ślubu, ale i dzień wolny, więc sobie posiedzimy...

A w nocy dziś miałam ochotę zamordować mojego "wspaniałego" sąsiada... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Po 2 obudziło mnie dudnienie, a tu on zapuscił muzę... znaczy miał gości i imprezka na całego... darcia, wrzaski, śmiechy itp... A jego pokój jest bezpośrednio pod pokojem Martyny.. Na szczęscie trafił na fazę jej mocnego snu i nie obudził jej, bo chyba bym dzwonila na policję (sama nie poszłabym tam za nic w świecie, bo on jak popije to się robi niebezpieczny)... Ale pomyślcie jak musiało dudnić, ze mnie obudził...:szok::szok: Kretyn, przy okazji na trzeźwo to mu coś powiem...:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry: Kurczę... nie mieszka tu sam...:angry::angry:

Pozdrawiam i idę sie szykować..

reklama
Do góry