reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Leika a czopki dawalas? Ale jak to trzy dniowka to i tak pamietam ze goraczka byla nawet po czopkach.Zdrowka zycze Natanielkowi:tak::-)
Ewcia czasem cisza duzo zdziala:tak:
Jusia no no ladnie to tak przeklinac;-):-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Leika mój mały jak gorączkuje to mu żadne czopki nie zbijają temperatury, jedynie panadol baby mu pomaga:tak:i nawet lubi go pić a jak mam trudności z podaniem leku np. w nocy to podaję przez strzykawkę

Ja mówie już dobranoc..
Komp mi cosik sie wyłącza is zwankuje,,musze dac mu odpocząc,,bo padnie cąłkiem i dosatne zawału bez BB

Dobranocc

Wpadłam na chwilke zeby powiedziec wam KOLORYWYCH SNÓW.:-)Kurcze mojego psa nie ma uciekł mi jak wracałam z mał do domu napewno jakąś suke wyczuł co za typ z niego :wściekła/y:No cóz taka jego natura ;-)Ja mykam do łóżeczka i popatrze co jest w telewizji do jutro wyspijcie sie kochane pa

Czytalam teraz o jednej kobiecie na blogu ze Smykow.Zaczely jej sie skurcze i pojechala do szpitala i lekarz stwierdzil ze zaczyna sie porod ale nie ma wolnych miejsc i obdzwonil inne szpitale i w jednym ja przyjecli ale na platna sale bo tylko taka byla wolna.Wszedzie w Waie porodowki zajete.I jak tu rodzic?

Szkoda słów, jeszcze dojdzie do tego, że wrócą akuszerki i kobiety będą musiały rodzic w domach. :shocked2:
To ja się już pożegnam do szpitala mam już wszystko naszykowane, tylko nerwy są coraz większe!
Dobranoc wszystkim!

reklama
Witam dziewuszki.I znów miałam przerwę bo mi coś z internetem się porobiło i od piątku próbowałam naprawić i w końcu mi się udało.Uffffffffff więc znów zawitam.Mówię wam być w domu a neta nie mieć to koszmar.

Do góry