reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwona.c - oby palec nie dokuczał już i wracał do pełnego zdrówka jak najszybciej!!

Jusia, oj dziewczyno ile Ty już przeszłaś! z tego co piszesz wynika, że Twoja mama zdecydowanie faworyzuje Twoją siostrę - to musi być bardzo przykre uczucie :-( Ale za to z Ciebie jest dzielna dziewczyna i w każdej sytuacji potrafisz sobie świetnie poradzić.
Fajnie, że lekarka Cię uspokoiła odnosnie moczu malutkiej. Wszystko na pewno będzie ok.

A mnie dziś wieczorem mąż zdenerwował i się obraziłam na niego. Oczywiście on już pewnie nie pamięta czym mnie uraził!

reklama
Ola K nie chowaj urazy W końcu nieczęsto masz męża w domu;-)
Jusia mogę napisać tylko tyle że wszystko wam się jakoś układa więc pewnie i teraz będzie dobrze I najważniejsze że w mężu oparcie ;-)
Iwona c daruj wózkowi co on winny że go skopałaś i to jeszcze jak:-D;-) A tak na poważnie miałaś pecha dziewczyno ale szczęście w nieśżcżęśiu palec niej jest złamany bo inaczej władowaliby ci pół nogi w gips a złamanie boli jak h.....
Ewcia podobno pogoda ma dopisać więc środa będzie udana:tak:
Miałam popracowac nad zdjęciem Julki ale nie mam już siły I znów prasownie czeka ale na to tym bardziej nie mam siły Idę spać . Do jutra

Jusia22 nie martw się napewno wyjdą dobre wyniki:-)
tulę mocno że jesteś taka silna i przykro mi z powodu Twojej Mamy-nieładnie postępuje:no::no:
Ewcia oby w środę Wam pogoda dopisała:tak:
iwona.c28 biedny Twój paluszek=oby szybko doszedł do siebie;-)
Ola K.-co się Mężem przejmujesz zamiast się obrazić wygarnij mu wszystko
(tylko nie krzycz na niego bo faceci wtedy nic nie rozumieją-udowodnione naukowo)

Czarna a to dobre i chyba prawdziwe z tym krzyczeniem,bo ja swojemu ciagle krzycze cos a ON I TAK ROBI SWOJE:-D:-D:-D:baffled:
Ewcia
ma byc podobno pogoda a jak z mezem?
Cloe idz kladz sie i odpowczywaj,prasowanie poczeka.Ja wcale nie prasuje:-p
OlaK A ja sie na swojego obrazilam :tak::-D:-D:-D:-DTeraz juz spi naszczescie bo mnie draznil tylko:-D:-D:-DTrzymam kciuki za jutrzejsze badanie:tak:
Jusia wszystko bedzie ok:tak:
Sikoreczka Dobrze ze jednak maz ma wolne,a moze on sie boi jechac sam z dzieckiem i dlatego tak sie wymiguje?
IwonaC Dobranoc:-)

Hej a ja się dopiero pojawiłam:-DMiałam dziś dzień wypełniony po brzegi- kontrol z małym u lekarza, zakupy, sprzątanie domu- którego jeszcze nieskończyłam zaraz idę podłogi pastować:-p, wywożenie starych rzeczy po dzieciach typu: wózki, przewijaki bo mi się graciarnia zrobiła na strychu no i oczywiście dziś był taki upał ze dzieci mnie wyciągnęły na lody i plac zabaw:szok:Padam już ale jeszcze się zawzięłam na to sprzątanie:eek:potem kąpiel i lulu ale zanim odpłynę to jeszcze zajrzę:-D

Przeczytałam tylko 5 zaległych stron i więcej niestety nie dam rady nadrobić...
Natek cały dzień gorączkuje, trochę się bawi, sporo jęczy, taki wewnętrznie
rozbity jest. No i maltretuje mi cycki non stop... tylko by się przytulał i ssał. Czuję, że do jutra mi odpadną... :/
Lekarz też podejrzewa trzydniówkę, zapisał syropki przeciwzapalne i
przeciwgorączkowe i kazał się pokazać z wysypką za kilka dni. Niestety, trzy
razy probowaliśmy podać mu syropek i trzy razy skończyło sie to wymiotami, więc odpuszczam. esz...

No ja zaraz ide do lazienki bo M przyjdzie za niecała godz i bedzie chciał na necie posiedziec :wściekła/y:Mała juz spi od godz 21 :-)Byłam z nia dzisiaj u tesciow ale sie wyszalała z dziadkiem :tak:;-)Wymęczył ja na maxa :tak:A co do zachowania mojaj mamy to ona mi kiedys powiedziała ze mam silny charakter i sobie z wszystkim poradze :wściekła/y::baffled:Moja siostra ma 29 lat i zachowuje sie jak małe dziecko jej M nie mieszka z nia tylko u swoich rodziców w Częstochowie a ona nie chce mieszkac z tesciami i to zenie daje jej kasy na dzieci to chyba jej nie przeszkadza bo i tak jest w nim zakochana po uszy :szok:Ich małęzństwo trwa juz 9 lat ale to dla mnie nie jest małżeństwo tylko tzw narzeczeństwo A co do zachowania mojaj siostry to mam tylko jedno do powiedzinia UWAGA bede przeklinać :angry::wściekła/y:ZRÓB SIE CIULEM NIEZARANYM A DOBRZE NA TYM WYJDZIESZ :wściekła/y:

reklama
Do góry