reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja nie pisze, bo zdycham ;-) Natek nie dość, że kazał mi wstać o 6-tej rano, to jeszcze kiepsko spał w nocy. A całe rano miałam sprzątanie i mycie po imprezie. Czuję się wyzzuta i wypluta, i nic już więcej chyba dziś nie robię ;-)

Iwonka- płaszczyk, to już taki jesienny? Będziesz mieć z głowy :)

reklama
Hej, my już wróciliśmy z działki, pogoda piękna ale zaraz jedziemy do marketu na zakupki :tak:.
Lejka śliczne zdjęcie w suwaczku :tak:
Iwonka ja robiłam 2 testy w tej ciąży, oba wyszły negatywne a na 100% byłam już wtedy w ciąży :tak::tak:.
Do wieczorka

Hejkaa,,powróciłam do was...
Ja wczoraj imprezke przeżyłąm i oczywiście tam musiałam trafić,grilka nie było,bo chłodno,ale było super,siedzieliśmy na dworzu,ale potem zmarzlismy o 22 i do domu zmykaliśmy już na maksa,,a w domu pełno śmiechu.brechu i super imprezka do 3 rano:szok: długo było....ale luzik
A dzisiaj wszyscy z imprezy zebraliśmy się nad morze in pojechalismy do ustki na plaże i na loda,gofra ,,piwoo itp itd..juz plany z atydzien z ejedziemy do Łeby nad morze tam poszarżowac sobie,,,super dziś było,,,

Mam foteckzi,ale musze wlic do kompa,a dzis mi sie nie chce...
Teraz mały sie kąpie,ja padam z sił,on też,,ale jakośd ajemy rade,,buziaki..

Witajcie Mamusie...
To ja, zbłąkana owieczka...
No i wreszcie i ja mogę powiedzieć, że moje dziecię chodzi... Ruszyła tak na dobre teraz po powrocie z wakacji... No i wreszcie nie wisi mi u ręki... i moze wreszcie będę miala troszkę czasu dla siebie...
Strasznie dużo czasu zajęło je pokonanie strachu przed chodzeniem... Zaczęła przecież w połowie maja... na wakacjach ćwiczyła upadanie i jak pokonała strach przed upadaniem, to dopiero ruszyła, a tak wisiała mi ciąglę u dłoni i kazała się oprowadzać po całym domu... Myślałam, ze zwariuję... ale jak widać opłacało się, bo jak ruszyła, to bardzo pewnie i w zasadzie nie muszę pilnować, że się przewróci...

No i tyle na razie Wam mogę napisać.. na dziś...
Jutro rano wyjeżdża mężulo na 2 tygodnie i wypadałoby jakoś go pozegnać... nie?? ;-) a wiec dobranoc i mam nadzieję, ze już będę zaglądać jakoś... częściej...

Witam:-) u mnie tak pol na pol,niby slonce swieci ale i chmury tez sa:tak:z tym ze jest cieplo.Pranie juz od rana wlaczone,dzis 3 chyba zrobie:tak: NADAL NIE MAM @@@@@ :-):-):-):-)Mam nadzieje ze slusznie sie ciesze,choc powiem wam ze ta niepewnosc mnie dobija.:-:)-:)-:)-:)sorry::sorry::sorry::sorry:
Ja nie pisze, bo zdycham ;-) Natek nie dość, że kazał mi wstać o 6-tej rano, to jeszcze kiepsko spał w nocy. A całe rano miałam sprzątanie i mycie po imprezie. Czuję się wyzzuta i wypluta, i nic już więcej chyba dziś nie robię ;-)

Iwonka- płaszczyk, to już taki jesienny? Będziesz mieć z głowy :)
Tak taki raczej jesienny,jest cieniutki tak wiec na jesien i wiosne bedzie:tak::-)Super fotka w suwaczku a jakies inne fotki dla ciekawskich mam??:tak:;-):-D:-D:-D

Iwonka ja robiłam 2 testy w tej ciąży, oba wyszły negatywne a na 100% byłam już wtedy w ciąży :tak::tak:.
To mnie pocieszylas:tak:mam nadzieje ze i u mnie bedzie taki przypadek:-)

Hejkaa,,powróciłam do was...
Ja wczoraj imprezke przeżyłąm i oczywiście tam musiałam trafić,grilka nie było,bo chłodno,ale było super,siedzieliśmy na dworzu,ale potem zmarzlismy o 22 i do domu zmykaliśmy już na maksa,,a w domu pełno śmiechu.brechu i super imprezka do 3 rano:szok: długo było....ale luzik
A dzisiaj wszyscy z imprezy zebraliśmy się nad morze in pojechalismy do ustki na plaże i na loda,gofra ,,piwoo itp itd..juz plany z atydzien z ejedziemy do Łeby nad morze tam poszarżowac sobie,,,super dziś było,,,
No to super:-)a jak ja dzi zazdroszcze tego morza ze raz tu a raz tam sobie skoczysz ach jak fajnie:-)

Dzień dobry!

Na razie tylko się witam, zajrzę później...
Dzien dobry:-)
Novaczka to super ze Martynka juz pewnie chodzi,zaraz bedzie biegac pewnie:tak::-Dno i ty odpoczniesz.Ja nie mialam takiego okresu ze musialam dziecko prowadzac za reke ale wiem jak to jest bo znajoma tak miala i jest to meczarnia....;-)

Hej kobitki:-). Mam nadzieję że mnie nie zapomniałyście:confused:. Wczoraj wróciłam, ale bardzo późno i nie miałam już jak do was zajżeć. Wiecie jak się cieszę ze już wróciłam do " normalnego" świata. Tam na wsi było nawet nieźle, ale zero dostępu do świata zewnetrznego. Brakowało mi niesamowicie tego klikania. Wybaczcie mi ale nie dam rady nadrobić tego co naklikałyście przez ten tydzień ponad 100 stronek:szok:. Tylko troszkę was "przeleciałam". :blink:

Teściowa mnie poprostu w tym tygodniu rozwalała, ale jakoś dałam radę:tak:

Za to moj synek w ciągu tego tygodnia ma trochę osiągnięc. Nauczył się samodzielnie siadać i wyszły mu dwie górne dwójki, a teraz idą dwie gorne jedynki. Własnie o mojego syna miałam spięcia z teściową. Uważa że wie lepiej co jest dobre dla mojego dziecka:wściekła/y::wściekła/y:. Ciągle tylko słyszałam daj mu to zrób to tak itp. więc była walka. Najgorsze jest to że ja jej mówie nie bierz go na rece bo sie nauczy a ona zero reakcji i mlody non stop prawie na rekach. Przyjechalam do domu i się rozpakować normalnie nie mogłam bo maly raczki wyciąga, a jak go nie wezme to płacze:no:, ale odzwyczaje go od tego. Najlepsze w tym pobycie jest to że dzieci mialy świeże powietrze i Natalka wybawiła się ze swoimi siostrami. No ale sie rozpisałam. Przepraszam:zawstydzona/y:, ale jak sie dorwałam po tak długim "poście " to ciężko przerwać.
Dobrze jest być znowu w domu i wreszcie miec dostep do netu:tak::-D

Natanielku wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia roczku:-). Dużo słoneczka i uśmiechu każdego dnia życzą kumple z BB Kuba i Natalia z rodzicami.
Przepraszamy za to opóźnienie, ale dopiero wróciliśmy.

Cześć dziewczyny> Wczoraj wróciliśmy z weekendu u teściów było całkiem sympatycznie:tak: Pogoda dopisała cxyli słońce świeciło ale zawiewało zimnym wiaterkiem mimo to w swetrach bez problemu można było siedzieć na dworze Julka się wybawiła zresztą wszystkie ciotki chciały być jej nianka więc odpoczęłam jak nigdy:-p:tak:
Iwonka jeśli@ nie przyszła to jeszcze wszystko może się zdarzyć;-)
Ania jak z maleństwem?
Iwonka c 28 tak to z tesciami bywa Mojej już trochę minęło ale taż dawała czadu Mamy to szczęście że nawet nie mieszkamy w jednej miejscowości a to juz dużo:tak:
Nowaczka brawo dla Martynki:-) Kobietko nie chcę cie martwić ale teraz to ci sie dopiero zacznie.;-)
Leika ty się zamęczysz kobietko
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZKU DLA NATKA

reklama
Dzień dobry kochane....
Myw staliśmy już,po śniadaniu,ja kawe spijam i lecimy na wieś do ciotki,bo w bloku w taką piękną pogde siedziec to az wstyd:-D:-Ddlatego zaraz sie zbieramyz Matim i jedziemy,,rozlozymy basen i bedziemy sie plumkac....potem zjanomi dojada i grilka odwalimy sobie....miłego dnia wsyztskimmm

Iwonka no to dobrze,że @ jeszcze nie ma,,a test to sie wogole nie spiesz,skoro jej nie ma tej wredoty @ to dobrze wróży,trzymam kciukasy.....:tak:
Novaczka witaj znowu,,jak wypoczęłaś kochana,jkak było..wklej fotki,,zdaj troszke relacji...
iwona.c28 no ta twoja tęsciowa,co za typ...ale dobrze,ze maly juz ma ząbalki,,,nom nam tez ciebie brakowało:tak:;-):tak:,,,a co do noszenia,,to makabra,mi tez Mateta tak anuczyli,ale on zaczął szybko chodzić i miaąłm dobrze...
Cloe dobrze,ze sobie wypoczęłaś i dfobrze sie bawilas..a jak tam brzunio....jak dzidzia,,a dolegliwości,,pisałąś,że nic nie amsz,,dalej tak amsz??

Do góry