reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zdrzemnęłam się godzinkę razem z młodym, bo już po prostu nie mogłam wytrzymać, ale wcale nie czuję się lepiej. Piję trzecią kwakę właśnie...

iwonka2006 - kiedy planujesz zrobić kolejny test? Ja nadal trzymam za Ciebie kciuki :tak:

reklama
Leika nie wiem jutro lub w srode.Na tescie napisane ze jesli wyjdzie negatywny winik a mimo to @ nie przyjedzie to po 3 dniach nalezy powtorzyc test.

Iwonac ogoreczki z tesciowa robiliscie? Przywizolas sobie?:-)

Iwonka zrobiłyśmy. Tylko z tymi ogórkami to też było:szok:. Ja jestem wdzięczna mojej teściowej, bo dostałam ogórki i wszystko do ogórków, ale chyba lepiej jakbym je sobie robiła sama w domu, bo tak to był powód do sprzeczki. Oczywiście poszło o to, że moja teściowa robi ogórki inaczej niż ja i chciała żebym je sobie zrobila tak jak ona chce, a ja zrobiłam po swojemu. Powiedziała, że dziwnie robie i brzydko je w słoikach układam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Na to ja jej, że ja to robie do zjedzenia a nie na wystawe i sprzeczka gotowa:angry:. No ale nieważne.

Iwonka życzę powodzenia oby @ nie przyszła trzymam kciuki:tak::tak::-)

No nie szok nie ma nikogo:confused2:. Kuba własnie wstal ide mu zrobić deserek i wychodzimy na spacerek, a później wróci m z Natalką. Miłego dnia:-). Zajrzę może jeszcze do was wieczorkiem papa.

A my juz po spacerku... Dziecię się wyłaziło. Śmieję się, bo odkąd nauczyła sie chodzić, to skubana obczaiła najkrótszą drogę przez park na plac zabaw i nie ma mowy, by poszła jakąś inna, a o tym, by nie zajrzeć na huśtawki to już nie ma mowy! Oczywiście przy wychodzeniu jest wrzask, jeśli nie "zaliczymy" czegoś. I dziś tak było przy karuzeli. Oblegały ją starsze dzieci i ani myślały jej opuścić,a ja nie chciałam jej sadzać samej, bo jeszcze spadnie (już to raz zrobiła), a dla mie nie było tam miejsca... no i wyła syrena, ale na dość krótko... zresztą robiłą się śpiąca i po powrocie szybka kaszka i spanko... a mama do kompika.. hi hi...

Leika, a może idą jakieś następne, tyle, że są w ukryciu?? Na ogół jak już sie przebiją, to się wszystko uspokaja... a skoro nie, to może...???? Oj, szkoda mi Ciebie bidulko... nieprzespane noce i rozplakane dni, to nie jest to co tygrysy lubią najbardziej.

Iwonka, a dużo już się @ spóźnia??? Zazwyczaj pojawia się regularnie?? Trzymam kciuki, żeby się udało... przesyłam Ci bociana...
48271d1186341754t-1-dziecko-po-30-stce-fotki-z-tel-018.jpg

No to na razie dziewczyny... do wieczora...

Moje dziecko wykapane i najedzone spi juz od 19:30:tak::-)A to dlatego ze znow nie bylo drzemki w dzien.
Novaczka trudno mi odpowiedziec na twoje pytanie bo po porodzie moje cykle bywaja rozne od 20-29 dni z czego ostatni mial tez 29 dni:tak:ostatnia @@@ dostalam 6 lipca.Czyli liczac 29 dni to wychodzilo ze w sobote powinnam byla dostac @.Brzuch mnie boli jak na @ juz dwa tygodnie.Nigdy wczesniej tak nie mialam.Ale biorac pod uwage dlugosc cykli z przed ciazy to mialam nawet co 30-40 dni a nawet zdazaly sie przerwy 2 miesieczne,i dlatego jestem zagubiona z tym wszystkim:sorry:Dziekuje za bociana:-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Zaraz sobie zjem wielki talerz leniwych klusek:-p:tak:,jakos mnie na lecielo,i jak zwykle mnie pozniej zemdli;-)
A co wy dziewczynki wszystkie takie zalatane ze nikt tu nie zaglada?

Do góry