E
Ewcia81
Gość
no właśnie wiem,ze tak to sie zdarza,jak wyjade to juz an dobre na imprezki...no ale super,,ja tego potzrebuje ,,bardzo sie ciesze,znajomi,piwko gril,pogadaać super,,wypije za wasze zdrówko,,pozdrawiamEwcia ty to zawsze na jakies imprezie ladujesz jka tylko z domu wyjdziesz, ja to bym chciala chociaz jakiegos znajomego spotkac jak wyjde a tu nic:-([/LEFT]
jan tez latam i to czesto,mam 3 upatrzone,a ostatnio jeszcze ejden znalazłam,,kupiłąm brązowe spodnie i golf an krótki rękawek i wydałam 20zł..A wcześniej kupiłam czarne spodnie w normalnym sklepei i wydałąm 55zł,,,ooo matkooooJusia ja od przeprowadzenia się do męża zaczęłam kupować w lumpeksach czyli jakieś 3,5 roku temu i wiem jedno moja Majka miała by 2/3 ubrań mniej niż ma obecnie , a takie jak ja to nazywam wyprawy na łowy są czasem całkiem zabawne jak widzisz że coś się komuś spodobało ale to Ty masz bliżej i cap jest Twoje , a czasem nawet coś fajnego można dla siebie znaleźć.
super super SEwa,,my sie bardzo z tobą wsyztskei cieszymy,,bardzo,,syzkuj sie i zmykaj do mężą......Dziewczynki zaraz wyruszam, jeszcze tylko trochę muszę sie ogarnąć ;-) i hurrrrraaaaa..... spotkam się z mężem :-):-):-):-):-):-) cieszę się jak głupia ale co ja na to poradzę
Życzę wszystkim miłego weekendu! Buziolki!
Ja też już lece na wyjazdy,,heheh,,,buziaki,pozdro,,trzymajcie sie,,miłęgo weekenduu
P.s ja pewnie zajrze od szwagierki do wasbo jeden dzien bez was to ja juz musze chybaa