reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia ty to zawsze na jakies imprezie ladujesz jka tylko z domu wyjdziesz:-D, ja to bym chciala chociaz jakiegos znajomego spotkac jak wyjde a tu nic:-([/LEFT]
no właśnie wiem,ze tak to sie zdarza,jak wyjade to juz an dobre na imprezki...no ale super,,ja tego potzrebuje ,,bardzo sie ciesze,znajomi,piwko gril,pogadaać super,,wypije za wasze zdrówko,,pozdrawiam

Jusia ja od przeprowadzenia się do męża zaczęłam kupować w lumpeksach czyli jakieś 3,5 roku temu i wiem jedno moja Majka miała by 2/3 ubrań mniej niż ma obecnie :tak:, a takie jak ja to nazywam wyprawy na łowy są czasem całkiem zabawne jak widzisz że coś się komuś spodobało ale to Ty masz bliżej i cap jest Twoje :tak::tak:, a czasem nawet coś fajnego można dla siebie znaleźć.
jan tez latam i to czesto,mam 3 upatrzone,a ostatnio jeszcze ejden znalazłam,,kupiłąm brązowe spodnie i golf an krótki rękawek i wydałam 20zł..A wcześniej kupiłam czarne spodnie w normalnym sklepei i wydałąm 55zł,,,ooo matkoooo

Dziewczynki zaraz wyruszam, jeszcze tylko trochę muszę sie ogarnąć ;-):tak::-D i hurrrrraaaaa..... spotkam się z mężem :-):-):-):-):-):-) cieszę się jak głupia :-D:-D:-D:-D ale co ja na to poradzę :-D:-D:-D:-D:-D
Życzę wszystkim miłego weekendu! Buziolki!
super super SEwa,,my sie bardzo z tobą wsyztskei cieszymy,,bardzo,,syzkuj sie i zmykaj do mężą......

Ja też już lece na wyjazdy,,heheh,,,buziaki,pozdro,,trzymajcie sie,,miłęgo weekenduu

P.s ja pewnie zajrze od szwagierki do was:-D:tak::tak:bo jeden dzien bez was to :szok::szok::szok::szok::no::no::baffled::baffled: ja juz musze chybaa:-D:tak:

reklama
wczoraj byłam na usg i widziałam swoje malenstwo ale brykał w brzuszku lekarz nie mógł go pomierzyc ale w koncu sie udało ogladnęliśmy go sobie ze wszystkich stron duuuuża dzidzia rośnie zdjecie pokaze po 13 sierpnia bo dopiero dostane po wizycie u giny
pozdrawiam Was

A u nas dzisiaj ładna pogoda, słoneczko świeci i jak tylko M skończy koledze naprawiać samochód jedziemy na działkę tylko że znowu z Majką będziemy same bo M ma tam trochę roboty :wściekła/y: Agatka możemy sobie rękę podać :confused:.

Ania dokladnie:sorry2::no: mozemy sobie reke podac.... faceci nasi sa ale nie do konca dla nas:no: dobrze ze wogole sa:tak:

Sewcia wedlug mojego czasu to o ile dobrze pamietam ze M bedzi ena lotnisku o14 to zobzaczysz go za 1 min:-D:-D:-D:-D:-D ale sie ciesze razem z toba:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja trez czasem chodze naciuch a co weekend jest kolo nas bazarek i tam sa praktycznie same uzywane ciuch ktore sprzedaja ich wlasciciele,Ja tam kupilam naprawde super ubranka dla swojej corki ktorych nigdzie bym nie dostala w sklepie.Kupuje juz nawet na pozniej bo bardzo nmi sie niektore podobaja.
Byla tesciowa ale juz pojechala.Gadalismy oczywiscie o slubie itd.:)

Nie no:szok: 6 godzin nikt tu nic nie pisal:no::dry:;-)Chyba wszystkie mamusie dobrze sie bawia:tak:no i dobrze:-)Ja niedlugo chyba pojde do lozeczka.Nadal @ nie dostalam a brzuch boli i jeszcze na czole jak zwykle jakies mi syfy sie pokazaly,czylin @ na pewno sie pojawi:-(Dobranoc.No moze jeszcze zajze pozniej na chwilke jak spac nie bede:-D:-D:-D:-D

witam wieczorkiem
ale dopiero zladowałam do domu bo popołudniu wybyłam z kumpela i jej dziecmi na jarmark i jakos tak zleciało ale sie wyszalałam na karuzelach,ze do teraz mam kołowrotek w głowie

a jutro jade odebrac swojego synusia:-D bo juz mi smutno strasznie bez niego i pusto w chalupce:-(

Iwonka badz dobrej mysli moze @nie dotrze do ciebie a te sywki na czole to od zmian ktore robia sie w brzuszku:-):-D

Sewa
juz w obieciach meza cała szcesliwa

a teraz spadam spac

DOBRANOC

Witam:-)U mnie popcghmurno i zimno a mialo byc cieplo,ale caly tydzien to upalnie ma byc:tak::-):-):-):-):-):-)Test wyszedl negatywny a @ dalej nie mam:crazy::crazy::crazy:Niedlugo gdzies wybywamy ale jeszcze nie wiem gdzie:-DMilej niedzieli:tak::-)

witam

u mnie skwar tak jak zapowiadali:-)i ma wkoncu zaczac sie lato:tak:znow bedzie mozna siedziec na dworku całymi dniami, jak ja to lubie

spadam sie szykowac i jade po synka

miłej i ciepłej niedzieli wam zycze

reklama
Hej:-)nadal pustki.My bylismy na zakupach kupilam sobie klasyczny czarny plaszczyk taki na chlodniejsze dni.Dziecko nie chce spac wiec zaraz idziemy znow na spacer z zakupami spozywczymi polzaczony:tak:
Dziewczyny jak po imprezkach i po weekendzie:confused::-)

Do góry