reklama
E
Ewcia81
Gość
Natanielku od nas tez najserdeczniejsze życzonka w dniu 1 urodzinek,spełnienia marzeń i dużo prezentów...
E
Ewcia81
Gość
Dzień dobry...
U nas słoneczko z chmurkami,ale ciepło i dobrze,ze nie pada...
Ja już głowe umyłam,teraz kawa...a potem jade do teściowej z Matim,,jade bo kumpel dobry się chajta dzisiaj i to w tej miejscowości co teściowa,i ja ide do koscioła,bo na wesele nie idziemy,bo maz nie zjechał,a ja sama nie ide....biore kwiaty i do kościoła gnam...kurcze 35km w jedną str,,ależ mi się nie chce,,no i teściowa dizsiaj ,,,hmmm..jade wczesniej na kawe do niej i obiad,bo ślub na 16 a ja jade już koło 11........
Sewa jak tam szyjkowano dla meża????? buziaki,,,,ale sie ciesze,to jzu dzisiajj...utulaj go mocno i wpadnij czasem na BB....
Pycha baw sie dobrze,,super,z emała tez idzie....
Leika nono miłej imprezki na urodiznki Natanielka...
Iwonka miłego spotkania z teściową....
Życze miłej soboty wszytskim...
P/S.....Nie wiem czy wróće po tym weselu,bo jest impra u szwgaierki i znając życie to ja tam wyladuje dzisiaj..prosto z kościoła......papa
U nas słoneczko z chmurkami,ale ciepło i dobrze,ze nie pada...
Ja już głowe umyłam,teraz kawa...a potem jade do teściowej z Matim,,jade bo kumpel dobry się chajta dzisiaj i to w tej miejscowości co teściowa,i ja ide do koscioła,bo na wesele nie idziemy,bo maz nie zjechał,a ja sama nie ide....biore kwiaty i do kościoła gnam...kurcze 35km w jedną str,,ależ mi się nie chce,,no i teściowa dizsiaj ,,,hmmm..jade wczesniej na kawe do niej i obiad,bo ślub na 16 a ja jade już koło 11........
Sewa jak tam szyjkowano dla meża????? buziaki,,,,ale sie ciesze,to jzu dzisiajj...utulaj go mocno i wpadnij czasem na BB....
Pycha baw sie dobrze,,super,z emała tez idzie....
Leika nono miłej imprezki na urodiznki Natanielka...
Iwonka miłego spotkania z teściową....
Życze miłej soboty wszytskim...
P/S.....Nie wiem czy wróće po tym weselu,bo jest impra u szwgaierki i znając życie to ja tam wyladuje dzisiaj..prosto z kościoła......papa
Jusia22
Fanka BB :)
Witam was
Wczoraj mnie nie było Bo przyszedł facet zakładać nam kablówke i musiałam z małą isc na spacer bo Julia strasznie sie boi wiektarki i wszystko co głośno chodzi :-(Byłam z tesciowa na zakupach nawet poszłysmy do ciuchlandii Kupiłam małej 2 bluzki i spodnie a sobie bluzke i to wszystko po 1 zł było bo u nich co 2 piatek jest wszystko po 1 zł Wiem ze to moze dziwnie zabrzmi ale naprawde sie opłaca kupowac dla dzieci ciuchy w szmateksie bo w zwykłym sklepie wole nie mówic ile spodnie i wogóle rzeczy dla dzieci kosztują a przeciez i tak szybko rosną
Teraz mała je loda bo strasznie chciała a potem bedzie stekać ze cos ja boli ale jak tu dzicku odmówic jak tak prosiła zeby jej dać
Ewcia 81 dla twojego skarba w dniu pierwszych urodzin od nas
Idzie misio... Idzie słonik...
Idzie lalka... No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi zyczonkami...
Bo to dzien radosny wielce...
Masz juz jeden roczek więcej...
Wczoraj mnie nie było Bo przyszedł facet zakładać nam kablówke i musiałam z małą isc na spacer bo Julia strasznie sie boi wiektarki i wszystko co głośno chodzi :-(Byłam z tesciowa na zakupach nawet poszłysmy do ciuchlandii Kupiłam małej 2 bluzki i spodnie a sobie bluzke i to wszystko po 1 zł było bo u nich co 2 piatek jest wszystko po 1 zł Wiem ze to moze dziwnie zabrzmi ale naprawde sie opłaca kupowac dla dzieci ciuchy w szmateksie bo w zwykłym sklepie wole nie mówic ile spodnie i wogóle rzeczy dla dzieci kosztują a przeciez i tak szybko rosną
Teraz mała je loda bo strasznie chciała a potem bedzie stekać ze cos ja boli ale jak tu dzicku odmówic jak tak prosiła zeby jej dać
Ewcia 81 dla twojego skarba w dniu pierwszych urodzin od nas
Agatka_BB
IX Lachon BB
Natanielku my także składamy Ci najserdeczniejsze życzenia w dniu Twoich pierwszych urodzin:-)
Leika bawcie sie dobrze, pokaz nam zdjecia po imprezce
A Sewa to juz chyba na lotnisko pognala;-) ja sie ciesze jak glupia ze jej M wraca:-) jakos mi sie tak udzielilo
Ewcia ty to zawsze na jakies imprezie ladujesz jka tylko z domu wyjdziesz, ja to bym chciala chociaz jakiegos znajomego spotkac jak wyjde a tu nic:-(
A Sewa to juz chyba na lotnisko pognala;-) ja sie ciesze jak glupia ze jej M wraca:-) jakos mi sie tak udzielilo
Ewcia ty to zawsze na jakies imprezie ladujesz jka tylko z domu wyjdziesz, ja to bym chciala chociaz jakiegos znajomego spotkac jak wyjde a tu nic:-(
Agatka_BB
IX Lachon BB
Jusia22 to nie Matus ma dzisija urodziny tylko Natanielek od Leiki
hehe tyle nas tu ze jzu sie pogubic mozna
hehe tyle nas tu ze jzu sie pogubic mozna
ania138
miłość w trzech wymiarach
Hej to my z Majeczką też dołączamy się do życzeń:
WSZYSTKIEGO NAJ... NAJ... W DNIU 1 URODZIN
A u nas dzisiaj ładna pogoda, słoneczko świeci i jak tylko M skończy koledze naprawiać samochód jedziemy na działkę tylko że znowu z Majką będziemy same bo M ma tam trochę roboty Agatka możemy sobie rękę podać .
Pycha to super że to nie różyczka udanej zabawy, zobaczysz będzie super
Sewa tylko zatankuj autko żeby Wam benzynki po drodze nie zabrakło ;-).
Ewcia nie przeciążaj kompa ;-).
To ja się z Wami żegnam buziolki uściski i do jutra
A u nas dzisiaj ładna pogoda, słoneczko świeci i jak tylko M skończy koledze naprawiać samochód jedziemy na działkę tylko że znowu z Majką będziemy same bo M ma tam trochę roboty Agatka możemy sobie rękę podać .
Pycha to super że to nie różyczka udanej zabawy, zobaczysz będzie super
Sewa tylko zatankuj autko żeby Wam benzynki po drodze nie zabrakło ;-).
Ewcia nie przeciążaj kompa ;-).
To ja się z Wami żegnam buziolki uściski i do jutra
ania138
miłość w trzech wymiarach
Jusia ja od przeprowadzenia się do męża zaczęłam kupować w lumpeksach czyli jakieś 3,5 roku temu i wiem jedno moja Majka miała by 2/3 ubrań mniej niż ma obecnie , a takie jak ja to nazywam wyprawy na łowy są czasem całkiem zabawne jak widzisz że coś się komuś spodobało ale to Ty masz bliżej i cap jest Twoje , a czasem nawet coś fajnego można dla siebie znaleźć.
Jusia22
Fanka BB :)
Ale klape zrobiłam
Juz sie poprawiam naprawde mozna sie pogubić tylke nas tu jest
Natanielku
Juz sie poprawiam naprawde mozna sie pogubić tylke nas tu jest
Natanielku
reklama
sewa
mamuśka ;-)
Wpadam powiedzieć dzień dobry!
Wszystkiego najlepszego dla solenizanta!!!!!! Leika udanej imprezki życzę. Wielkie buziole dla małego od forumowej ciotki i Jędrusia!!!
Dziewczynki zaraz wyruszam, jeszcze tylko trochę muszę sie ogarnąć ;-) i hurrrrraaaaa..... spotkam się z mężem :-):-):-):-):-):-) cieszę się jak głupia ale co ja na to poradzę
Życzę wszystkim miłego weekendu! Buziolki!
Wszystkiego najlepszego dla solenizanta!!!!!! Leika udanej imprezki życzę. Wielkie buziole dla małego od forumowej ciotki i Jędrusia!!!
Dziewczynki zaraz wyruszam, jeszcze tylko trochę muszę sie ogarnąć ;-) i hurrrrraaaaa..... spotkam się z mężem :-):-):-):-):-):-) cieszę się jak głupia ale co ja na to poradzę
Życzę wszystkim miłego weekendu! Buziolki!
Podziel się: