reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ania ja za balejaz ostatnio placilam 180zl:szok::wściekła/y:
Iwonka no ja u siebie w mieście bym zapłaciła około 100 zł, a ona mi zrobi za 55 zł :tak:

ania138 wklej zdjecie fryzurki,,,
Ewcia jutro jadę na działkę do niedzieli na pewno będą fotki robione to dam se też zrobić w wkleję :tak:
Sewa ja też byłam w szoku bo jak byłam 3 m-ce temu u siebie to płaciłam 30 zł a machnęła kilka razy nożyczkami i nikt nie zauważył nawet że byłam u fryzjera a 10 zł to zapłaciłam za obcięcie grzywki Majki.
Dlatego wolę pojechać kilka km do tej fryzjerki i przy okazji odwiedzić rodzinkę :tak:.
Leika, Pycha udanej zabawy :tak::tak::tak::laugh2:dziewczyny Wam życzę.
Ewcia nie denerwuj się, to złośliwość rzeczy martwych.
Dobranoc

reklama
Zapomniałam jeszcze Wam się pochwalić że dzisiaj mamy z M małą rocznicę, 4 lata temu zaręczyliśmy się :happy2::happy2::happy2:. I on o tym pamiętał :szok::tak:, no no, duży plusik :tak:. Teraz to już dobranoc

Zapomniałam jeszcze Wam się pochwalić że dzisiaj mamy z M małą rocznicę, 4 lata temu zaręczyliśmy się :happy2::happy2::happy2:. I on o tym pamiętał :szok::tak:, no no, duży plusik :tak:. Teraz to już dobranoc
to super :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)Gratuluje:tak:
Leika Dobranoc:-)
Ja tez juz zmykam,bylam troszke na blogach po klikac:):-)

Dawna no wiec mam troche roboty z 3 dzieci:tak:

Iwonka co do tesciowej to narazie jest oki niewtraca sie bo na to nie pozwalam:-pciesz sie ze Vanessce nic sie nie stało a i zaseła w super pozycji:laugh2:suuuper

Sewa to przytulaj meza ile wlezie

Pycha
ja bym Majci nie brała na wesele

a tak pozatym to moja mamusia zabrała mi malego az do niedzieli :tak:ale co z tego jak musze isc rano do 2 dzieci:confused:ale za to niedziele do wieczora mam tylko dla siebie i meza:-D:tak::-)

co do tego noworodka to jestem w wielkim szoku.........a o tym z morfina to slyszałam tez jestem w szoku

a teraz spadam spac bo i tak nocnych mamusiek niema;-)

no fajnie,,ja mam neta a tu nikogo,,wsyzscy spią,:-(;-),,gadałam z mężulem i czytalam co klikacie,,komp dobry dobry jesczze ciagnie,,superr:tak::-p
no to ja tez lece lulki do jutereczkaaa,,w sumie za 15 min powinno byc dzien dobry,,ale powiem teraz to dzien dory kochane...

ania oki no to czekamy n afoteczki..wow ale mą zpamieta,my mięliśmy w świeta BN,,
Pycha ja tez z dzieckiem chyba bym nie szla,,ale to twoja bedzie decyzja...

Sewa juz jutro,a w sumie niecałe 15 godzin...buziaki,,super,,ciesze sie z toba razem,,,,ale moze jutro rano na kawe wpadniesz??

Buziaczki dla wszytskich...alez sie ciesze ze komp dizala.
ja jzu spisałam adresyemail do was zeby do kogos napisac co tam u mnie sie dzieje,heheee

dla Natanielka
najserdeczniejsze życzonka
z okazji
skończenia
roczku!!!!
images2nx1.jpg

a teraz dzien dobry

no i okazało sie że to nie różyczka :happy::happy::happy: tak więc spokojnie idziemy razem na wesele,

dzięki dziewczyny za życzenia udanej zabawy :-) mam nadzieję, ze będziemy sie fajnie bawic, bo ja nadal nie mam ochoty, ale chociaż słonko dziś fajnie swieci, to ogólnie humorek lepszy

a zaraz musze lecieć do miasta, kupic ostatnie rzeczy, potem na rower i szykowanko

więc na razie pa pa

Dzien dobry

Pycha to swietnie ze mozecie isc razem, dzieci fajnie si ebawia na takich imprezach:-D
Sewa za niedlugo spotkanie z Mezem :-) pewnie sie wystroilas i zrobilas nabustwo:-D:tak:

Ewcia
u mnie komputer tez cos ostatnio jakos spowolnial:wściekła/y: jakas epidemia komputerowa:-p

My dzis jestesmy sami w domku bo M musial isc do pracy:-( a normalnie w sob nie pracuje na szczescie.

Ide kawke zrobic...

reklama
Witam:-)U mnie pochmurno:-(ale nie pada na szczescie:-)Tesciowa ma przyjechac kolo 11:tak: Milego weekendu:tak::-)
NATANIELKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU 1 URODZIN!!!
dalmatek63ed2.gif

Do góry