reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dziewczynki!
Weszłam powiedzieć dobranoc! Idę zaraz lulu, a przed spankiem zrobię sobie jeszcze paznokietki :tak:

Iwonka ale miałaś przygodę z tą suszarką :szok::szok::szok::szok::szok::szok: dobrze, że Vanessce nic się nie stało :tak:

Pycha ja na Twoim miejscu nie brałabym Majki na to wesele :no: Za tydzień macie wyjazd na super wakacje..... po co to zepsuć :confused: A Ty byłaś chora na różyczkę?

Ewcia nie zazdroszczę problemów z kompikiem :-( Oby tylko wytrzymał te dwa tyg. :tak:

Leika życzę jutro udanej imprezki :tak::tak::tak::tak:

Ania138 to faktycznie tania ta fryzjerka :tak: Ja za obcięcie Jędrka płacę 17 zł :szok::szok::szok::szok::szok:

Czarna zaraz skończy się remoncik i będziesz miała, czyściutko, pachnąco i superalnie :tak::tak::tak:

Ale się rozpisałam :szok: myślę, że nikogo nie pominęłam :confused:

Dziewczyny, jutro spotkam się z moim mężulkiem :-):-):-):-):-):-):-) ale się cieszę :-):-):-):-):-)

Wszystkim życzę dobrej nocy! Papa!

oj co do mojego kompa, to tez bym musiała zaprosić jakiegos fachowca, bo dawno nikt do niego nie zaglądał
Wiesz ile w moim bylo kurzu:szok:normalnie kleby,a powiedzial zeby co jakis czas zdejmowac obudowe i normalnie odkurzac....juz to kiedys slyszalam ale jakos nigdy mi po drodze z tym odkurzaniem:zawstydzona/y::-D:-D
Sewa oj,ale napewno promieniejesz:tak::-)spac nie bedziesz mogla:tak:tylko zajrzyj do nas czasem :-):-):-):-):-):-)

sewa my cieszymy sie z tobą :-) tylko nie zapomnij o nas całkowicie :-D

Sewa oj,ale napewno promieniejesz:tak::-)spac nie bedziesz mogla:tak:tylko zajrzyj do nas czasem :-):-):-):-):-):-)

Z całą pewnością będę do Was zaglądała :tak::tak::tak::tak: może nie tak często..... ale będę :tak::tak::tak::tak:nie wyrobię 2 tyg. bez BB ;-):tak::-D

Pycha udanej zabawy jutro życzę.

Teraz to już zmykam na dobre. Buziaki. Śpijcie smacznie :tak:

reklama
Ewcia ja slyszalam i powiedzieli ze mozliwe tez ze te dziecko wyssalo ja z mlekiem matki

to nie była heroina, tylko morfina. U nas w lokalnej gazecie pisali, że dziewczynka nie była karmiona piersią, jadła mleko modyfikowane. Także policja i lekarze na razie nie wiedzą, skąd to zatrucie morfiną...

Do góry