reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a ja tam robie żarcie z torebek .W sumie na cos trzeba umzec ::) :p
Lubie pyzy z miesem , zupe grzybowa < no bo gdzie ja znajde grzyby zima ? > żurek < oczywiscie plus jajka , ziemniaczki i boczek itp > w sumie dużo zeczy robie z " pomagaczami " ;D ;D ;D

reklama
qrcze ale mamy farcik :) Moja mama przylatuje za tydzień na pare dni do polski i włąsnie mi napisała że da nam kaske na wózek dla Jaska < spacerówke ta z kierownica co kiedyś wam pisałam o niej > i mam sprawe do malutkiej w zwiazku z tym < bo wiem ze ona ma 3- kołowiec

Malutka a te 3- kołowe wozki to są zwrotne itp? a to sa takie landary? bo mnis ie wydaje ze one sa długie i jak bede szła na zakupy do sklepu to nim zakrece przy regałach to mnie noc zastanie ::) .Powiedz mi kochana bo ja musze wiedziec ::) :p

zgadzam sie lady ja tez lubie ale jeszcze na dodatek to lubie takie niezdrowe jedzenie! moze za to jestem pulchniutka co by nie powiedziec grubasna! ale sie tym nie przejmuje i nie zamierzam stosowac zadnych diet i nie wyobrazam sobie nie jesc tego co lubie najbardziej!!!!!!!!! ale zurek robie sama!

GRATULACJE DLA JASIA ZA ZąBKA ;D ;D ;D

Płaszczyki cudne
reszty nie czytałam bo majutek przechodzi dzis samą siebie a ja zwariuje zaraz ale to szczegól taki ::)

GRATULUJE MALUCHOM PIERWSZYCH ZABKÓW
Ja wyczekuje u Kasi z niecierpliwościa i ciekawe kiedy sie doczekam,choc nic nato niewskazuje że bedzie szybko.Jedyna oznaka to to że wszystko co ma w raczkach namietnie gryzie i troszke sie ślini

Witajcie i Gratulacje z okazji Pierwszych zabkow!!!!
U nas narazie ich brak..podobno to dziedziczne..mi wyszly cos w okolicach 8m-cy a mezowi 6-ciu wiec zobaczymy...moze bedzie cos posrodku.hihihihihi.
Po wysypce sladu nie ma...ale i lakcidu jej nie daje..Kupki nie robi od piatku...mimo ze je prawie pol jablka dziennie i cycusia.Musze odczekac na podawanie nowosci..typu zupki i soczki..bo dopiero co chora byla.
U nas pogoda cudasna i bylysmy na 3h spacerku...super.Spotkalam dziewczyne z ktora lezalam na patologi.Ma synka starszego prawie o miesiac..ale wielki chlop...Fajnie jest z kims spacerowac bo szybciutko czas mija i juz trzeba sie zawijac do domku na jedzonko.
Zaraz robie duszone zeberka,pieczone ziemniaczki...
Pozdrawiam

wiecie co wlasnie czytalam wazny watek w dzieciaczkach! o wklejaniu zdjec rozebranych dzieci a ja nawklejalam troszke i poprosilam o usuniecie bo po co jakis pedofil ma mi patrzec na mojego brzdaca i ... wiecie co nie! wiec radze zrobic to samo no chyba ze nie bylyscie takie jak ja nierozmyslne i nie ma co usowac! ja juz na przyszlosc bede pamietac zeby nie wklejac takich!

Chyba dzisiaj cisznienie padło bo ja marze tylko o łózeczku a tu trzeba sie zajac Maciem ;)

Mordziulka ja nigdy nie pomyslałam ze zdjecia golaskow mozna wykorzystac do takich celow. Tez zdarzyło mi sie wklejic takie zdjecie i juz je zmieniłam

reklama
Witajcie moje damy kochane!
Jak juz pisal wybralm sie do mojej babci bo Jasia dawno nie widzila
Przyjechalismy kolo 13 i potem poszlam na specer -taka piekna pogoda!
Zanioslam material do szycia za tydzien mam odebrac to wam zdjecia w kleje
Lady wg mnie wozek 3 kolowy nie jest wcale taki dlugi tylko chiba optycznie sie taki wydaje przez to 1 kolo z przodu
Moim zdaniej jest suuuuper skretny przez to skretne kolo ( moza go tez nablokowac)
Napewno latwiej sie nim skerca nic normalnym- bo takim zwyklym to tzeba tylnie kola podnosci a tu nie prowadzisz jak rower
ps napisz mi na priw twoj mail to ci nagram filmek sie prowadzi i wysle

Do góry