reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witajcie popoludniem :laugh:jak wam minol dzionek-no prawie juz calu,bylo pieknie a teraz u nas leje znowu sie ta pogoda na nas uparla ,dosc ze puzno sie zrobilo "cieplo"to jeszcze takie figle robi :mad:

reklama
Jak wyszłam z Maja na spacer to świeciło słonko i było cieplutko, byłam w cieniutkiej kurteczce i było mi jeszcze za ciepło, ale jak juz wracałysmy to złapał nas deszcz, zdążyłam jednak naciągnąć folię na wózek, ale ja to miałam wszystko mokre, a z włosów to mi woda ciurkiem kapała.

Maja juz spi, ale jak zwykle po pół godzinie się obudzi. Oglądnie z nami M jak miłośc i dopiero wtedy pójdzie spac.

Pycha-przykro mi ale dzis niema M-jak milosc bo jest MECZ wiec niema seansu dla brzdaca no u nas od godziny 17 (gdzioes tak) to poprostu LEJE DESZCIOR :( :( :mad: :mad:

kupiłam majutkowi ubranko do chrztu o takie:

obraz1490lu.jpg

reklama
U nas leje deszczek leje sobie rowno ram padnie na kamien drugo raz na g....wno :p ::)
Ale jestem zmeczona
Wlasnie zjadlam platkow owsianych z mleczkiem wiem ze pozno jest ale mi sie chcailo jesc a teraz mam wyrzuty sumienia
Ale pewnie nie bedzie mi sie chcilao rano jeszcz
Wiecie co popijam sobie juz rano kawusie i malcowi nic nie jest- hura
Kupilam synkowi nowa oliwke- ziajke zobaczymy jaka bedzie

Do góry