reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A moje dziecko tez przed chwila zasnelo:szok::wściekła/y:nawet teletubisie nie pomogly:no:

Sewa No przeciez ze trzeba ladnie wygladac:tak::-):-):-)no to juz jutro:tak:a o ktorej przylatuje:confused:

reklama
Czesc Laseczki!!!
Boże...ale mi się tęskni za BB!!!:hmm::hmm:
U Nas akcja malowanie trwa nadal-już mam dość;-)
Jeszzce tylko malowanie i wnoszenie wszystkiego do pokoju.....;-)
tak mi się nie chce że ......:-p
Może jutro skończymy..... mam nadzieję:-):-)

Czarna ale za to bedzie czysciutko i swiezo:tak::-)
Ewcia i jak glowka:confused:nadal boli:-(

Moje dziecko w koncu spalo tylko z pol godzinki,oczywiscie obudzila sie marudna bo zaspana ale jej przeszlo i zaraz normalnie po bajce klade ja spac:tak::-)Moj pojechal pomoc koledze z przeprowadzka wiec jestesmy same tylko.

ale tu dziś spokojnie :szok:

iwonka jak fajnie mała zasnęła :-)

słuchajcie ja potrzebuję rady, jutro idziemy na wesele i chciałam na poczatek trochę Majkę wziąść, bo będzie tam jej koleżanka i kilka innych dzieci, to by potańczyły sobie razem, no ale ... ta kolezanka ma różyczke :-( no i teraz nie wiem??? bo niby dzieci są szczepione, ta dziewczynka nawet miała dodatkowa szczepionkę na różyczke, a jednak zarazila sie,choć dodam, ze przechodzi to bardzo łagodnie, a za tydzien wyjazd, więc nie chciałabym ryzykowac

Hej, ale tu dzisiaj spokojnie :tak:
Cześć Czarna ale Cię długo nie było, u mnie remont dopiero się zacznie miał być przed narodzinami ale jak tak dalej pójdzie tzn potwierdzi się ten błąd w terminie to nie wiem czy zdążymy :shocked2:
Pycha ja Ci nic nie pomogę bo się kompletnie na tym nie znam, różyczkę miałam w przedszkolu i tyle wiem na ten temat :confused::cool2:
Iwonka super fotka, to musiał być nudny odcinek ;-):tak::tak:
Cloe byłam na usg z mężem i córcią zawsze tak wszyscy jeździmy czy to na badania, wizytę czy usg :tak:
A ja też już po fryzjerze normalnie przeżyłam szok bo zapłaciłam 10 zł za obcięcie :szok::szok::szok::tak::szok::szok:, ale jak fajnie, taka młoda dziewczyna ma w domu salon i rozkręca własny interes, a po porodzie pojadę do niej na "balejarz" bo też jak za darmo.

reklama
Dzis rano w Wiadomosciach o 8 rano,jeszcze ojciec tego dziecka sie tez wypowiadal :tak:
A ja mialam teraz maly wypaDEK:wściekła/y:Zdazylam nalac sobie zupe do miseczki i w miedzy czasie chcialam szybko po zmywac a jak mi suszrka ronela.Tzn jedna czesc z szfki mi sie obsunela i wszystko mi polecialo.Moje szklanki z Coca Coli ktore zbieralam w tym roku:wściekła/y:talerze ktore niby sie nie tluka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a na dodoatek dziecko stalo obok:szok::szok::szok:a szkla byly az w przedpokoju:shocked2:i dobrze ze mialam garnki wszytkie przykryte pokrywkami w ktorych jedzenie jest bo wszystko bym wywalila tak jak moja zupke z miseczki:wściekła/y:

Ale historia, ja nie słyszałam nic ale jak to dziecko przeżyło :szok:, to cud!!

Dobrze że Wam się nic nie stało jak by tak odłamki szkła się wam wbiły :szok::szok: aż strach pomyśleć, brrr,

Do góry