reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
OlaK moje dziecko to za kazdym razem tylko do mnie leci i tylko ja ja musze usypiac i tylko mnie tak tez potrafi godzine trzymac za szyje i przytulac a tatusiowi to tylko pare buziakow da.:)

Iwonka, ach skąd ja to znam! Tylko u nas jak Maksio się "nakręci" to potrafi tatusia odpychać i krzyczeć "nie nie" ;-)

Ewcia, ale fajnie! Przypuszczam, że jak Maksencjusz podrośnie to też będzie bardziej skłonny spędzać czas z tatkiem. Na razie chodzi z tatą kosić trawnik i pracować w ogrodzie.

OlaK no nie ma a brzuch nadal boli:-(no zobaczymy,jutro zrobie test.Przy ppierwszej ciazy w dniu spodziewanej mioesiaczki tez mnie bolal brzuch a jednak corcie mam z tego:tak::-):-)No ale nie nastawiam sie :no:A ty jak tam staranka.?

Iwonka, trzymam kciuki, żeby się udało!

U nas staranka trwają, powinnam teoretycznie dostać @ 13 sierpnia, ale ostatnio skrócił mi się cykl o 2 dni czyli nawet 11 sierpnia... No zobaczymy, jakoś mi się wydaje, że na razie nic z tego nie będzie, ale przy Maksiu wydawało mi się tak samo ;-) A potem byłam granitowo pewna, że będę miała córkę hihi

OlaK no nie ma a brzuch nadal boli:-(no zobaczymy,jutro zrobie test.Przy ppierwszej ciazy w dniu spodziewanej mioesiaczki tez mnie bolal brzuch a jednak corcie mam z tego:tak::-):-)No ale nie nastawiam sie :no:A ty jak tam staranka.?
no no czekamy oczywiscie kochana,,,z niecierpliwościa...

ja gadam z meżem na skype i podczytuje was....

OLAK tez czekamy z cierpliwoscia na twoje staranka....

oj to ja mam dobrze, bo moja Maja i z tatuskiem i ze mną może zasypiac, oczywiście jak sie pytamy z kim idzie spac, to zawsze mówi, że z mama, ale nic się nie dzieje jak przychodzi tata :happy:

reklama
Do góry