reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej, bałam się tu zajrzeć bo myślałam że będę nadrabiać trylogię a tu tylko 9 stron:tak:.
Mama juz pojechała wszystko mam poprasowane, kochana kobitka.
A my z córcią byłyśmy dzisiaj w mieście, trochę przymusowo bo zobaczyłam rano teściową na podwórku czyli maiła wolne, czyli ja robię wypad :-D, dosyć ostatni sie widziałyśmy urodziny, imieniny wystarczy na jakiś miesiąc lub dwa.
Kupiłam kilka rzeczy dla maluszka, bluzkę Majce i sobie. Pogoda bardzo ładna oby tak dalej.
Teraz idę zrobić Mai kanapkę, kompu i spatk,i zajrzę później.

Hej co jest? Przez 4 godziny nikt tu nie zagladal:no:
Moje dziecko juz spi.Zdazyla obejrzec Braci Koala i dorazu zasnela:tak::-)
No hehe to naprawde dziwne normalnie,,tez podglądałam,z enikogo nie ma...
my bylismy na dworzu,,,mały bajki oglądął,ciocia byłą u nas...

Iwonka super masz ze mala tak wczesnie chodiz spac,mooj tryska życiem o tej porze;-)..ale mam nadzieje,ze od wrzesnia to sie zmieni....

Ania138 no to nieźle z tesciową-uciekasz,heh ,,,mamuśka dobra :tak:kobitka

Ewcia ona mi tak padla bo w dzisiaj w dzien nie spala:no:.A normalnie to tez mi raczej chodzi spac miedzy 20 a 21:-).A jak tam sloiki,gotuja sie?;-)
Ania tos se dobrze wymyslila,tesciowa w domu to ty z domu:-D:-D:-D:-D:-D

Ewcia ona mi tak padla bo w dzisiaj w dzien nie spala:no:.A normalnie to tez mi raczej chodzi spac miedzy 20 a 21:-).A jak tam sloiki,gotuja sie?;-)
:-D
Jeszcze nie zaczęłam dzisiaj robić,musze mieso wpakować do słoików i pozakręcąć:no::zawstydzona/y::szok::wściekła/y::wściekła/y:znowu nerwa załapie,,zakręcając je...ach i ręka bedzie bolała....chyba głową będe pisała-my z Sewą kiedyś to cwiczyliśmy,hahah tzn ja!!

Ania138 no to nieźle z tesciową-uciekasz,heh ,,,mamuśka dobra :tak:kobitka
Ja nie "z" tylko "przed" nią uciekam, a mamunia moja to fakt do rany przyłóż,ale czasem to nawet za bardzo :cool2:, ale myślę że to spaczenie zawodowe - pielęgniarka :-D

Ania tos se dobrze wymyslila,tesciowa w domu to ty z domu:-D:-D:-D:-D:-D
:tak::tak::tak::tak: no na wszelki wypadek jak by jej jakieś głupie pomysły typu kawa wpadły do głowy :-D:tak::tak::tak:

Iwonka to dobra cena, my też mieliśmy grawer gratis, a Ty to możesz nawet sobie wybrać, i potem te darmowe usługi jak by coś naprawdę opylne :tak::tak::tak:.
Idę Majkę utulić.

Ewcia boomba te sreberka sama bym miała radochę jak bym takie cocko dostała :tak::tak::tak::tak::tak:
Bidna jesteś z tymi słoikami :no:, naprawdę nie zazdroszczę ale ten Twój M to ma dobrze z Tobą.
Coś dzisiaj nie za bardzo się czuję jakaś taka spięta jestem więc tylko będę do Was zaglądać sporadycznie bo idę zrobić sobie wyrko, jedzonko i się położę. Na pewno zaraz przyjedzie mój kompan - kotek i razem obejrzymy film na tvn. A muszę Ci Ewcia powiedzieć że on się rozpycha i to bardzo.

reklama
Do góry