reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dzięki Ewcia, ale tak sobie teraz pomyślałam, ze chyba jednak kase damy, bo oni na razie to maja tylko pokój u jej rodziców, a po ślubie i tak wyjeżdżają do Anglii

a moja Majka nie śpi :no: a jak pójdzie za póxno spać, to potem wieczorem będzie mi brykac :wściekła/y: a ja chciałam zafarbowac sobie w trakcie jej drzemki włosy :wściekła/y:

spoko pychaaa ..
ja ide na dwor z Matuniem,,właśnie z meżem skończyłam rozmawiać,połtorej godiznki-fajna sprawa....i teraz ide na spacerek iz akupy,bo o 14 ciocia do nas przyjedzie i musimy byc w domu z powrotem...

My już po spacerku jestesmy :) Zabieram się zaraz za sprzątanie :)

Pycha - jesli młodzi wyjeżdzają do Anglii, to chyba faktycznie kasa to najlepszy pomysł...

Iwonka - to trzymam kciuki za jutrzejszy, pozytywny wynik testu :)

uff ale dzisija zabiegana jestem...wlanise odgrzewam obiadek dla M bo zaraz powinien przyjechac.
Pozniej mosze wyprawic go do klientow i znowu bedzie bieganina:no: ale jak juz pojedzie to bedzie troche spokojniej... mam nadzieje:confused2:.

Id edo kuchni bo spale ten obiad a nie podgrzeje:sorry::-p

reklama
Ja wlasnie wrocilam od jubilera bo bylismy sparwdzxic rozmiar naszych palcy:tak:.Takie zwykle proste ale plaskie 5mm jak dla nas by kosztowaly kolo 900zl plus gratis grawerka,wisiorek lub kamien na obraczce i dozywotnia gwarancja tzn gratis zawsze polerka,zmniejszanie czy powiekszanie.:tak:A moje dziecko dzis nie spalo:no:.kupilam jej po drodze bajki i tetraz oglada bo musze ja teraz przetrzymac do tej 19:00:tak:
A teraz siedze z kawusia i ciachami:-pKto pije ze mna:tak:
Pycha ja tez mysle ze w takim wypadku to najlepiej pieniazki.Mysle ze napewno nie mniej niz 200zl.

Do góry