reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ale sie uśmiałam :-D:-D:-D:-D:-D

Dzień dobry!
U mnie brzydkiej pogody ciąg dalszy :-(Chyba się nie wyspałam :baffled: choć dopiero co wstałam :szok: Teraz Jędrek ogląda bajkę, ja piję big kawę i wybudzam się :tak:

Sewcia tu sie nia ma co smiac:szok::szok::no::no:;-) to jest TRAGEDIA:no::no::sorry::-D;-):sorry:

Ja kawke pije caly czas i przy okazji robie obiadek. Chyba powinnam si ez malym na spacer wybrac bo nawet nie zla pogoda dzisiaj jest, ale mi si enie chce straszenie....

Witam:-)My spalismy dzis znow prawie do 9 :tak::-)ale i tak sie nie wyspalam bo jakis komar latal nad nami i szukalam preparatu na niego,a to okno wstawalam zamknac bo zimno:wściekła/y:Od rana bylo piekne slonce a juz na niebie czarne chmury i wiatrzysko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
WerEla to sie wybawiliscie wczoraj z Weronisia:tak: super.:-)I dobrze ze juz piszesz ze jest lepiej:-):-):-):-)
Stokrotka Witaj:-):-):-):-)

U mnie też się pogoda poprawiła :tak::tak: świeci słonko, ale chłodno jest :confused2: też zaraz wybywam na spacerek bo potem umówiłam się z siostrą, że mnie odwiedzi i muszę jeszcze trrochę mieszkanko ogarnąć.

Wczoraj wieczorem sprzątałam, a dziś już bajzel :confused2::confused2::confused2: zarąbać się idzie :wściekła/y:

Dzień dobry...
Myw staliśmy o 10,,szok ileż ten mały śpi..teraz robie sniadanko i ogarniam...a niedługo maz na skype będzie,,,kawe ide sobie walnąc....a wogóle to mam piekne słoneczko z aoknem bez chmurek...
stokrotka święta racje,te 1-2 godzinki...:tak:
Agatka to ciekawe jak dziecko powiedizalo BABA co bedzie hahahaha:-D:-D:-Dbaba bedzie...tzn po babieee
Iwonka acht e komarty,,mnie w tym roku tylko na Mazurach podziabały,a potem już nic i do tej pory nic:tak:;-)
Sewa może ktoś ci w nocy brudzi i robi bałagan,jakieś duszki....

Ide te śnaidanie walnąc i kawa rób sie wodo,,

Cześć Mamuśki! Ależ Wy macie zdrowie do tego BB :-D

Moje młode wczoraj z niewyspania (od kilku dni nie sypiał w dzień) padło już o 18 - najpierw mnie zaciągnął do kuchni, zażyczył sobie kaszkę ("ako"), zjadł, kazał się wziąć na ręce i za minutę już go nie było hihi Z tej radości że mam wolny wieczór zrobiłam pranie ręczne :rofl2: Natomiast potem wybudził się przed północą i miałam maraton tulenia aż do godziny 1, nie mogłam pójść do łazienki umyć się i położyć do łóżka z nim tak mnie ściskał za szyję. A mąż obrażony (że dziecko do tatusia nie chce) odwrócił się dupskiem i spał!

reklama
Do góry