reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobra ja też zmykam :tak::tak: idź to mięcho przyprawiaj :tak::tak::tak: dobrej nocy życzę, a tym co rano wstaną dzień dobry mówię :tak:

reklama
To prawda siedzienie z dzieckiem w domu oprócz tego ze daje pełno radości to tez pełno zajęć. Po całym tygodniu mozna miec tego czasami serdecznie dość.Tylko sie czeka na 1-2 godzinki swobody zeby ktos wyreczył i mozna było detchnąc psychicznie.pzdr:-)

Agatka to my możemy podac sobie ręce i może założymy pólsłomianek klub;-)Mojego też cał dzień nie ma w domu a jak sie pojawi to jeszcze do pracy sie loguje albo w ramach relaksu idzie sobie pograć. W zwykły dzień jakoś to znoszę ale w weekend walcze o nasz wpólny czas i jestem w tym bezlitosna a co rodzina dwie strony do czegoś zobowiązuje Sama sobie dzieci nie zrobiłam;-)

Cloe nie ma sprawy;-):-) czy ktos przylancza sie jeszcze do klubu polslomianek?;-)

:-D, Mariusz mnie a nawet sukienki na wieszaku nie widział, pereł nie miałam, coś nowego, coś starego i coś pożyczonego :tak:, coś niebieskiego ( to podobno na wierność małżonka ), buty w noc przed ślubem za oknem ale ja tego nie zrobiłam ( nie pamiętam nawet na co to miało być ), a pożyczone musi być od kogoś szczęśliwego w małżeństwie bo jak będzie ta osoba nieszczęśliwa to Ty jej nieszczęście weźmiesz.

Czytalam ze buty sie stawia na parapecie wtedy kiedy kupujesz zeby zamowic pogode na slub:)

:szok::szok::szok:nawet nie wiedzialam o takich przesadach:szok: matkooo co za bzdura:szok:

M poszedł sie kapac wiec mam chwilke na posiedzenie przy kompie bo juz marudzi :wściekła/y:ze cały wolny czas spedzam na klikaniu :wściekła/y:
Teraz słysze jak chyba baki puszcza :-Dw wannie a on mysli ze ja tego nie słysze :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Hahahahaha buahhahaha :-D:-D:-D:-D:-D:-D alez sie usmialam:-D:-D:-D

Oj mialam telefom i sie zagadalam,kanapek nie ma.Dopiero ide zrobic.A gdzie winko i swiece?
A moja wazy tez kolo 12 kilo i wydawalo mi sie ze malo....ale chuda nie jest i jak dla mnie to jest ok:)

Mania super foteczki :tak::tak::tak::tak:

Co do wagi dzieci, Jędrek waży 12,5 kg.

Wasze dzieci sa duzo starsze od mojego i jestem w szoku ze tak malo waza bo moj wazy ponad 13 kg:szok: a nie jest jakis gruby....z tego wynika ze wzrostem jets na jeakies 2,5 roku:szok::-D wszyscy tak mowia zawsze jak go zobacza ale ja twierdzilam ze przesadzaja, a tu okazuje si eze jednak maja racje:szok:

A słyszałyście o takim czymś że co pierwsze dziecko powie to takie rodzeństwo sobie woła, jak mama to siostrę a tata to brata, bo u mnie się sprawdziło :tak:

OOOO MATKO to ja nie chce miec drugiego bo moje pierwsze powiedzialo BABA:szok::szok::szok::szok::no::no::no::-D

reklama
Do góry