reklama
E
Ewcia81
Gość
Mój M właśnie nap[isał,ze jutro koło 11 rano będize na necie,,,super pogadam z dupkiem,,,,
sewa
mamuśka ;-)
Sewa a może to jest romantyzm a nie raumatyzm. Mężuś zaraz wróci to skarpetki nie będą potrzebne;-)
romantyzm to będzie za trzy dni, a teraz to chyba reumatyzm ;-)
E
Ewcia81
Gość
taaa bo teraz nie ma kto grzac,ale jeszcze 3 dni,,,tylko 3 Sewcia,alez nim sie obejrzysz a on juz bedzie cie grzałSewa a może to jest romantyzm a nie raumatyzm. Mężuś zaraz wróci to skarpetki nie będą potrzebne;-)
taaa tez tak myśłe,ale jakoś odejsc nie mogeeeEwcia to co? my tez zmykamy lulu?
sewa
mamuśka ;-)
Mój M właśnie nap[isał,ze jutro koło 11 rano będize na necie,,,super pogadam z dupkiem,,,,
No ja nie mogę
E
Ewcia81
Gość
ty niedlugo si etyle nagadasz,ze szokkkkNo ja nie mogę
sewa
mamuśka ;-)
taaa tez tak myśłe,ale jakoś odejsc nie mogeee
To tak jak ja
E
Ewcia81
Gość
dobra ja tam lece lulki,bo jeszcze umyc sie musze,,ale zmis ie nie chce isc do łązienkiiii,,ale musss
o kuuukurykuu miesa nie przyprawiłąm,jezu jeszcze miechooooo teraz musze przyprawic,,,,,,,,oooo matko to BB mnie przyciągnęło i nie chce wypluc,pozarlo mnie żywcemmm
o kuuukurykuu miesa nie przyprawiłąm,jezu jeszcze miechooooo teraz musze przyprawic,,,,,,,,oooo matko to BB mnie przyciągnęło i nie chce wypluc,pozarlo mnie żywcemmm
reklama
E
Ewcia81
Gość
no tot y masz super,,,ja raz na jakis czas tylko,,jak M gdzieś złąpie netka to jest wtedyyyEwcia ja to gadam z nim codziennie po kilka godz. Nawet czasami jak klikam z Wami to sobie z nim gadam
Podziel się: