reklama
E
Ewcia81
Gość
my juz dwa razy dawaliśmy,,,beznadziej,,ale luz,olewam tooo;-)Ewcia jak masz podrapaną obrączkę to daj do jubilera do wypolerowania. Moja mam tak sobie ostatnio zrobiła. Wygląda teraz jak nowa, a dała za to polerowanie chyba 20 zł.
ale przy drugim śłubie na pewno nie wezme używanej;-);-)(żartuje)
Agatka_BB
IX Lachon BB
Moj M przyjechal zjadl obiad i pojechal spowrotem :-( juz czasem mam tego dosc wogole go w domu nie ma:-(.....zaraz mi "słomianki" napisza zebym si ecieszyla tym co mam.... wiem ze lepsze to ze jest chociaz w nocy w domu, ale ja pomimo tego ze go mam to i tak za nim tesknie:-(
Ale dola zalapalam ide kawe sobie zrobic moze mi chumor sie poprawi za chwile.
E
Ewcia81
Gość
nienie Agaatko my ci tak nie napiszemy,,,ale to jest kiepsko miec chlopa w domu,a w sumie go wogole nie miec,,tylko widziec,,,w nocy i przy obiedzie i tyle....a wy dalej smai...Moj M przyjechal zjadl obiad i pojechal spowrotem :-( juz czasem mam tego dosc wogole go w domu nie ma:-(.....zaraz mi "słomianki" napisza zebym si ecieszyla tym co mam.... wiem ze lepsze to ze jest chociaz w nocy w domu, ale ja pomimo tego ze go mam to i tak za nim tesknie:-(
ale można dołąćzyć nie do słomianek,ale do półsłomianek,ale myśle ze ty nie jestes jedyna z tym typem półsłomianki;-);-)
nie smuć sie....nie wartoo...
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja chyba wybiore takie zwykle plaskie http://www.jubileraleksandra.pl/thumbnail.php?file=la-p510.jpg&w=300&h=300&el=0&gd=1
ale podoba mi sie wzor tych tez http://img142.imageshack.us/img142/4008/falkavw8.jpg
ale podoba mi sie wzor tych tez http://img142.imageshack.us/img142/4008/falkavw8.jpg
E
Ewcia81
Gość
Iwonka super,ja mam takie jak te pierwsze tylko zaginane takie,tzn polokragle a nie proste...
a te trugie super sa,bardzo fajowee,,,
a te trugie super sa,bardzo fajowee,,,
E
Ewcia81
Gość
ide robic drugi obiad dziecku,narazie,,,
ii tak w sumie non stop tu patrze;-)
ii tak w sumie non stop tu patrze;-)
reklama
dawna cloe
Mamy lutowe'08
Chwila wolnego więc jestem Pogoda u nas beznadziejna cały dzień ciężkie chmury ale nie padało za to teraz wyszło słońce Może jutro jakieś słoneczko wyjdzie na dobre?
Agatka to my możemy podac sobie ręce i może założymy pólsłomianek klub;-)Mojego też cał dzień nie ma w domu a jak sie pojawi to jeszcze do pracy sie loguje albo w ramach relaksu idzie sobie pograć. W zwykły dzień jakoś to znoszę ale w weekend walcze o nasz wpólny czas i jestem w tym bezlitosna a co rodzina dwie strony do czegoś zobowiązuje Sama sobie dzieci nie zrobiłam;-)
Witam nowa mamę!:-) Kochana pisz tu jak najczęściej Kto inny zrozumie cie tak jak inne siedzące w domu babeczki;-)
Iwonka to ja widze że przygotowania pełną parą idąMy mamy klasyczne obrączki pół na pół ze złota zółtego i białego. to akurat był mó pomysł bo myślałamżężółta strona będzie do złotej biżuterii a biała do srebrnej ale i tak sie cały czas obraca na palcu. Oczywiście grawer też mamy Dzięki temu mój mąż pamięta kiedy jest rocznica naszego ślubu. Ja pewnie nigdy nie zapomnę To imieniny mojej mamy:-(
Agatka to my możemy podac sobie ręce i może założymy pólsłomianek klub;-)Mojego też cał dzień nie ma w domu a jak sie pojawi to jeszcze do pracy sie loguje albo w ramach relaksu idzie sobie pograć. W zwykły dzień jakoś to znoszę ale w weekend walcze o nasz wpólny czas i jestem w tym bezlitosna a co rodzina dwie strony do czegoś zobowiązuje Sama sobie dzieci nie zrobiłam;-)
Witam nowa mamę!:-) Kochana pisz tu jak najczęściej Kto inny zrozumie cie tak jak inne siedzące w domu babeczki;-)
Iwonka to ja widze że przygotowania pełną parą idąMy mamy klasyczne obrączki pół na pół ze złota zółtego i białego. to akurat był mó pomysł bo myślałamżężółta strona będzie do złotej biżuterii a biała do srebrnej ale i tak sie cały czas obraca na palcu. Oczywiście grawer też mamy Dzięki temu mój mąż pamięta kiedy jest rocznica naszego ślubu. Ja pewnie nigdy nie zapomnę To imieniny mojej mamy:-(
Podziel się: