reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia jak masz podrapaną obrączkę to daj do jubilera do wypolerowania. Moja mam tak sobie ostatnio zrobiła. Wygląda teraz jak nowa, a dała za to polerowanie chyba 20 zł.

reklama
Ewcia jak masz podrapaną obrączkę to daj do jubilera do wypolerowania. Moja mam tak sobie ostatnio zrobiła. Wygląda teraz jak nowa, a dała za to polerowanie chyba 20 zł.
my juz dwa razy dawaliśmy,,,beznadziej,,ale luz,olewam tooo;-)
ale przy drugim śłubie na pewno nie wezme używanej;-);-):-D:-D:-D(żartuje)

Moj M przyjechal zjadl obiad i pojechal spowrotem :-( juz czasem mam tego dosc:no: wogole go w domu nie ma:-(.....zaraz mi "słomianki" napisza zebym si ecieszyla tym co mam....:-p wiem ze lepsze to ze jest chociaz w nocy w domu, ale ja pomimo tego ze go mam to i tak za nim tesknie:-(
Ale dola zalapalam:no: ide kawe sobie zrobic moze mi chumor sie poprawi za chwile.

Moj M przyjechal zjadl obiad i pojechal spowrotem :-( juz czasem mam tego dosc:no: wogole go w domu nie ma:-(.....zaraz mi "słomianki" napisza zebym si ecieszyla tym co mam....:-p wiem ze lepsze to ze jest chociaz w nocy w domu, ale ja pomimo tego ze go mam to i tak za nim tesknie:-(
Ale dola zalapalam:no: ide kawe sobie zrobic moze mi chumor sie poprawi za chwile.
nienie Agaatko my ci tak nie napiszemy,,,ale to jest kiepsko miec chlopa w domu,a w sumie go wogole nie miec,,tylko widziec,,,w nocy i przy obiedzie i tyle....a wy dalej smai...
ale można dołąćzyć nie do słomianek,ale do półsłomianek,ale myśle ze ty nie jestes jedyna z tym typem półsłomianki;-);-)
nie smuć sie....nie wartoo...

Iwonka super,ja mam takie jak te pierwsze tylko zaginane takie,tzn polokragle a nie proste...
a te trugie super sa,bardzo fajowee,,,

reklama
Chwila wolnego więc jestem:tak: Pogoda u nas beznadziejna cały dzień ciężkie chmury ale nie padało za to teraz wyszło słońce Może jutro jakieś słoneczko wyjdzie na dobre?
Agatka to my możemy podac sobie ręce i może założymy pólsłomianek klub;-)Mojego też cał dzień nie ma w domu a jak sie pojawi to jeszcze do pracy sie loguje albo w ramach relaksu idzie sobie pograć. W zwykły dzień jakoś to znoszę ale w weekend walcze o nasz wpólny czas i jestem w tym bezlitosna a co rodzina dwie strony do czegoś zobowiązuje Sama sobie dzieci nie zrobiłam;-)
Witam nowa mamę!:-) Kochana pisz tu jak najczęściej Kto inny zrozumie cie tak jak inne siedzące w domu babeczki:tak:;-)
Iwonka to ja widze że przygotowania pełną parą idą:tak:My mamy klasyczne obrączki pół na pół ze złota zółtego i białego. to akurat był mó pomysł bo myślałamżężółta strona będzie do złotej biżuterii a biała do srebrnej ale i tak sie cały czas obraca na palcu. Oczywiście grawer też mamy Dzięki temu mój mąż pamięta kiedy jest rocznica naszego ślubu. Ja pewnie nigdy nie zapomnę To imieniny mojej mamy:-(

Do góry