reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

To Majka robi tak samo, jak się zaplącze albo odkryje i jej zimno, na piciu, na siusiu, jak zgubi Ivana ( pieska przytulankę ) :no::wściekła/y:, a ja latam jak lunatyk z pokoju do pokoju bo czasem potrafi się obudzić nawet 3 razy :szok:
To mnie pocieszylas,czyli kuedy sie normalnie wyspie:confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Wisienka Witaj,tu sie nie bedziesz nudzic:tak::-)

reklama
Hejkaa...Agatka ja mam urodziny w twoją rocznicę ślubu 27 sierpnia;-):tak:

Ewcia napewno nie zapomne:-) choc wtedy bede na wczasach....niedaleko Ciebie, to przesle ci zyczenia telepatycznie;-)

Tak poprostu,w nocy sie budzi na picie,a jak jest zaplatana w koldre to tez jest placz:wściekła/y:

ciekawe:confused::confused::confused: a probowalas jej wytlumaczyc zeby ni eplakala w nocy tylko sama sie odplatala? ponoc czasem takie gadanie w kolko tego samego do dziecka co wieczor np przynosi rezultaty...moze by sie udalo:confused::confused:

To Majka robi tak samo, jak się zaplącze albo odkryje i jej zimno, na piciu, na siusiu, jak zgubi Ivana ( pieska przytulankę ) :no::wściekła/y:, a ja latam jak lunatyk z pokoju do pokoju bo czasem potrafi się obudzić nawet 3 razy :szok:

piciu, siusiu w srodku nocy:szok::szok: ooo matko:baffled: i keidy to sie tak zaczelo u was robic? mam nadzieje ze Igor przeszedl juz ten czas budzenia w nocy i ze to nie wroci:no::no:

Ello mamuski... jak siedzicie stale z maluszkami w domu nie macie czasem dość? Ja głównie w domu (jeśli nie na spacerze) sama jestem. Maż wraca z pracy ostatnio nawet koło 17,18. Mieszkam w Bytomiu, w którym to znajomych 0 ! Czasem mam absolutnie dość. Julka to cudowny kompan , ale rozmówca w zasadzie żaden. sama nie wiem co mam tu ze soba zrobić. Planuję zapisać się na siłownie (niezła rozrywka :-(), ale sama nie mam pomysłu co zrobić, by móc sobie poświęcić choć troszke czasu. Dodam, że Julinka ma 6,5 miesiąca, a w tym czasie tylko raz (2 tyg temu) wyszłam sama z domu (na 2 godz do fryzjera). Jedyne wizyty tu to znienawidzonych tesciów :szok::angry::szok::angry::szok::angry::szok: czasem nic mi sie nie chce :wściekła/y: Dobrze, że ten mój skarbek aki kochany :-) Pozdrawiam

Czesc Wisienka jestes kolejna w naszym gronie ktora posiada "wspanialych" tesciow,ale ich nalezy olac i miec gleboko w du...
A co do znajomych i sziedzenia w domu to ja tez niestety tak funkcjonuje i tylko dziekuje ze mam neta i BB tu naprawde z dziewczynami ciezko jets sie nudzic, a jak masz jakis problem to ZAWSZE ci dobrze doradza:-) kochane sa:tak::-D

Ja wlasnie pije kawke i objadam sie Milky Way'em:zawstydzona/y:
aaa macie pozdrowienia od Kini2511 jakis czas temu do nas a pozniej znikla, ale to zrozumiale i trzeba jej wybaczyc;-) bo wita sie z M po dlugiej rozlace:-) Chyba juz 3 tygodnie:-D

Kots pije kawke ze mna:confused:

Agatka ja juz po 2 kawach, więc się nie przyłaczę :-)

a co do budzenia w nocy, to u nas jest w miarę spokój (tfu tfu żebym nie zapeszyła ;-):-D) Maja spi całą noc, ale są tez wyjątki jak budzi sie z płaczem i nie wiem dlaczego, podejrzewam, ze coś złego jej sie przysniło, kilka razy tez budziła sie, bo była odkryta, ale tearz znów jej zakładam piżamke na długi rękaw i nawet jak sie odkryje to dalej spi :-)

Agatka, ja to już nie jestem w stanie nadrobić, nawet nie próbuję ;-) ale zawsze jestem z Wami myślami.
Jak trafię szóstkę w lotto to rzucę na jakiś czas pracę i będzie fajnie :-D Wtedy to się naklikam z Wami jak szalona!

Agatka, ja to już nie jestem w stanie nadrobić, nawet nie próbuję ;-) ale zawsze jestem z Wami myślami.
Jak trafię szóstkę w lotto to rzucę na jakiś czas pracę i będzie fajnie :-D Wtedy to się naklikam z Wami jak szalona!

:-D:-D:-D ja zawsze staram sie nadrobic wszytsko chco przyznajme ze wcale to nie latwe czasem jest...:no::no::-D
A jak wygrasz w totka to daj znac jak to sie robi:-p;-)

Witam nawet juz tego wszystkiego co napisalyscie nie probuje nadrobic bo zapewnie i tak byłabym do tyłu :tak:Szalejecie i klikacie jak szalone i to mnie cieszy bo zawsze moge sobie humorek poprawić :tak:
Witam nową koleżanke z Bytomia :-DZ moich śmieci :-)
Mała teraz spi obiadek juz zrobiony M chce sobie pograć ale ile można :wściekła/y:Więc sobie siedzie na BB a on sie wkurza na mnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A co mi tam wkoncu mam troche czasu na poklikanie jak mała spi ;-);-);-):tak:

Agatka, w przypadku wygranej obiecuję przesłać receptę, jak to zrobić. Jak na razie jedynie marne trójeczki trafiam od czasu do czasu - chyba jednak jestem skazana na tyrkę ;-)

reklama
Do góry