reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

OlaK ja wogole nie gram:-p ale jak wygrasz i dasz recepte to moze zaczne:-p;-)

Ja też nie gram :no:

Wróciłam przed chwilą do domu i zaraz się kawy napiję bo padam na twarz :confused: Myślałam, że Jędrek spać pójdzie, a on...... wulkan energii :baffled: nie zniszczalny jest :no: ja już jestem za stara na takie atrakcje ;-):tak::-D

Idę wodę nastawię :tak:

reklama
Witka...
My juz po obiedzie tzn Matunio juz zjadł,ja tam nie jadłąm,załąpie sie na jego drugi obiad,,bo on dwa dziennie,ale jak dl aptaszka je....taka porcja...
U mnie leje,zimno i nawet tyłka z domu nie ruszyłąm i nie ruszam dzisiaj...

No nie moge... jak ich nie ma to nie ma (ani jednej.. mowie o Nocnych markach) a jak sa to obie naraz:szok::szok: jak wy to robicie dziewczyny:confused: o ile dobrze mi sie wydjae to mieszkacie sporo kilosow od siebie:confused::confused::szok::szok: albo robicie sobie zarty:-D:-D
....oczywisice zartuje sobie, ale tak serio to faktycznie jak jestescie to dwie naraz, nigdy osobno:-p:-D

A mnie boli brzuch jak na @ pewnie dostane lada moment:-:)wściekła/y:
Moje dziecko tez spi obiadek zrobiony,tzn tylko ziemniaczki i kasze musze ugotowac bo mam gulasz:tak:Ja siedze w domu tez a normalnie jest mi zimno:tak::eek:Jakie macie dziewczyny obraczki,tzn szerokosc,klasyczne czy jakies nowoczesne.Ja chyba nastawiam sie na klasyczne plaskie z grawerka no i moze jakis w mojej obraczce kamyczek ale jeszcze nie wiem:baffled:A musze podjac decyzje juz.

Sewa, mój Maks to też jest mały terminator - wszystkich wykończy, a sam biega jak szalony. Ostatnio znów rzadko sypia w dzień, potrafi być na chodzie w pełni sił przez 14 godzin i później i tak jest problem z położeniem go spać :wściekła/y:

Iwonka, ja mam obrączkę taką troszkę wypukłą, z białego złota, przez środek biegnie cienki paseczek z żółtego złota, a obrączka jest piaskowana (matowana). Zamawialiśmy w Aparcie. Dlaczego musisz już podjąć decyzję? O ile pamiętam do ślubu masz jeszcze duzo czasu a na obrączki będziecie czekać max. tydzień....

Agatko to jest naprade zbieg okoliczności,ze we dwie jakoś piszemy naraz.ale wieczorami to owszem razem we dwie słomianki nocne mareczki to każdyw ie,ze umówiona wizyta nocna:-D:-D

Iwonka ja mam klasyke z grawerkąl.....i to używaną po teściach,bardzo mi sie nie podoba,ale msuz enosić taką ajką mam.za darmo mięliśmy i dlatego teściowa nam dałą...ale śa zorane,bo ona z mężem tez nosiłą sporo lat i podrapane,masakra,,,:no:

Iwonka to dzidiz nie bedize teraz ach szkoda,,ale ja tez nie mam,a my przeciez te same mamsuki ammy byc;-):tak::tak::-)

ide tez kawe walnac,bo usne dizsiajc hyba na stojąco...

My z Ewcią razem się pojawiamy bo to telepatia słomiankowa :tak::tak::tak::-D:-D:-D

Iwonka ja mam obrączkę klasyczną też taką trochę uwypukloną z białego złota, pierścionek też taki trochę jak obrączka z brylancikiem. Osobiście nie lubię takich udziwnionych, proste lubię i taką mam :tak:
A ja dopiero teraz kawę piję bo dziecku obiad musiałam dać.

reklama
Do góry