reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Heyo!!
Byłyśmy z Majką na spacerku, u rzeźnika i u cioci, teraz jesteśmy w domku i gotuję jej zupkę na jutro a Majka zajada chipsy ;-), znaczy chrupki ale ona o tym nie wie :-D.
Agatak Majka tak na piciu i siusiu budziła się z czerwcu jak były te upały teraz to raczej kołdra i chyba koszmarki.
Iwonka fajne te obrączki, a my mamy takie ( tylko już się tak nie błyszczą ) z grawerem w środku ale tylko imiona bo jak zamawialiśmy to daty jeszcze nie znaliśmy :tak::-D.
Ooo, wyszło słonko :cool2:.

reklama
Ania138 tez fajowe sa twoje bo do kazdego stroju czy bizuteri pasuja bo dwu kolorowe

A co z przesadami i wrozbami slubnymi.Typu pan mlody nie moze zobaczyc panny mlodej przed slubem w sukni?Lub nie mozna miec perel na sobie bo to wrozy lzy.Wierzycie w to?Ale wam bede teraz przynudzac hihihiJa teraz sobie zrobilam kawke i opycham sie gotowymi goframi:)

No właśnie o to mi chodziło że i do srebra i do złota pasuję.
A co do przesądów, no cóż nie wierzymy ale jak przyjdzie co do czego to... :tak::-D:-D, Mariusz mnie a nawet sukienki na wieszaku nie widział, pereł nie miałam, coś nowego, coś starego i coś pożyczonego :tak:, coś niebieskiego ( to podobno na wierność małżonka ), buty w noc przed ślubem za oknem ale ja tego nie zrobiłam ( nie pamiętam nawet na co to miało być ), a pożyczone musi być od kogoś szczęśliwego w małżeństwie bo jak będzie ta osoba nieszczęśliwa to Ty jej nieszczęście weźmiesz.

Jeszcze tego typu:
- uważaj żeby się nie potknąć przechodząc przez próg kościoła
- po włożeniu obrączki zaciśnij pięść żeby Ci nigdy nie spadła
- odchodząc od ołtarza już po ten kto obejdzie ten będzie rządził
- brak łez w czasie zaślubin wróży łzy w małżeństwie
- jak bukiet z róż to róże pozbawione muszą być kolców
Jak jeszcze coś sobie przypomnę to napiszę ale ja mam łeb do takich spraw ;-):-D:-D

Hello,

wpadam po dlugim okresie niebycia, zeby pogratulowac zaciazonym i wychodzacym za maz!:tak::-)Iwonka super, ze sie zdecydowaliscie!! A na kiedy macie termin, bo nie jestem za bardzo w temacie:zawstydzona/y: Wy tak o obraczkach, to ja powiem, ze mysmy sie decydowali bardzo dlugo, w koncu padlo na obraczki laczone, z tym ze nie pol na pol, lecz powiedzialabym 3/4 zoltego zlota i 1/4 bialego:tak: Grawer mamy, ale tylko immienny, poniewaz nie moglismy sie zdecydowac, ktora date slubu wpisac, poniewaz cywilny bralismy dwa tygodnie wczesniej niz koscielny:tak:, wiec nie ma dat na obraczkach. Maz i tak pamieta;-):laugh2::tak:

Hej Aga kope czasu cie nie bylo:tak::-)Co tam u was slychac:confused:Jak synek wam rosnie i wogole,w parcy ok:-)Termin slubu mamy na 27 pazdziernika ale slub cywilny bierzemy na razie.....potem zobacze.:-p

No i dzionek jakoś zleciał można powiedzieć. Majka już zasypia, ja zażeram się tortem i czekam na filmek. Jutro przyjeżdża do mnie mama więc około 16 będę wyłączona. pomoże mi trochę ogarnąć ten mój chlewik bo mi trochę ciężko brzuszek trochę ciąży.
Cloe może zamieścisz fotkę brzuszka na forum brzuszków?

reklama
witajcie,,moje dzieice wykąpane,
a ja mam nerwa,mój M anpsiał,ze nie musze sie wysilac,aby pisac mu tyle smsow..bo ja mu pisze z 20 dziennie,a dzisiaj jakos mniej wyszlo i sie przy[ierdizel,,no co z atyp:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wkurzyl mnie jak cholera,wojna smsowa o glupie smsyy,to szczyt durnoctwa....

Oglądałąm pogode od jutra ma byc ladnie,a potem coraz łądniej,no ciekawe,,,,

Do góry