reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moje dziecko spi:tak::-)
Ewcia ja widzialam wcale nie taka ciekawa pogode,tzn ma byc troche cieplej ale i deszcze tez:baffled:Tak to jest jak sie chlopa do czgos przyzwyczaji to sa efekty:-D:-D:-D

Ewcia nie denerwuj się TĘSKNI z Tobą przecież to jasne :tak::tak::tak:.
A ja szukałam sobie stron ze suwaczkami i patrzcie co znalazłam :szok::-D:-D, też z suwakiem :cool2::-D:-D:-D
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:dobre,,hahaha ale pewnie byłąś w w szoku jaki suwak,,wstaw sobie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Moje dziecko spi:tak::-)
Ewcia ja widzialam wcale nie taka ciekawa pogode,tzn ma byc troche cieplej ale i deszcze tez:baffled:Tak to jest jak sie chlopa do czgos przyzwyczaji to sa efekty:-D:-D:-D
no właśnie wiem,każdy mi to mowi,a ja właśnie starams ie go odzywaic,ale oto są efekty teraz tego,hehe a co będzie jak ja bede pracowala,hehe...:szok::angry:

Ania no suwaczek oryginalny,nikt takiego nie ma:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ewcia bedziesz pisac na przerwie:-D:-D:-D:-D:-D
no właśnie sobie przed chwilą tak myśłałąm,ze chybana 5 minutowej przerwie nastukam:-D:-D:-Doczywiście zartuje sobie teraz,na pewno nie bede w mojej przerwie tracila czas na pisanie,,,,moze wtedy sie nauczy gad jeden,,,,,;-)

witaj maniaaa:-)

reklama
Do góry