reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej kobietki, ja to pojawiam się i znikam ;-).
WIELKA buźka dla Was wszystkich i dla każdej z osobna za życzenia.
Dzisiaj wróciłam z działki ale mam gości na noc więc znowu będę zajęta :zawstydzona/y:ale jutro mam wolne więc będę nadrabiać, a mam co :szok:.
Jeszcze raz BUZIAKI. Do jutra.

reklama
Hej wam wieczorem...
Ja dzisiaj sie wykruszam z imprezyy online,bo imprezuje live.hahahhahaha
Nie czytałam,bo juz bronia wale,a mąz mnie wkur...,ze jestem u jego siostry an nocv,,,co za typ,,olewam go dzisiaj,,pije narazie ze szwagierka Lechaa..a potem jeszcze jedna kumpela zajedzie do nas i wtedy sie zacznie,hahaha,,,,,
MIłego wieczora,,,nic nie czytalammm,,takze wybaczcie,,,do jutereczka kochaniutkie,,,,,,,

Ewcia - baw się dobrze i jutro nam opowiedz :))
Zazdroszczę, ja tak dawno nigdzie nie byłam :)

Agatka - ile tego mleka było, duzo? Jeśli ilość była niewielka, to ja bym nic z tym nie robiła, to raczej normalne i lekarz nie przepisze Ci na to tabletek, bo one mają skutki uboczne. A chyba nie staracie się o dzidzię teraz, nie?

Ewcia baw się dobrze :tak::tak::tak:

Ja dziś to też zaraz zmykam bo jestem bardzo zmęczona :-( jeszcze dostałam @ :-:)-:)-:)-( ale w sumie to dobrze, że teraz, a nie za tydzień jak mąż zjedzie ;-):tak:Pokręcę się jeszcze po forum i ..... zobaczę co będę robiła dalej :confused::confused: pewnie padnę ;-);-);-)

Waitam wieczorkiem

Leika mleka bylo nie wiele, ale cycki to mi sie pomalu w staniku nie mieszcza:szok: i mleko leci coraz czesciej, co prawda nie ma go chyba wiecej, ale nie wiem czy te pozostale oznaki nie prowadza do czegos wiekszego:sorry:

Sewa Ewcia a ja myslalam ze z wami troche dziisja posiedze:-(

hej ja tez jak zwykle na chwilkę, dzis zaliczyłam podwojny trening i jestem wykonczona,a do tego wywaliłam sie na rowerze :no: o rany .... myślałam że sie połamałam, ale w sumie tylko kolano troche boli i całe szczęśice, bo za tydzien idziemy na wesele, a za 2 wyjeźdżamy

mówię dobranoc, choc jeszcze się pokręce póki Darek sie kapie :-)

Pycha ale się zawzięłaś z tym odchudzaniem :tak::tak::tak::tak: widzę na suwaczku, że waga cały czas w dół idzie :tak::tak::tak::tak::tak: super!!!!! A upadek z roweru :-:)-:)-:)-( współczuję..... dobrze, że nic Ci się nie stało :tak::tak::tak:

reklama
Do góry