reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a moja maja spi już prawie 3 godziny :-D i wczoraj tez tak, ciekawe co bedzie wieczorem :no:

a ja siedze i czekam, ciekawe czy Darek pierwszy wróci z pracy czy Majka sie obudzi????

reklama
Zrobilam test i wykazal ze nie jestem w ciazy:tak:
ale w takim razie to co to mleko robi u mnie:confused::confused::confused: Sewa chyba twoja diagnoza jest wlasciwa w moim przypadku:dry::-D dzieki wielkie...teraz chyba musze sie zglosic do jakiegos lekarza..:confused: Matko co ja przezylam przez to mleko:szok::szok::szok::no::no::no:

My tez jestesmy po obiadku, M polozyl sie na chwile i zasnal:happy: Igor buszuje mu nad glowa ale na niego to nie dziala, spi dalej:-p.

Jeszcze raz wielkie dzieki za slowa otuchy:happy: ufff...

Zrobilam test i wykazal ze nie jestem w ciazy:tak:
ale w takim razie to co to mleko robi u mnie:confused::confused::confused: Sewa chyba twoja diagnoza jest wlasciwa w moim przypadku:dry::-D dzieki wielkie...teraz chyba musze sie zglosic do jakiegos lekarza..:confused: Matko co ja przezylam przez to mleko:szok::szok::szok::no:

Agatka najlepiej jakbyś poszła do ginekologa- endokrynologa. On Ci najlepiej w takiej sytuacji doradzi co dalej z tym robić.

Ania31 ale masz fajnych chłopaczków :tak::tak::tak::tak: śliczni :tak::tak::tak:

Pycha to witam w klubie myjących okna :tak::tak: tylko, że mnie to chyba dziś całkowicie pogrzało:confused::confused::confused::confused: robię gruntowne porządki, wysprzątałam sobie kuchnię, wszystko wymyłam......... jeszcze pokój jeden dziś mam zamiar posprzątać :confused::confused::confused: to chyba taki syndrom powracającego chłopa :-D:-D:-D:-D:-D

A my dziś na obiadek mieliśmy rybkę, brokuła i marcheweczki te malutkie z "bonduelle" Jędrek je uwielbia :tak::tak::tak:

Teraz mam chwilę przerwy, piję kawkę :tak::tak::tak:

Sewa ginekolog endokrynolog:shocked2: nawet nie wiedzialam ze jest ktos taki, chyba ze ty mowisz o dwoch roznych osobach?
A nie macie ochoty przyjsc do mnie posprzatac?:-p:laugh2: mi sie nie chce, a wam to tak dobrze idzie:-p

ja tez pije kawke:-);-)

A moje dziecko tak sie przyzwyczailo do siusiania na nocnik ze o pampku to nie ma juz mowy:szok::-D pozwala sobie tylko ubrac do spania:happy:
Siada sobie sam na nocniczek jak chce siusiu, zalatwia co trzeba i bije sobie brawo jak nocnik zaczyna grac:-D

reklama
Agatka ginekolog-endokrynolog to jest jeden lekarz :tak::tak::tak::tak:

A ja padam na pysk ;-):-(tak się dziś narobiłam :tak::tak::tak: Idę kąpać Jędrka i potem do Was zawitam :tak::tak:

A gdzie dziś Ewcia się podziewa?

Do góry