reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja też sobie dzisiaj trening zrobiłam rowerowy. I nawet odważyłam się jechać z Weroniką z tyłu w foteliku. Zawsze się strasznie bałam że będzie mi z nią ciężko jechać i że się przewrócimy i Weronika jeździła tylko z tatusiem.

Pycha upadku współczuję, ale dobrze że nic poważnego się nie stało.
Agatka lepiej przejdź się do lekarza to może coś wytłumaczy dlaczego tak się dzieje.
Dobranoc:-)

reklama
Oj, dziewczyny, czytam i czytam i czytam, a naczynia czekają itp. itd.

Dla tych, które pytały, odpowiadam grzecznie, że u Łukaszka wszystko w porządku - potwierdzone podczas wizyty u pediatry. Temperatura dokuczała mu przez jednen dzien i wszystko wróciło do normy.

Wszystkiego nie udało mi się doczytać, ale:
1. Iwonka gratuluję ustalenia daty ślubu :-) i starań.
2. Witam nową mamusię Anię.
3. Dla wszystkich solenizantek, w tym przede wszystkim Aneczek serdeczne życzenia.

A teraz zmykam spać ;-)

cześć

Leika gratki za zabka :-)

sewa ano zawziełam sie jak nigdy, bo jeszcze nigdy nie wytrwałam w jakims postanowieniu tak długo, to dla mnie tez szok, dzis jest 41 dzien tej walki :-)

Dzień dobry! My dopiero wstaliśmy :tak: Wczoraj dostałam @ i czuję się fatalnie :sick::sick::sick::sick:

Dzień dobry w sobotę!

Mamy trzeciego ząbka!!! :tak::-D

Wielkie gratki :tak::tak::tak:

sewa ano zawziełam sie jak nigdy, bo jeszcze nigdy nie wytrwałam w jakims postanowieniu tak długo, to dla mnie tez szok, dzis jest 41 dzien tej walki :-)

Podziwiam i trzymam kciuki:tak::tak:

Witam:-)U mnie dzis sloneczko od rana a moje dziecko znow sie przestawilo ze spaniem i po 6:00 sie budzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Leika gratulacje za zabka:tak::-)
Pycha 41 dni to krotki okres a wynik bardzo dobry:tak::-)
Ewcia i jak dzis zdrowko:confused:wieczor sie udal:-)

Zaraz ma przyjść do mnie moja mama :tak: posiedzimy trochę u mnie, a potem idę do niej na cały dzień :tak::tak::tak: Życzę miłej soboty :tak::tak::tak: Do wieczorka :tak::tak:

Dzien dobry

my juz na nogach jestesmy od 7, pozalatwialismy pare rzeczy, pobiegalismy troche po polku i za jakas godzinke maly pojdzie spac, a ja jak zwykle w sobote wezme sie za sprzatanie, alez mi sie nie chce:no:

Leika gartulacje zebulka:-):-D

Pycha ale tobie spadaj te kilogramy zaraz z ciebie nic nie zostanie:sorry::dry::shocked2::sorry::-D

reklama
Dziękujemy za gratulacje :))

Sewcia - obyś szybko poczuła się lepiej!

Iwonka - mój też wstał dziś tuż po 6 rano...

A gdzie Ewcia? Pewnie kacyka leczy ;-)

Do góry