reklama
shady
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Ale piszecie, nie ma co. Czlowiek nie nadaza czytac
Ja sie obijam jak zwykle dziecie na dzialce razem z tatusiem i babcia, a ja mam tam jutro jechac, bleeeeeeee. Nie chce mi sie. Za duzo ludzi na tej dzialce, ze 20 osob. Chyba zasymuluje cosik
Ja sie obijam jak zwykle dziecie na dzialce razem z tatusiem i babcia, a ja mam tam jutro jechac, bleeeeeeee. Nie chce mi sie. Za duzo ludzi na tej dzialce, ze 20 osob. Chyba zasymuluje cosik
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Hej jakos pusto dzis.My jemy teraz obiadek a jak zjemy to jedziemy do CH na zakupy.
Shady Dobrze ci troche sobie odpoczywasz jak rodzinka na dzialeczce.Co tak rzadko zagladasz do nas?
Shady Dobrze ci troche sobie odpoczywasz jak rodzinka na dzialeczce.Co tak rzadko zagladasz do nas?
czarna551
hej Mamuśki
jak zwykle nie wiem co komu pisać-za dużo tego
Leika gratuluje ząbka:-) i troszkę zazdroszczę bo u nas cisza a już 7 miesięcy
Agatka tym mlekiem to się nie martw bo tak jak dziewczyny pisza mogły horjmony zaszaleć!!! ja jak przestałam karmić to jeszcze 2 miesiące miałam pokarm.
Shady ty lecisz do Los Angeles??? Powiedz dostaliście wszyscy wize??
Bo ja mam brata w Chicago i bardzo chciałabym go odwiedzić w przyszł.roku ale nie wiem czy mnie puszczą??
jak zwykle nie wiem co komu pisać-za dużo tego
Leika gratuluje ząbka:-) i troszkę zazdroszczę bo u nas cisza a już 7 miesięcy
Agatka tym mlekiem to się nie martw bo tak jak dziewczyny pisza mogły horjmony zaszaleć!!! ja jak przestałam karmić to jeszcze 2 miesiące miałam pokarm.
Shady ty lecisz do Los Angeles??? Powiedz dostaliście wszyscy wize??
Bo ja mam brata w Chicago i bardzo chciałabym go odwiedzić w przyszł.roku ale nie wiem czy mnie puszczą??
shady
Iwonka rzadko zagladam, bo mam teraz w domu tesciowa. Teraz jest na dzialce to moge troszke z wami posiedziec.
Czarna, tak lece do Los Angeles doczekac sie nie moge, a wizy dostalismy bez problemu. Spytali mnie tylko dlaczego nie pracuje. I tyle.
Czarna, tak lece do Los Angeles doczekac sie nie moge, a wizy dostalismy bez problemu. Spytali mnie tylko dlaczego nie pracuje. I tyle.
ania138
miłość w trzech wymiarach
Hej, tak często tu zaglądam ostatnio że aż mi głupio.
Iwonka co ja tu czytam moje GRATULACJE
Leika Ząbek brawo.
Właśnie teściowa mnie szczapiła przez okno i zaraz przyjdzie, jak znowu się oparzę to ją wystawię za drzwi .
Muszę się Wam pochwalić że miała 25 urodziny i z tej okazji dostałam od męża aparat - lustrzankę Nikon`a , ale teraz trzaskam zdjęcia, bez porównania z cyfrówą.
Później Wam pokarzę co Majka dostała na 3 latka.
Kolejni nasi znajomi mają kryzys małżeński, pani X zakochała się w jakimś ćpunku a pan Y próbuje ją przekonać że rodzina jest ważniejsza ale lasce odjeb... na maxa!!! Mają córkę 5 lat chyba i ona chce ją zabrać do nowego lubego .
Z M stwierdziliśmy że jeszcze trochę to nie będziemy mieli do kogo na kawę pojechać , bo wszyscy się rozstaną.
Idę się przebrać i po wizytacji wpadnę.
Iwonka co ja tu czytam moje GRATULACJE
Leika Ząbek brawo.
Właśnie teściowa mnie szczapiła przez okno i zaraz przyjdzie, jak znowu się oparzę to ją wystawię za drzwi .
Muszę się Wam pochwalić że miała 25 urodziny i z tej okazji dostałam od męża aparat - lustrzankę Nikon`a , ale teraz trzaskam zdjęcia, bez porównania z cyfrówą.
Później Wam pokarzę co Majka dostała na 3 latka.
Kolejni nasi znajomi mają kryzys małżeński, pani X zakochała się w jakimś ćpunku a pan Y próbuje ją przekonać że rodzina jest ważniejsza ale lasce odjeb... na maxa!!! Mają córkę 5 lat chyba i ona chce ją zabrać do nowego lubego .
Z M stwierdziliśmy że jeszcze trochę to nie będziemy mieli do kogo na kawę pojechać , bo wszyscy się rozstaną.
Idę się przebrać i po wizytacji wpadnę.
shady
Ania gratuluje, ale i tak nie rozumiem zafascynowania lustrzanka cyfrowa to jest to, a nie ustawianie, przyemierzanie bleeeeee....ale co tam, to Ty masz miec radoche a nie ja.
co do Twoich znajomych to nie rpzejmuj sie, kazdy ma takiego znajomego. Moim znajomym tez odwala na maxa i co chwila sie rozstaja i wracaja.
co do Twoich znajomych to nie rpzejmuj sie, kazdy ma takiego znajomego. Moim znajomym tez odwala na maxa i co chwila sie rozstaja i wracaja.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A ja mam mleko w piersiach do tej pory.mimo ze juz prawie 8 miesiecy nie karmie
Kupilam mojemu dziecku buciki ala adidaski,bardzo mi sie podobaja a dalam 39zl
Kupilam mojemu dziecku buciki ala adidaski,bardzo mi sie podobaja a dalam 39zl
sewa
mamuśka ;-)
Witam wieczorkirm. Dopiero co wrócilismy do domu, Jędrek przysypiał mi całą drogę dopiero jak mu pokazałam ślimaki, które po deszczu wyszły na spacer to się rozbudził już myślałam, że przyjdzie mi któregoś do domu zabrać
Shady dawno Cię u nas nie było jejku Ty to już prawie emigrantka z tego co pamiętam to Ty sama na razie z małym lecisz.... a kiedy mąż dołączy?
Iwonka fajnie, że zakupy udane
A co do lustrzanki...... mój mąż ma lustrzankę nie ma porównania z cyfrowym aparatem. Z lustrzanki fotki są piękne.... ale trzeba się na tym znać i dlatego ja mam cyfrowy aparat i to jeszcze taki złom :-(przydałby się nowy
Shady dawno Cię u nas nie było jejku Ty to już prawie emigrantka z tego co pamiętam to Ty sama na razie z małym lecisz.... a kiedy mąż dołączy?
Iwonka fajnie, że zakupy udane
A co do lustrzanki...... mój mąż ma lustrzankę nie ma porównania z cyfrowym aparatem. Z lustrzanki fotki są piękne.... ale trzeba się na tym znać i dlatego ja mam cyfrowy aparat i to jeszcze taki złom :-(przydałby się nowy
reklama
czarna551
Również witam wieczorkiem;-)
Byliśmy na imieninach u mojej chrzestnej-Anny było super...:-)
młody dostał kojec w spadku po kuzynce 10 miesięcy starszej
jeden zakup mniej tylko nie ma do niego materaca-musze dokupić:-):-)
Ania138 fajnie że sie pokazałaś wkońcu na bb:-):-):-)
co do aparatu to ja też mam lustrzanke i robi piękne zdjęcia..;-).
kiedyś sobie kupie taką ale cyfrową....
super sprawa taki aparat :-):-)
i znowu mamy coś wspólnego-przypadek????
shady to super że dostaliście bez problemu wizę:-):-)
Byliśmy na imieninach u mojej chrzestnej-Anny było super...:-)
młody dostał kojec w spadku po kuzynce 10 miesięcy starszej
jeden zakup mniej tylko nie ma do niego materaca-musze dokupić:-):-)
Ania138 fajnie że sie pokazałaś wkońcu na bb:-):-):-)
co do aparatu to ja też mam lustrzanke i robi piękne zdjęcia..;-).
kiedyś sobie kupie taką ale cyfrową....
super sprawa taki aparat :-):-)
i znowu mamy coś wspólnego-przypadek????
shady to super że dostaliście bez problemu wizę:-):-)
Podziel się: