reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ania31 Super chlopaki:-):-):-)ja obiadku nie gotuje bo mam z wczoraj ale sprzatam
Pycha
mama Mai i Marty
ja tez mam obiadek z wczoraj :-):-):-)
WerEla
Fan(ka)
Leika ja proponuję zamówić pizzę Jak ci się nie chce stać przy garach to jeszcze jak się zmusisz to coś nie wyjdzie i nie będzie smakowało. A pizza jest zasze super. Ja też czasami tak mam że jak mi się nie chce gotować to sobi eodpuszczam. Bo po co sobie życie utrudniać. A ty będziesz zadowolona że nie musiałaś robić czegoś na co nie miałaś ochoty.
Muszę powiedzieć że jestem w szoku że tak wzięłaś sprawy w swoje ręce z tą medycyną i zajściem w ciążę. Dla mnie tematy medyczne to jakaś magia. Podziwiam za to że sama sobie poradziłaś i bez durnowatych lekarzy udało wam się doczegać dzidziusia upragnionego.
Ja właśnie próbuję utulić moją córcię do snu. Była u mnie koleżanka, która właśnie wróciła z Chin z 3 tygodniowego urlopu. Pogadałyśmy, opowiedziała mi jak tam brudno i dziwnie, ale ogólni emówi że fajnie
Muszę powiedzieć że jestem w szoku że tak wzięłaś sprawy w swoje ręce z tą medycyną i zajściem w ciążę. Dla mnie tematy medyczne to jakaś magia. Podziwiam za to że sama sobie poradziłaś i bez durnowatych lekarzy udało wam się doczegać dzidziusia upragnionego.
Ja właśnie próbuję utulić moją córcię do snu. Była u mnie koleżanka, która właśnie wróciła z Chin z 3 tygodniowego urlopu. Pogadałyśmy, opowiedziała mi jak tam brudno i dziwnie, ale ogólni emówi że fajnie
Agatka_BB
IX Lachon BB
Ania31 ale masz fajowa trojeczke
OOO moj maly sie obudzil i mnie wola wiec lece. Zagladne pozniej.
OOO moj maly sie obudzil i mnie wola wiec lece. Zagladne pozniej.
WerEla
Fan(ka)
Ania 31 fajni twoi chłopcy Mam wrażenie że ten młodszy jest bardziej podobny do tego starszego z kółkiem niż jego brat bliźniak. Czy się mylę??
Ania31
Mamy lutowe'08
WerEla wogóle cała 3 jest do siebie bardzo podobna
iwonka2006 ja sprzatałam wczoraj dzis sobie odpuszczam rano ogólne a teraz relaks
Też nie chce mi sie gotować bo ciepełko ale musze sie dobrze odrzywiac w ciązy i mam niedocukrzenie wiec musze coś tam zawsze przekąsic no i zachcianki na różne takie
iwonka2006 ja sprzatałam wczoraj dzis sobie odpuszczam rano ogólne a teraz relaks
Też nie chce mi sie gotować bo ciepełko ale musze sie dobrze odrzywiac w ciązy i mam niedocukrzenie wiec musze coś tam zawsze przekąsic no i zachcianki na różne takie
reklama
Podziel się: