reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agatka, no to już chyba byłaby pora na unormowanie hormonów po karmieniu, ale z kolei bierzesz tabletki co tez może wpływać na takie sprawy. O której mąż wróci z testem? ;-)

M wroci tak kolo 15 wiec juz niedlugo mam nadziej ze szybko przeleci bo ten dzisiajeszy dzien to przez to wszystko to mi si etak ciagnie ze..:no:

Agatka nie denerwuj sie i zrób test.... to, że masz mleczko nie oznacza, że jesteś w ciąży..... moja koleżanka karmiła dziecko 7 m-cy, a dwa lata po porodzie wróciła jej laktacja :szok::szok::szok: porobiła badania i okazało się, że hormony jej zaszalały :confused:

Sewcia ty to zawsze potrafisz mnie uspokoic:happy2: dzieki kochana:-)
Ale z ta laktacj ato rzeczywiscie przegiecie, i co wtedy sie robi w takim przypadku?

reklama
Sewcia ty to zawsze potrafisz mnie uspokoic:happy2: dzieki kochana:-)
Ale z ta laktacj ato rzeczywiscie przegiecie, i co wtedy sie robi w takim przypadku?

:-):-):-):-):-)

Ona brała jakieś tabletki, dość długo. Nie wiem czy nie Bromergon :confused::confused::confused: ale na 100% Ci nie powiem co to było, bo nie pamietam.

sewa ja tez pomysłam okna, juz skończyłam, tzn. jedno mi zostałao w Majki pokoju, ale ona teraz śpi, więc juz dziś dam sobie spokój

a co do tej laktacji, to moja sąsiadka maiała córkę 5-6 lat i nie mogał zajść w następną ciąże, poszłą do gina i ta jej powiedziała, ze hormony szaleją i ma mleko w piersiach :szok: także wszystko jest możliwe, Agatka nie denerwuj sie, bo to jeszcze nic nie wiadomo

dla Ani138 najlepsze życzenia urodzinowe
kwiatek6pu6.gif
kwiatek6pu6.gif
kwiatek6pu6.gif

Tez mam cicha nadzieje ze dziewuszka ale jak bedzie chłopak tez dobrze mam doswiaczenie w wychowywaniu chłopców:-):-D:-D:-D:-D:-D wiec damy rade druzyne chłopaki załoza
pozdrawiam
a to zdjecie mojej 3 data źle ustawiona ale robine w zeszłym tygodniu nad jeziorem

reklama
Leika ty lekarzem jestes albo farmaceuta ze takie rzeczy wiesz??:confused::confused:

Jestem samoukiem w temacie ciąż. Miałam problemy z tym, żeby mieć dziecko, a nie mogłam się doczekać pomocy ze strony lekarzy. Gdybym się nie wzięła sama za lekturę to prawdopodobnie nie miałabym teraz rocznego synka :-(

Do góry