reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agatka, hihi no widzisz jak fajnie jest wziąć cywilny ;-);-)

Iwonka, no właśnie, a może mała mogłaby pojechać np. z dziadkami do domku spać? Czy nie jest przyzwyczajona? A może sobie przyśnie i będzie ją można położyć np. na kanapie i będzie sobie drzemała? Gdzie planujecie przyjęcie?

reklama
Ania138, wszysttkiego najlepszego!!!

Agatka
- przede wszystkim nie panikuj. Być może wcale nie jesteś w ciąży. Po prostu od tabletek masz zawirowania hormonalne. Kiedy skończyłaś karmić piersią?

Agatka, no to już chyba byłaby pora na unormowanie hormonów po karmieniu, ale z kolei bierzesz tabletki co tez może wpływać na takie sprawy. O której mąż wróci z testem? ;-)

Agatka nie denerwuj sie i zrób test.... to, że masz mleczko nie oznacza, że jesteś w ciąży..... moja koleżanka karmiła dziecko 7 m-cy, a dwa lata po porodzie wróciła jej laktacja :szok::szok::szok: porobiła badania i okazało się, że hormony jej zaszalały :confused:

Iwonka cieszę się, że u Vaneski juz wszystko ok. :tak::tak::tak:

WerEla śliczniutka córeczka :tak::tak:

Witam nową mamę Anię!!!!

A ja zabrałam się dziś za mycie okien :-:)-:)-( umyłam dopiero jedno i zmieniłam firanki i już nie mam siły :no::no: Dobrze, że w pozostałych oknach firan brak :tak::tak:

Sewa, ale akcja z tą laktacją u koleżanki - nie wiedziałam że takie rzeczy są możliwe :szok:

Ja też pierwszy raz słyszałam o czymś takim :szok::szok::szok::szok: jej lekarz stwierdził, że tak może być i nie ona pierwsza ma taki powrót laktacji. Związane to jest z zaburzeniami w pracy przysadki mózgowej :tak:

reklama
Do góry