reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agatka nie przejmuj się, może nawet nie jesteś w ciąży. Spokojnie rano zrób sobie teścik i będziesz wiedziała co i jak. A znam dziewczynę która biorąc tabletki zaszła i urodziłą piękną i zdrową córeczkę.

Iwonka dodałam zdjęcia, ja je widzę. Nie rozumiem dlaczego u ciebie nie ma. Może coś źle zrobiłam??

reklama
Dziewczynki obyscie mialy racje ze to moze nie ciaza, choc jak bedzie to i tak sie bede cieszyc, moj M juz wczoraj zaczal gadac do brzucha:-D:-p ale drugie dzieciatko milo planowo byc troszke pozniej...:dry: zrobie test jak tyko M przyjedzie.......

Agatka nono zrób testa,będizesz pewna,,a kiedy @ masz dostać....w dzień @ zrób jak nie przyjdzie,albo dzien po..nie nerwuj sie...

OLaK u nas teraz nie ma,bo z kim,,męża nie ma do 18 sierpnia:tak:,a jak będize to ja za dw adni mam dostać @ to znowu nici:-(,,cięzko tak wcelować jak meża nie ma w domu...:tak::-)

Ania31 to twój starszy,bo mój o 3:20 się urodził...fajnie,widizałamz djecie twoic bliźniaków,,,syneczka,,moze faktycnzie tam ksieżniczka czyha na tych chłopów...

WerEla nie strasz Ani31 bo my tak malutko piszem:-D:-D;-)a

Werela fajna córeczka,ślicnzotka z niej,,pewnie po mamusiii

Iwonka no to super 35 osób,to nawet sporo sie uzbierało,,,super macie,,,a czas tyka,jeszcze chwila i bedizesz żoną swoje M tzn R....haha
A staranka nono czekamy na pozytyw tej energii twojej i męża,,,,powodoznka...

Iwonka ok myślałam że coś pokręciłam znowu. Dziękuję bardzo, to mój największy skarbek i moja miłość:-) Aha i zapomniałam się pochwalić że moje dziecko wreszcie się przekonało do toalety. Więc pieluszki tylko w nocy nam się przydają. Ale jestem dumna z niej bo pięknie woła. A jak jesteśmy na dworze to trzyma bo nie chce robić siku na trawkę.

Mała właśnie ogląda "Rybki z ferajny" i się cieszy w drugim pokoju. A ja idę kawusię zrobić i może coś posprzątam. Dzisiaj chyba zaczniemy robić remont w kuchni, a co za jednym bałaganem i jedną robotą więcej będzie pomieszczeń odświeżonych. Tylko już mnie męczy ten bałagan:wściekła/y:

Agatka nono zrób testa,będizesz pewna,,a kiedy @ masz dostać....w dzień @ zrób jak nie przyjdzie,albo dzien po..nie nerwuj sie...

Ewcia przy anty to jest tak ze po miesiacu brania robi sie przerwe na 7 dni i wtedy moze wystapic krwawienie ale nie musi, u mnie wystepuje. Ale mi przerwa w braniu wypada dopiero w srode a nie chce w razie czego plodu uszkodzic tabletkami wiec noie bede czekac az mi @ przyjdzie.
A tak na marginesie to juz sie starsznie "znerwowalam" ale moze niepotrzebnie...

Ewcia, ojej to Ci się odwleka ta ciąża :-( Oby się udało przy najbliższej dogodnej i możliwej okazji ;-)

Iwonka, ślub mieliśmy o godz. 16 tak jak Ty i to była już napóźniejsza godzina wtedy. Aż nas obsługa USC delikatnie "zachęcała do wyjścia" bo mieliśmy w urzędzie sporo gości i zanim wszyscy złożyli życzenia i wypili szampana to sporo czasu upłynęło hihi.
W restauracji mieliśmy być o 18 (nie wiem czemu tak późno ustaliliśmy) ale byliśmy chyba pół godziny wcześniej - wszystko już na nas czekało. Siedzieliśmy chyba do godz. 1 nad ranem (a wcześniej nam się wydawało że po 22 będziemy już w domu hihi) i było baaaaardzo sympatycznie. Kurczę muszę znaleźć zdjęcia.

reklama
OlaK po nas jeszcze bedzie kilka slubow a ostatni o 18:00,co pol godziny.I tak wlasnie mysle ze my na 17:00 bysmy rozpoczeli przyjecie.Tyle ze ja teraz z dzieckiem,ona mi bedzie marudzic,do 22 moze wytrzyma a co dalej?

Do góry