reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ania31 Witaj i pisz z nami duzo:tak::-)Niedlugo beda same Anie u nas na watku:-)
Taaa mamy tych Aneczek troszkeczke,,,,miło tak.....

OlaK jak tam staranka,,,,Iwonka a u ciebie jak???

Iwonka jak tam Vanesska się czuje,wiem ze bez gorąckzi to bardzo dobrze,,,i dobzre ze sobie juz poszła i nie ma prawa wracaccc

reklama
Ania31 juz wiem ska cie znam,,na wrześniu2004,,mamy dzieci w jednym wieku i to dokłądnie z 20 wrzesnia jest twój syneczek Kubuś i mój Matunio....acha i jeszcze na lutóweczkach cie widze zawsz,,,kukam zawsze na ten wątek...

Hejooooo gdzie wy,,na spacerkach,,,,,

Czesc Dziewczyny

Ania 138 wszystkiego dobrego

Nocne marki wklejaj teki zdjecia po nocach ze szok:szok::szok::szok: mowie o tym gosciu z kolczymkami:sorry::szok:

Wiecie co dziewczyny... w sumie to samam nie wiem co o tym myslec...:confused:
Jakis czas temu moj M oznjamil mi ze mam wieksze piersi:confused::-pale ja mu na to ze pewnie sie mu wydaje i temat sie skonczyl. Tylko wrocilam do niego bo od jakis 3 dni mam jakies dziwne szczypanie,(mrowienie) sutkow tak jakby mleko lecialo:szok:, jak to poczulam pierwszy raz to pomyslalm ze idotka ze mnie i wszystko mi sie wydaje, ale wczoraj jak zonwu poczulam mrowienie to scisnelam brodawke i :szok::szok::szok: jakis bialy plyn wylecial:szok::szok::szok: :shocked2::shocked2::shocked2:
Tylko ja jestem na anty i jak to kur... mozliwe zebym byla w ciazy:confused::confused::shocked2::shocked2::szok::szok::-D tabletki dzilaja na 99,9% czyzbym byla tym0,01%:confused::confused::confused:

Agatka a kiedy przestałaś karmić piersią Igorka??
Czasami tak bywa że przy tabletkach a nawet jak się ma spiralę to można zaciążyć.
A kiedy się przytulaliście z mężem?? Może zrób sobie teścik jutro dla spokoju.

Ewcia, staranka tak sobie ze względu na ilość pracy i stresów - no cóż zobaczymy. A jak u Was?

Agatka, leć po test do apteki!!

dzieki za miłe przywitanie tak troszke sie udzielam jeszcze na bliźniakach bo to moje pierwsze dzieciatka maja juz 10 lat wiec tak jakoś fajnie pogadać z mamami
ewcia81 własnie nasze chłopaki z jednego dnia moj urodził sie dokładnie 5 minut po północy bo lekarzowi nie podobało sie 19 wiec czekałi mowi 20 to taka okrągła data.
Tearz nie wiem co bedzie
pozdrawiam

Ania 31 witaj. Tutaj jest milutko i wesoło tylko dziewczyny piszą w takim tempie, że ja nie daję rady i tylko czasami jestem w temacie. Wesoło macie w domku z trzema chłopakami. Ciekawe kto w brzuszku twoim teraz mieszka, może mała księżniczka. Pewnie przydałaby się w domu mała dziewuszka słodziuszka.

A ja daję fotkę mojego aniołka wspaniałego. Ja mogłabym siedzieć całą noc i patrzeć jak ona śpi. Sama słodycz:-) A drugie to w piaskownicy koło naszego bloku.

WerEla przestalam karmic malego jak mial 10 miesiecy wiec juz dawno.

Ola K jak M z pracy przyjedzi e to przywiezie tescik

Ale teraz to sie strasznie boje bo nie wiem keidy moglam (hipotetycznie oczywiscie) zajsc w ciaze bo od jakis 2 tyg dopiero wspolzyje bo wczesniej mialm koagulacje i 6 tyg milam kategoryczny zakaz i przestrzegalam go.
Boje sie ze pold moglabym uszkodzic tabletkami:no::sorry::sorry: nie wiem jak one dzialaja w przypadku zajscia w ciaze:confused:

OlaK a o ktorej wy braliscie slub,bo wlasnie tak teraz pomyslalam ze moglabym wczesniej ale juz zapozno,zreszta nie bylo wolnego terminu innnego lub tylko jeszcze pozniejszy.No my tez jekies male przyjecie bedziemy mieli tak na okolo35 osob.A do ktorej w tym lokalu siedzieliscie?

reklama
Wer Ela gdzie te foty:confused::-)Ups sa juz:))))Sliczna blondyneczka z Weronisi:)
Ania31 ni faktycznie przxydalaby sie dziewczynka teraz:tak::-)
AgatkaBB no ciekawe,ciekawe ale wcale ciazy nie musi oznaczac.Zrob test i dopiero bedziesz myslec:tak:
Ewcia no staranka sa,za kilka dni sie okaze:-)

Do góry