reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry:-)
Leika ja w ciąży miałam okropną zgagę i Weronika urodziła się z włoskami ślicznymi:tak: Wymęczyłam się strasznie.

Sewa widzę że dobiłaś do 1000:-D:szok: U mnie BB też normalnie chodzi. Może napisz do kogoś dlaczego u ciebie są jakieś problemy. Kiedyś też nie mogłam przez trzy dni się połączyć, ale jakoś samo się naprawiło.

ANIU 138 zdrówka i spełnienia marzeń i wszystkiego co najlepsze życzymy w dniu Twoich urodzin:-)

Witam, a ja znów wpadam tylko się z Wami pzywitać ;-)

Iwonka, gratulacje z powodu wyznaczenia daty ślubu! Gdzie będziecie się pobierać?
Suknia ze zdjęcia jest śliczna. Ja miałam do cywilnego "normalną" ślubną białą suknię - więc wypada się ubrać jak tylko chcesz, wiele dziewczyn zakłada piękne suknie ślubne :tak:

Witam:-)Moje dziecko obudzilop sie bez goraczki:tak::-):-):-):-):-):-):-)juz szaleje czyli wszystko wrocilo do normy:tak::-) Dzieki dziewczyny za pamiec o Vanessce:-)Widze ze dziewczyny jeszcze dlugo spac nie mogly:tak::-DJa mialam zgage a wlosow moje dziecko jakos duzo nie mialo:no:
Ewcia a ten za kolczykowany chlop:szok::szok::szok::szok::szok:bleeeeeeeeeeeeeeeeee
OlaK Na targowku bedzie slub:-)a to ze do cywilnego w bialej sukni normalnie mozna isc to nie wiedzialam:no: a wklej nam fotke ze swojego slubu :-)A jak staranka:confused::confused::confused::confused:
Ania 138 Wszystkiego najlepszego !!!!!!!!
kwiaty038.gif

Iwonka, niestety nie mam fotek ze ślubu na komputerze :-:)zawstydzona/y: Może coś znajdę w Wawie w wersji elektronicznej, to wkleję. Staranka idą powoli bo mąż zapracowany, wraca mi do domu w środku nocy kiedy ja już śpię i nie jestem zainteresowana :-(
Fajnie, będziesz brała ślub tam gdzie ja brałam.

witam
chciałam sie przywitać tez siedze z dziecmi w domku mam ich 3 narazie 4 w drodze jestem w 12 tc
chciałam od wrzesnia wrócic do pracy niestety los inaczej zarzadził mna :-):-)
ale bedzie dobrze
pozdrawiam

Ania138, wszysttkiego najlepszego!!!!

Ania31
, witaj, pewnie, że będzie wszystko dobrze! ciekawe czy tym razem tez będziesz miała chłopczyka ;-)

Iwonka, a robicie imprezę po ślubie? My zdecydowaliśmy się na kolację dla rodzinki i najbliższych przyjaciół - łącznie było ok 35 osób, bawiliśmy się w "Domu Polskim" przy Francuskiej i było cudownie (poza tym niczym się nie musieliśmy przejmować). Ślub braliśmy przed Bożym Narodzeniem, więc była choinka, śliczne dekoracje, ach te wspomnienia!

reklama
Dzien dobry,,tu nocny marek 1(żbik do kojota).hahaa:-D;-)
Helloł jak to sie pisu robi,,myw stali,zjedli,ja kawe,Matuś kulki i ciastka,,on to ma te pqwoiązania pokarmowe,,wsyztsko łączy sobie...ale niech je jak mu smakouje...

u mnie w nocy lałoo makabrycznie,synek o 3 zawitał do mnie do wyrka i razem spakliśmy do prawie 10:szok::-D.

jakoś tak wychodzi :tak::tak::tak: My ostatnio to nocne marki jesteśmy :-D:-D:-D
Taaa nocny marek 1 i norny marek2:tak::tak::tak::tak:

witam
chciałam sie przywitać tez siedze z dziecmi w domku mam ich 3 narazie 4 w drodze jestem w 12 tc
chciałam od wrzesnia wrócic do pracy niestety los inaczej zarzadził mna :-):-)
ale bedzie dobrze
pozdrawiam
Cześc Aniu31 ja już cie na jakimś wątku spotkałąm i kojarze cie,,bo ty fajną trójeczkę masz,a 4 w drodze-superowato....pisał do an sśmiało gęsto i często....

Ania138 wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek kochana!!!

Do góry